Bridalaffair 2018 Šedé Pánské Oblek 3ks Vrchol Klopě Sako Pánské Svatební Plesové Obleky Nejlepší Muž Ženicha Oblek, Ležérní Sako, Kalhoty, Vesta

Bridalaffair 2018 Šedé Pánské Oblek 3ks Vrchol Klopě Sako Pánské Svatební Plesové Obleky Nejlepší Muž Ženicha Oblek, Ležérní Sako, Kalhoty, Vesta

Bridalaffair 2018 Šedé Pánské Oblek 3ks Vrchol Klopě Sako Pánské Svatební Plesové Obleky Nejlepší Muž Ženicha Oblek, Ležérní Sako, Kalhoty, Vesta

  • 1 695.18 Kč

    2 092.78 Kč

/

Vážení Zákazníci:

Vítejte v našem obchodě!

Přejeme vám příjemné nakupování čas ! ! !

Před odesláním objednávky, musíte zkontrolovat následující nákupní tipy,tak, že budete mít úspěšné nakupování:

1. Velikost: Toto je Asijská velikost.Vyberte si prosím velikost podle naší velikosti formy.

2. Barva: Různé počítačové obrazovce můžete zobrazit různé barvy, i když je to stejné barvy. Tak, prosím, dovolte rozumné barevný rozdíl.

3. Zpětná vazba je pro nás velmi důležité, prosím, laskavě dejte nám 5 hvězdiček pozitivní zpětnou vazbu.Pokud splňujete nějaké problémy,prosím, zkuste nás kontaktovat,jsme rádi, že vám pomohou řešit jakýkoliv problém

4. Budeme loď z pozemku do 7 pracovních dnů po zaplacení .

5. Všimněte si, prosím : standardní velikost grafu je hotový oblek velikost . Je to větší než tělo měření velikosti .

_ Hotový Oblek Velikost _

.

_ Zakázku _

Vážení Zákazníci: můžeme na zakázku oblek pro vás , prosím, pošlete mi tyto velikosti těla, to je velmi důležité, aby se ujistěte se, že měření jsou správné , a prosím, zavřete na kůži při měření : Velikost jednotky : centimetry nebo palce 1: Košile Krku = ? 2: Bunda Délka =? 3: Délka Rukávu = ? 4: Obvod Hrudníku =? 5: Velikost Žaludku =? 6: Boky =? 7: Rameno Velikost =? 8: Biceps Velikost =? 9: Náramkové Velikost =? 10:Kalhoty Velikost =? 11:Velikost Pasu =? 12:Rozkrok Size =? 13:Stehna Size =? 14:Výška(od hlavy k podlaze)= ? 15:Hmotnosti = ? Kg nebo Libry

Poznámka:

A. Oblek neobsahuje žádné příslušenství, jako jsou květiny,klobouk ,berle apod. (pokud tyto doplňky ukazují na obrázky).

B. Barva se může lišit mezi různými CRT a LCD obrazovek.nemůžeme zaručit, že barva naše produkty budou přesně stejné s fotografiemi vás viděl,a některé kravatu není stejný obrázek,máme jen čisté barvy kravata .

C. Prosím, dej mi svou přesností, velikost a barvu při objednávce,aby vyhovovaly velmi fit s vámi !

D. předtím, Než si objednáte ,prosím, zkontrolujte naše velikost grafu ,ujistěte se, že velikost vhodná pro vás .pokud máte dotazy ohledně velikosti ,můžete, kontaktujte nás před cílem .Ujistěte se, že velikost je důležité .pokud zvolíte velikost malá nebo větší, než chcete ,můžete poslat obleky zpátky ,budeme změnit velikost pro vás .ale nové přepravní náklady, bude třeba si za to zaplatit .všimněte si, prosím !

E . Před objednáním, prosím, přečtěte si tento výpis opatrně, a požádat všechny vaše otázky.

Náklad:

A. oblek by mohla být dokončena v 5-7 dnů. Během zvláštní dovolenou, jako je Čínský Festival Svátek,státní Svátek,dodací lhůta bude trochu delší.

B. dodací lhůta je založen na způsob dopravy. To bude trvat 7-15working dnů kolem pro UPS,DHL..7-18 pracovních dnů pro EMS.

Platba:

Platba je splatná Kreditní Karta,bankovní Převod,Western Union.

Kupte více, ušetřete více.Pokud si koupíte dvě nebo více položek dohromady.Jsme rádi, že nabízíme kombinované dopravy sleva pro vás,vising kombinované dopravy vám ušetří náklady na dopravu výrazně.

Vlastnosti:

A) dodávky muži oblek ,maturitní ples /party smokingy ,dětské obleky ,svatební obleky ,svatební doplňky.

B) různé barvy a různé velikosti jsou k dispozici

C) vysoká kvalita

D) konkurenční cena přímo z továrny citace

E) zákazník design je vítána. Ne minimální objednávka pro vás.

O zpětnou vazbu:

A:Jsme v našich silách, aby vaše on-line nákup, jak příjemné je to možné, pokud máte nějaké obavy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás, jako my opravdu chceme, každý zákazník musí být spokojený zákazník!

B:bylo by velmi ocenili, pokud byste mohli zanechat nám pozitivní zpětnou vazbu, která bude velkým povzbuzením pro nás!!

Štítky: shk případě, desce zf1, mosaz záložka, box gta 5, az5 mount, azer případě, boot xa50, barra auto, chlapec babys.


  • Značka: Bridalaffair
  • Fit Typ: Hubená
  • Pant Typ Closure: Zip Fly
  • Materiál: Bavlna
  • Typ Položky: Vyhovuje
  • Přední Styl: Byt
  • Pohlaví: MUŽI
  • Číslo Modelu: AW01
  • Oblečení Délka: Pravidelné
  • Styl: Smart Casual
  • Populární Prvky: Obleky Pro Muže
  • Typ Closure: Jediné Breasted

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good