10 barev 4mm 600pcs Stříbrné Barvě Lemované české Skleněné Korálky Distanční Volné korálky Pro Výrobu Šperků DIY Náhrdelník Příslušenství

10 barev 4mm 600pcs Stříbrné Barvě Lemované české Skleněné Korálky Distanční Volné korálky Pro Výrobu Šperků DIY Náhrdelník Příslušenství

10 barev 4mm 600pcs Stříbrné Barvě Lemované české Skleněné Korálky Distanční Volné korálky Pro Výrobu Šperků DIY Náhrdelník Příslušenství

  • 86.74 Kč

    139.88 Kč

Materiál: Rokajl

Velikost

Cca : 4mm

konverze : 1 palec = 25.4 mm nebo 1mm = 0.0393 palce

Barva

Multi Barva(jako na obrázku)

Množství

Cca:600pcs/lot(40gram)

Část Ne. BSG030

Poznámka. Osiva korálky jsou sériově vyráběné tak, aby velikostí nebo tvarů jsou nerovnoměrné. To je škoda. Pokud jste v přísné velikostí, prosím, vezměte to v úvahu při vytváření objednávky.díky. Položka barva zobrazena na fotografiích může být zobrazeno mírně lišit na monitoru počítače, protože monitory nejsou kalibrovány stejně.

Vezměte prosím na vědomí : 1.zboží bude dodáno přes China Post Registrovaných Air Mail svobodně, pokud částka více než $7. 2.Pokud vaše množství objednávky pod $7 , zboží bude dodáno přes China Post Obyčejné Malé Paket Plus volně 3.Pokud vaše objednávka částku více než $150 ,zdarma express. 4.Větší množství si objednáte,tím vyšší slevu získáte. Následující je dodací lhůta pro balíček: China Post Obyčejné Malé Paket Plus---- 16 - 60 pracovní dny China Post Registrované Letecké Pošty-- 10-45 pracovních dnů E-Paket--- 5-25 pracovních dnů EMS---5-12 pracovních dnů DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 pracovní dny Produkty Zobrazení :

PRODUKTY: Na obrázku jsou všechny jako položky, když si koupíte položky,pokud budete hledat, že věc má nějaký jiný obrázek, mě to říct můžeš,ale bude to mít trochu odlišný od obrazu,protože všechny položky jsou přírodní,a pak jsme se s tím vypořádat,takže prosím, věřte nám, velmi děkuji. O NÁS: začali Jsme Korálky A Šperky Dodávky podnikání v roce 2003 , kdy tam byly jen 2 členové v našem týmu a dodávat jen naše šperky tvorby produktů na pár zákazníků ! Nyní jsme se stali profesionálním dodavatelem , a poskytnout korálky a šperky dodavatelů k zákazníkům po celém světě , Jsme rádi, korálky a šperky , doufáme, že poskytuje náš produkt více a více kupujících ! Děkuji za dejte nám příležitost, aby vás provozu , budeme dělat naše nejlepší pro vás ! DOPRAVA: Každý přátelé,pokud si koupíte zboží od nás, budeme posílat zboží do 3 dnů to bude stát asi 30 až 60 dní, aby přijel. A pokud chcete použít jiné express, budete platit za poštovné peníze jako první. Takže, můžete nám říct první. Můžete objednat více položek od nás, a požádat nás o sloučení dopravou , Určitě ušetříte mnoho výdajů. Já vždy obsahovat malý dárek pro štěstí ve vašem balíčku zdarma.

NÁVRAT POLITIKY:

Můžete požádat o vrácení peněz nebo výměnu, pokud budeme:

1-Špatné zboží zaslané na vás;

2-výrobek má problémy s kvalitou;

3-položka je poškozen během přepravy, a tak dále;

- Nebudeme vrácení lodí náklady.

Zkoumali jsme kvalitu každého produktu. Ale to nechci vyloučit špatný paket doprava.

Výnosy jsou povoleny a musí být zahájena kupujícímu nejpozději do 15 dnů ode dne doručení.

Plná náhrada bude poskytnuta, pokud položky jsou vráceny v původním stavu.

Jako vracející se nelíbí položky v dobrém stavu, kupující by měl platit další přepravní poplatky vzniklé.

SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA

Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte nějaké otázky nebo obavy před nebo po vašem nákupu.Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti.

Doufám, že se vám dobrý den!

Děkuji vám za vaše přivítání.

Štítky: mini sakura, náramek pi xiu, bambule kolo, peníze strom, modré rostliny, lak na léto, hřebík přenos, mini leknín, Clivia, řemeslo diy.


  • Typ Položky: Korálky
  • Hmotnost Položky: 40g
  • Značka: Celadon
  • Vnější Průměr: 4mm
  • Materiál: Sklo
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Kovový Typ: NIC
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: BBG030
  • Tvar Předmětu: Kulatý Tvar

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good