Samjune Retro Steampunk sluneční Brýle Pro Ženy, Muže, Vintage Kulaté Kovové Punk Zrcadlové Sluneční Brýle oculos de sol feminino

Samjune Retro Steampunk sluneční Brýle Pro Ženy, Muže, Vintage Kulaté Kovové Punk Zrcadlové Sluneční Brýle oculos de sol feminino

Samjune Retro Steampunk sluneční Brýle Pro Ženy, Muže, Vintage Kulaté Kovové Punk Zrcadlové Sluneční Brýle oculos de sol feminino

  • 104.81 Kč

    139.67 Kč

Samjune Klip na Polarizované 3D Brýle na Předpis Samjune Retro Steampunk sluneční Brýle Pro Ženy, Muže, Vintage Kulaté Kovové Punk Zrcadlové Sluneční Brýle oculos de sol feminino

PAYMANT:

1. Cena této položky je stanovena, můžete místo objednávky on-line a dokončit platbu přímo.

· 2. Pokud tam je nějaká otázka, prosím, kontaktujte nás on-line nebo zanechte nám zprávu přes Kontaktní Nyní. Naše odpověď by měla dosáhnout v průběhu 12 hodin.

· 3. Můžete provést platbu za vaši objednávku Kreditní Karty, Peníze, Booker, Peníze Gram, Bankovní T/T, Western Union atd.

· 4. Budete platit www.brudermodely.cz, po obdržení zboží, www.brudermodely.cz uvolní peníze pro nás. Je to bezpečné ESCROW SLUŽBY

NÁKLAD:

· 1. Položky jsou dodávány pouze po zaplacení je ověřena.

· 2. Jsme loď položek přes DHL, UPS, FEDEX, TNT, Speciální Letecké Služby, vybraných zemí, máme loď přes China Post Air (CPA), EMS, aby po celém Světě, s výjimkou APO/FPO.

· 3. Dodací lhůta závisí na destinaci a objektivní faktory, to může trvat až více než po pravidelné přepravní doby.

· 4.S cílem zajistit, že obdržíte svou objednávku bez daně při dovozu, můžeme prohlásit, s nižší hodnotou.

· 5. Tato Nižší Hodnota neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu produktu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla.

· 6. Žádné dovozní daně nebo poplatky jsou kupující odpovědnost.

· 7. Pokud nemůžete sledovat se doporučuje původní sledování# 4 dní, může být změněn nebo napsané špatně omylem, prosím, laskavě kontaktujte nás pro kontrolu další.

· 8. Podporujeme pokles lodní dopravy pro některé distributory tím, China Post Registrované Airmails, potřebujeme podepsat smlouva o spolupráci. Položky jsou dodávány z Číny pomocí Letecky, dosah většiny zemí v rámci 10 až 20 pracovních dnů. Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 20 pracovních dnů.

Země

Doba Dodání

Pracovní Dny (ne včetně svátků)

5-7

8-11

12-14

15-19

20-22

>50

Pracovní Dny + Sobota + Neděle

5-9

10-15

16-20

21-25

26-30

>60

Spojené Státy

Sazba (položka dorazila)

5 .1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Náhrada

Spojené Království

Sazba (položka dorazila)

9.9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Náhrada

Austrálie

Sazba (položka dorazila)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Náhrada

Francie

Sazba (položka dorazila)

10.5%

28.6%

43.8%

10.1%

7.0%

Náhrada

Německo

Sazba (položka dorazila)

11.1%

22.2%

30.3%

20.9%

15.5%

Náhrada

Kanada

Sazba (položka dorazila)

0.0%

47.1%

31.4%

17.6%

3.9%

Náhrada

Španělsko

Sazba (položka dorazila)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10.7%

Náhrada

ZPĚTNÁ vazba: Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj,upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minuta,ale tato 1 minuta má velmi zásadní význam pro nás. Uveďte prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakýkoliv problém.Děkuji vám za pochopení!

ZÁRUKA: 100% záruka nového zboží a také stav, kdy je dodáván. Je-li položka je vadné, když obdržíte, zašleme vám náhradní aniž extra nabíječku, nebo se dobropis, nebo nabídnout náhrada za vadné položky je ověřena. Pls být jisti, získat spokojeni konečně řešení. Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás ihned před zvýšením sporu nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu. Prosím, vraťte jej do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz. Jakmile obdržíme zboží zpět do původního stavu dobře, uděláme výměnu nebo vrácení peněz pro vás. Kupující by měl platit za dopravu zpět. Pokud položka je vadný po 3 měsíce, může to být ještě poslal zpět na výměnu. Jsme rádi, že poslat nový po obdržení vadné položky. Expediční poplatek pro oba způsobem by měly být poskytnuty kupujícím. Pls potvrdit dodání, jakmile zboží obdržíte. Pokud neobdržíte zboží, když je v blízkosti určitou dobu stanovené www.brudermodely.cz prosím, zeptejte se nás na prodloužení dodací lhůty namísto otevřeného sporu. Pokud můžete potvrdit, dodání ihned a zanechte nám 5 nebo 4 hvězdy zpětnou vazbu, jsme ocenili.

DŮLEŽITÉ TIPY:

FAQ: Q:Jak mohu zaplatit za můj nákup?

A: akceptujeme následující způsoby platby: cridet karty; moneybooker;T/T;western union. Q:kolik to stojí na loď do mé země?

A:Balíček méně než 2 Kg, bude odesláno China Post Airmail, který je doprava zdarma do 26 zemí jako následující: Spojené Státy; Velká Británie; Austrálie, Brazílie, Kanada, Itálie, Turecko, Španělsko, Malajsie, Francie, Rusko; Švédsko; Nový Zéland; Norsko; Švýcarsko, Japonsko; Thajsko; Irsko, Izrael, Belgie, Polsko, Jižní Korea; Rakousko; Srn; Dánsko; Singapur.

Štítky: 7 palcový 2k panrl, 328i vodní čerpadlo, velký posoudit děti, 64st ochranu, popelník qashqai, a6 kroužky mortem, a6 recept list, zesilovač 21 pc, 90a velikost podprsenky uk.


  • Styl: Obdélník
  • Název Oddělení: Dospělé
  • Materiál Rámu: SLITINY
  • Výška Čočka: 4.2
  • Brýle Typ: Sluneční brýle
  • Objektiv Šířka: 4.8
  • Čočky Materiál: Polykarbonát
  • Číslo Modelu: 3075
  • Typ Položky: Brýle
  • Objektivy Optické Atribut: UV400
  • Značka: Samjune
  • Pohlaví: MUŽI
Vinii Vidaloka 2021-02-03

They didn't arrive, but they'll give me the return and it's but I can ask them again, as they look beautiful

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good