Krátké Tyl Halloween Spodnička Krinolína Vintage svatební Svatební Spodničky pro Svatební Šaty Spodnička Rockabilly Tutu sukně

Krátké Tyl Halloween Spodnička Krinolína Vintage svatební Svatební Spodničky pro Svatební Šaty Spodnička Rockabilly Tutu sukně

Krátké Tyl Halloween Spodnička Krinolína Vintage svatební Svatební Spodničky pro Svatební Šaty Spodnička Rockabilly Tutu sukně

  • 211.50 Kč

    222.64 Kč

1.Od počítačové obrazovky mají chromatické aberace, a to zejména mezi CRT obrazovky a LCD obrazovky, nemůžeme zaručit, že barva naše produkty budou přesně stejné s fotografiemi vás viděl.

2.Rukavice barva není stejná s našimi šaty ,tam je barva stínu .Pokud nemůžete přijmout ,prosím, nekupujte to .

3. China Post Obyčejné Malé Paket Plus rychlost je pomalá.Některé země, možná více než dva měsíce. Všechny China Post Mail nebo Epacket ,nemůžeme zaručit, že šaty dorazí vaše ruce v jeden měsíc, zejména Brazílii a ruské .O poštovné dnů,můžete požádat naše služby.

4.Před objednáním, prosím, přečtěte si tento výpis opatrně, a požádat všechny vaše otázky. Poslat e-mail, prosím klikněte na odkaz "Položit prodejci otázku" v pravém horním rohu tohoto seznamu. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy do 12 hodin.

5.věnujte, prosím, pozornost na vaši zprávu, pokud budeme mít jakékoliv dotazy ohledně zboží ,budeme vás kontaktovat s vámi do 24 hodin.

Pasu největší je asi 100cm

Th e obvyklé dodávky jak do jiných zemí, budeme používat EMS nebo CHINA POST MAIL.

A můžeme také použít jiný způsob dodání(DHL,TNT,Fedex,UPS,atd.).

Pokud potřebujete naléhavě,prosím, kontaktujte nás přímo a my se budeme diskutovat o detailech doručení způsobem,ale navíc post poplatek je na kupujícím.

Prosím, přečtěte si před cílem

1 . Všechny cena je přímo na naše webové stránky ,si můžete objednat přímo a prosím, poznámka, specifikace (zejména barvy), které potřebujete,nebo budeme odeslat zboží jako náš popis.

2 . Pokud potřebujete kus zboží pro vzorek nebo vaše poptávka je velký, prosím,kontaktujte nás .budeme dělat naše nejlepší pro vás .děkuji .

3. Cena, kterou jste zaplatili za zboží nezahrnuje žádné celní daň. Naše společnost nemá ramenní nějaké povinnosti v zemi určení.

Platební termín

1. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. Položky jsou dodávány pouze po zaplacení je potvrzeno.

2. Doporučujeme platit

Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná ,budeme jen loď na potvrdil, adresu fakturační. Pokud potřebujete změnit nebo upravit adresu ,pls změnit to přímo na www.brudermodely.cz .odmítáme jakoukoliv další adresu pozměňovací návrh prostřednictvím e-mailu.

Zásilka

V zájmu zachování zboží v dobré kvalitě, náš zkušený QC bude testovat každý výrobek přísně před odesláním.

Budeme posílat položky, jakmile je to možné

Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody,zpoždění nebo jiné problémy, které jsou odpovědnost z přepravní službu.Pokud jste splnit nějaké potíže v dodávce ,můžete nahlédnout k nám a řeší legitimní.

V případě, že chcete získat kompenzaci pro oba z nás, pls laskavě potvrďte zásilky, které jste obdrželi, je dobře zabalené a žádné poškozené na přepravní cesty. Pokud ne ,pls žádost o podpis od kurýra s cílem potvrdit situaci tak, že můžeme požádat o kompenzaci.

Návratové Politiky A Zpětná Vazba

1 . Pokud máte pocit, zklamaný s výrobky,prosím, řekněte nám, do 7 dnů po obdržení zboží .

2 . Položka je nedostatek musí být zdůrazněno, a vrátil se do 7 dnů po obdržení .A všechny expediční poplatek a vlastní poplatek jsou nabízeny kupující

3 . Položky musí být vráceny v původním stavu pro vrácení / výměnu ,Jsme pochopili, frustrace, můžete mít ,ale prosím, kontaktujte nás před zahájením jakéhokoli sporu nebo opustit žádné neutrální a negativní zpětnou vazbu , staráme se o každý kupující a bude v našich silách, aby opravit nějaký problém v dobrém podniku způsobem.

4 . Nepřijímáme kupující je náhrada z důvodu zpoždění lodní společnosti nebo celní.

5 . Vaše uspokojení je vždy naše NE .1 prioritou . Budeme posílat nové výměnu nebo vrácení peněz po zboží obdržel v naší továrně.

Kontaktujte NÁS

Prosím, kontaktujte nás svobodně, pokud máte jakoukoli otázku ,můžete nám e-mail nebo nám zavolat Telefonicky nebo chatu na Instant Messenger . Naše továrna má mnoho odborníků,můžeme vám pomoci v žádném případě, pokud můžeme .DÍKY.

Štítky: spodnička, rockabilly ženy, isa desce ipc, šaty st, carsoft, spodnička spodnička, 486 počítač, sukně tutu, spodnička žena, tutu ženy.


  • Název Oddělení: Dospělé
  • Materiál: Polyester
  • Technics: Plain Barvené
  • Typ Položky: spodnička
  • Značka: isa šťastný den
  • Číslo Modelu: C003
Youaremyangel84 2020-11-12

it’s rlly cute but if u wanted more of a puff you might have to buy 2 of them it’s not as big as it is depicted to be but it worked well for my princess bubblegum cosplay @socks_box if u were wondering lmao

Powderpuff1940 2020-12-09

Super beau

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good