POKUD Vyvrtejte Vodicí Pouzdro Kabinet Hardware Jig Kit + Magnetický Zásuvky Slide Jig Sada Upevňovací Nástroj Pro skříňový Nábytek

POKUD Vyvrtejte Vodicí Pouzdro Kabinet Hardware Jig Kit + Magnetický Zásuvky Slide Jig Sada Upevňovací Nástroj Pro skříňový Nábytek

POKUD Vyvrtejte Vodicí Pouzdro Kabinet Hardware Jig Kit + Magnetický Zásuvky Slide Jig Sada Upevňovací Nástroj Pro skříňový Nábytek

  • 902.94 Kč

    1 289.82 Kč

Kabinet Hardware Přípravek:

Zpracování Dřeva Kabinet Rukojeti Otvor Locator

Rychloupínací Vrtací Vodicí Blok umožňuje nastavit jednoduché

Vpředu upínací rukojeť umožňuje snadné upnutí

Stop-Límec Nastavení Bloku je drill bit setup snadné

Nový, vylepšený a cenově dostupné. Nastavte ji jednou a použít ji opakovaně bez dalších měření, Tato šablona šablona umožňuje odměřit ideální díru pozice pro kabinet kliky, táhne a knoflíky.

Rychlé, Snadné Úpravy více účel šablona pro přesnou instalaci Táhne/Knoflíky na zásuvkách a dveře, L-držák a horní šrouby aby to vytočil v vodorovně a dvě velké přední šrouby, zámky ve svislé poloze.

Prémiové Trvanlivost Vzešlá z nerezové oceli a Hliníku, náš přípravek je dostatečně silná i pro dodavatele, aby ji používat tisíce krát.

Specifikace:

Materiál: nerez železo+ABS,Hliníková Slitina+ABS

Hmotnost: 330g

Zásuvka Slide Jig Set:

1.Univerzální Zásuvka Slide Přípravek je ultimate podporu pro instalaci zásuvky snímky z téměř jakéhokoli typu, včetně kuličkové ložisko nebo lakované boční montáž skluzavky a dokonce i centrum-mount skluzavky!

2.Zásuvka Snímek Přípravek vezme dohady z instalace zásuvek skluzavky. Tento snadno použitelný přípravek uchovává snímky v pozici, jak budete vrtat montážní otvory v kabinetu, a to podporuje šuplíku, krabice, zatímco montáž snímků do šuplíku.

3.Stiskněte přípravek proti obličeji váš kabinet a vaše prezentace je umístěna dokonale úrovni, s patřičnou překážka.

4. Zásuvka Snímek Přípravek zjednodušuje zásuvky instalace zarovnání snímků v kabinetu a na zásuvku. Vestavěný karty, aby se přípravek snadno přizpůsobit na podporu snímek uvnitř skříně, a na podporu zásuvek, připojit snímků do nich.

5.Zásuvka Snímek Přípravek vezme dohady z procesu indexování s skříňka rám (nebo na straně na bezrámové skříně) pro perfektní zarovnání.

6.Zásuvka Snímek Přípravek je navržen tak, aby být intuitivní pro začátečníky k použití, ale dostatečně robustní pro profesionály. Vše, co potřebujete, jsou snímky, které budete používat, svorky a Zásuvka Snímek Jig, a jste připraveni k instalaci zásuvek skluzavky stejně jako profesionálové. Ať už jste instalaci jednoho šuplíku, nebo desítky, Zásuvka Slide Přípravek poskytuje rychlé, konzistentní výsledky.

Produkt Balíček:

1 x Posuvné zásuvky jig Kit

1 x Skříň Hardware Jig Set

Štítky: sada ženy, kapela dřevo jig, jet vrták sada, kolíkovací přípravek, vrták kovové pouzdro, zásuvka jig, základní vrtáky, trochu vrtat, zásuvka železniční, dřevo splitter.


  • Délka: 40cm
  • DIY Dodávky: Zpracování dřeva
  • Typ: Centrum Vrták
  • Použití: Dřevo Vrtání
  • Materiál: Další
  • Číslo Modelu: HT1469+HT2618
  • Značka: Pokud
Limpdurst6977 2021-01-16

Not this complete lack the ruler blue magnet

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good