Nové Hliníkové Slitiny Bike Telefon Držák 3.5-6.5

Nové Hliníkové Slitiny Bike Telefon Držák 3.5-6.5" Mobilní Telefon GPS Držák na Kolo Telefon Podporu Cyklistické Držák Mount Bike

Nové Hliníkové Slitiny Bike Telefon Držák 3.5-6.5" Mobilní Telefon GPS Držák na Kolo Telefon Podporu Cyklistické Držák Mount Bike

  • 93.68 Kč

    135.89 Kč

modname=ckeditor Nové Hliníkové Slitiny Bike Telefon Držák 3.5-6.5" Mobilní Telefon GPS Držák na Kolo Telefon Podporu Cyklistické Držák Mount Bike

Specifikace:

Snadná instalace a uvolnění na vozidlo

Držák s houbičkou pad je anti-skluzu design a chránit telefon případě

To bude chránit váš telefon bezpečně a bez oděru

Stiskněte rameno pro zvětšení držák

Gumová rohož je protiskluzová a zabránit poškrábání

Obsah Balení:

1*Kolo mobilní telefon držák

modname=ckeditor

Velkoobchod a Pokles lodní dopravy jsou oba vítány

Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo.

Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace pro nás, pokud byste chtěli,bychom neobsahuje žádné štítek v balíčku,Prosím, být jisti.

O Platbu

1)Zakoupit dalekohled Dalekohled Platba se očekává, že být doručena do 3 dnů od aukce blízko.

2)www.brudermodely.cz podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetní Kartou,Western Union, Bankovní Převod, Webmoney, QiWi Peněženka a Boleto prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ.

3)Prosím, být jisti, že vaše platba je bezpečně uchovává www.brudermodely.cz, dokud vás potvrzení doručení vaší objednávky.

O Zásilce

Jsme loď objednávky do většiny zemí do číny letecky,16-35 pracovních dnů na dodací lhůty.Brazílie a Rusko může dosáhnout více než 35 dní.

Položky jsou dodávány do 3 pracovních dnů až po úplném zaplacení je vyřešena.Pokud se nemůžete dostat vaše položky v čase,prosím, kontaktujte nás nejprve jsme wil kontrolovat a řešit to pro vás brzy.Odpovíme vám váš mail do 24 hodin normálně. někdy mají trochu zpoždění v důsledku víkend nebo dovolenou.Pokud se nemůžete dostat náš mail po 48 hodinách,zkontrolujte prosím spam nebo se obraťte na nás s dalšími mailovou adresu.

O Zpětnou Vazbu

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 Hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte jakékoliv nespokojenosti,uveďte, prosím, nám možnost řešit problém před nás opustit negativní zpětnou vazbu.Jsme si jisti, že tam je vždy řešení, a jsme si jisti, nechci špatnou zpětnou vazbu, být tam, kde transakce končí.

Štítky: kolo, auto dopravce, auto, nosiče kol, l bike stand, kolo auto na oblečení, kolo quad lock, pásky kolo podporu, kolo podporu, přední stojan, koktejlové vidličky, cubrebotas ciclismo.


  • Brzdový Systém: Kotoučové Brzdy
  • Materiál: Materiál
  • Velikost: 3.5-6.5 Inch
  • barva: zlatá,červená,Světle modrá,černá
  • Kapacita (Load): 1kg
  • Dropshipping: Supprot
  • Hmotnost: 81g
  • Produkt: kolo držák telefonu
  • Oblek: fit 3.5-6.5 palců nebo menší mobilní telefony, GPS a dalších zařízení
  • Typ: Auto Regály
  • Doprava Zdarma: Ano
Irinka Korolusha 2020-08-17

je recommande activement

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good