Nové Zadní objektiv Fotoaparátu Pro Xiaomi Redmi Note 9S 9 Pro Zadní Kameru Sklo S 3M Lepidlo Štítku Náhradní Díly

Nové Zadní objektiv Fotoaparátu Pro Xiaomi Redmi Note 9S 9 Pro Zadní Kameru Sklo S 3M Lepidlo Štítku Náhradní Díly

Nové Zadní objektiv Fotoaparátu Pro Xiaomi Redmi Note 9S 9 Pro Zadní Kameru Sklo S 3M Lepidlo Štítku Náhradní Díly

  • 84.01 Kč

    91.36 Kč

Nové Zadní objektiv Fotoaparátu Pro Xiaomi Redmi Note 9S 9 Pro Zadní Kameru Sklo S 3M Lepidlo Štítku Náhradní Díly Detailu Produktu :

1). Kontrola kvality: Každá díly testovány pomocí speciálních nástrojů nebo základní desky před loď.

2). Balení: Všechny Mobilní Telefon, Náhradní Díly Zabalené v anti-statické tašky s pěnou box, aby zajistily bezpečnost.

3). Sortiment: Široký Sortiment Náhradních dílů pro mobilní telefon k dispozici, Nejlepší Kvalita, Nejlepší cena.

4). Produkt stav: skladem zajistit promp dodání.

5). Trvají na tom, dělat:Budeme sdílet a aktualizovat nejnovější informace pro mobilní telefon náhradních dílů

6). Pciture Ukázat: vyfotit Pomocí Moblie Telefon , Show pravosti produktu

Detail / Reálné Foto : O Doprava: Pro Poskytovat Nejlepší Cena Pro Zákazníka: 1 . Budeme loď vaší objednávky přes China Post Obyčejné Malé Paket Plus Poštovné Způsobem , Sledovací Číslo Může pouze sledovat den Odeslání .Doba přepravy je 20-45 dnů , pokud nemůžete získat vaši zásilku během 45 dnů , pls kontaktujte nás rozšířit ochranu dny ,díky ! 2, pokud jste donot si pozemku po 60 dnech ,Jsme slib, že budeme dělat plnou náhradu . (proto ,prosím, donot použít sporu do 60 dnů ,to je nežádoucí ,Brazílie a Ruska, do 90 dnů ) 3. Můžete si také Vybrat, China Post Registrované Letecké Pošty, Přepravní Cesty ,Takže můžete sledovat , bude to přidat $1.89 pro přepravu Nákladů . 4. Položka bude loď do vaší potvrdil Adresu v www.brudermodely.cz. Takže prosím, ujistěte se, že vaše doprava je správné před zakoupením položky . 5 .Kupující nemusí lodi na další adresu (ne www.brudermodely.cz potvrdil, adresa), kontaktujte nás před koupit položky. 6. Nemáme žádné odpovědni za přepravní adresa chybně 7. Zejména pro Rusko Kupující , pls, ujistěte se, že je vaše celé jméno . Dodací Lhůta: 1. všechny objednávky bude poštovné do 3 pracovních dnů . 2. pokud Objednávka o víkendu nebo ve svátek bude expedováno v pondělí nebo následující pracovní den. 3. Zboží dodáno prostřednictvím USP,DHL,EMS s Potvrzením Doručení.. 4. všechny objednávky budeme Nabízet sledovací číslo, bez ohledu na to, china post nebo jiné přepravní cestě . Platba : 1 ,můžete použít kreditní kartu platit přes www.brudermodely.cz, pokud tam je nějaká otázka o platbu , pls, neváhejte a Kontaktujte mě . 2. akceptujeme Bankovní Platby , Western Union , A další platby, je přijmout . Kontakt: 1.pokud budete dělat velkoobchod, nebo máte další otázky , pls, neváhejte a kontaktujte mě přes trademanager .díky!!! O Balení :

Štítky: lcd xiaomi note 9s, fotoaparát skla redmi poznámka 9 pro, objektiv fotoaparátu xiaomi redmi note 9s, ridme poznámka: 9s, camera protector redmi note 9s, xiaomi redmi poznámka 9 pro max 8 128, slída redmi note 8 pro, pro meizu poznámka 9 sklo, fotoaparát skla redmi note 9s, xaiomi redmi poznámka 9 pro 6gb, 128gb.


  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Sklo
  • Číslo Modelu: Pro Xiaomi Redmi Poznámka 9 9 Pro
  • Značka: JIARUILA
  • Design: BAR

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good