HSS rychlořezné Oceli Trojúhelník Dříku Pagoda Krok Vrták 4-20mm R06 Drop Loď

HSS rychlořezné Oceli Trojúhelník Dříku Pagoda Krok Vrták 4-20mm R06 Drop Loď

HSS rychlořezné Oceli Trojúhelník Dříku Pagoda Krok Vrták 4-20mm R06 Drop Loď

  • 148.70 Kč

    167.19 Kč

HSS Titanium Coated Spirála Flétna Krok vrtáky Základní Hardware Nástroj Pagoda Vrták Sada dřevěné nástroje brocas para kov

Metrické Spirály Flétna Pagoda Tvar Trojúhelníkový Otvor Frézy 4-12/20/32mm HSS Steel 6542 Kužel Vrtáku Nastavit Oceli Krok Ostření Popis: Tyto krok vrtáky jsou velmi vhodné pro řezání otvorů do různých materiálů včetně železa, hliníku, mosazi, dřeva, plastu a další. Zvláštní krok struktura, jeden vrták může otevřít řadu velikostí otvorů, takže jeden krok vrták je hoden box na vrtáky. Vlastnosti: Titan povlakem ke snížení tření a teplo. Vysokorychlostní oceli, krok vrtáku, kvalitnější a odolnější než běžné twist vrtáku. Tyto vrtáky funguje skvěle při vytváření hladký, čistý a dokonale kulatý otvor. Vhodné pro děrování otvorů pomocí plechové, železné, hliníkové desky, mosazi, dřeva, plastu, atd. Tento vrták sada obsahuje 3 velikostech(4-12mm, 4-20mm, 4-32mm), které splňují vaše různé potřeby dokonale. POZNÁMKA: 1. Vrtačky, lavice vrtačku může být použit pro tyto krok vrtáky. 2. Použití vstřikování vody pro chlazení při vrtání, který může účinně prodloužit použitím život vrták. 3. Doporučujeme vrtání rychlost 250 až 400 OT. / min. 4. Můžete vrtat plechy do 5 mm s naší krok vrtáky. 5. Pamatujte si, že pouze M35 krok vrtáku je z nerezové oceli. Nikdy nepoužívejte tyto HSS 6542 krok vrtáky k vrtání nerezové oceli! Specifikace: Materiál: High-speed Steel (HSS 6542) 6542 rychlořezné Oceli HSS (Vhodné Pro Použití V Obrobku, Tvrdost 28 Stupňů, Jako Uhlíkové Oceli, Desky, Izolační Desky, Dřevo Prkno) Povrchová úprava: Titan Potažené Tvar Dříku: Trojúhelníkový Průměr Dříku: 8mm (Trojúhelníkové Dříku) Celková Délka: Trojúhelníkové Dříku: 4-20mm, Délka: Přibl. 74 mm/ 2.87" Velikosti: 4-20mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm); 9 kroků, Dodání: poštou s sledovací číslo. Když je potvrzena platba, poštovné bude provedena do 1-2 pracovních dnů. Můžeme upgrade lodní DHL/Fedex/EMS, pokud potřebujete, prosím kontaktujte nás. Dodací lhůta: Prosím, podívejte se na následující odkazy:

Země

Cca. Dodací Lhůta

Velká BRITÁNIE / Austrálie

20-30 pracovních dnů

Kanada / Španělsko / Francie / Západní Euro

25-40 pracovních dnů

Itálie / Německo / Ostatní

25-45 pracovních dnů Na nepravděpodobném případě, že návrat je žádost, můžeme akceptovat vrácení zboží do 60 dnů poté, co kupující obdrží to. Všechny výnosy musí obsahovat originální zboží nepoškozené, v re-prodejného stavu, originální balení. Kupující je odpovědný za náklady na dopravu.

Máme vynikající tým podpory služby zákazníkům, odpovědět na vaše případné otázky a pomoci vám vyřešit problém,tak neváhejte a kontaktujte nás!

Hledá pro agenty po celém světě, jsme se poskytnout vám ty Nejlepší Nabídku.

Štítky: auris stěrač, loď z polska, evropa stock, gtmedia, loď z velké británie, loď z české republiky, ford fusion stěrač, z německa, ze španělska, Loď Od NÁS.


  • Materiál: High Speed Steel 6542
  • Číslo Modelu: Pagoda Krok Drill Bit
  • Použití: železo, hliník, mosaz, dřevo, plast a další
  • Délka: 4-20mm
  • DIY Dodávky: Obrábění kovů
  • Typ: Jádro
  • Značka: NCSign

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good