1ks Bílá Polyester Plain Kolo 120Inch ubrus Pro Svatební Událost Dekorace Kulatý Stůl Hadříkem Pro Hotel Banket Dekor

1ks Bílá Polyester Plain Kolo 120Inch ubrus Pro Svatební Událost Dekorace Kulatý Stůl Hadříkem Pro Hotel Banket Dekor

1ks Bílá Polyester Plain Kolo 120Inch ubrus Pro Svatební Událost Dekorace Kulatý Stůl Hadříkem Pro Hotel Banket Dekor

  • 184.62 Kč

    230.83 Kč

Vítejte v Našem Obchodě !

Je to velmi Kvalitní Polyester Plain Kulatý ubrus.

10ks kulaté Bílé 210GSM polyester obyčejný ubrus ,bude To dodají Eleganci pro Váš Svatební Akce,party, Hotel,Banket dekorace.

Vyroben z polyesteru (Dacron) a s obroubenými okraji, tyto ubrusy jsou odolné a snadno se čistí. Kromě toho, s atraktivní barvy, tyto bezešvé šité ubrusy může přinést eleganci. Jsou ideální pro domácí, párty, hotel, restaurace nebo svatební použití.

Vysoká Kvalita: Vyrobena z polyesteru (Dacron),tyto ubrusy jsou těžké skvrny a vrásky a snadno se čistí.

Olemované okraje: Okraje jsou složené a sevření, které činí tyto ubrusy odolnější.

Elegantní design: Cut z jednoho kusu tkaniny, tyto obdélník ubrusy jsou Bezešvé šité a může přinést elegance a klasická narážka na vaši oslavu nebo párty.

Snadné, aby se vešly: Tyto ubrusy jsou těžké vážený takže jsou velmi snadné, aby se vešly.

Snadná péče: můžete je umýt ručně, strojem, nebo suché čištění s žádným druhem čisticího prostředku.Můžete také použít kartáč na čištění. Prosím, mějte na paměti, že by měla být teplota udržována pod 45 stupňů.

Pls vyberte si barvu, grafy, budeme sledovat vaše potřebné, aby se pořadí .

Náklad :

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a platit za objednávky zahrnují přepravní poplatek. Pošleme položky během tří až čtyř pracovních dnů, jakmile vaše platba je dokončena. Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. .Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země .Tyto dodatečné poplatky možná shromažďovány v době dodání .Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Barevný Nesoulad

Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé z jiných důvodů, jako je barva odraz v monitoru ,osvětlení, pozadí, atd,,, Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

Služby

Naším cílem je vaše spokojenost a pracovní výkon .Ujistěte se, že máte šťastný kupující a vychutnat vaše nákupy z našeho obchodu, budeme dělat naše nejlepší dodávat nejlepší zboží a služby.

Zpětná vazba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité . Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a pět hvězd, pokud jste spokojeni s našimi položek, kvality a služeb. Pokud budete mít jakékoliv problémy s kvalitou a služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. . Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám nejlepší po-prodej servis.

O Nás

Staráme se o naše stálé zákazníky, pokud máte nějaké otázky ,jen neváhejte a kontaktujte náš Zákaznický Servis personálu, budou velmi rádi, aby vám pomohl .Snažíme v našich silách odpovídat na vaše e-maily co nejdříve. Nicméně, vzhledem k vysokému objemu denní příchozí e-maily a časové pásmo rozdíl, jsme nemusí být schopen odpovědět vaše zprávy okamžitě .

Prosím, dovolte dvaceti čtyř obchodních hodin pro nás odpověď.

Štítky: kouzlo smalt, kulatý stůl ubrus, pvc ubrus kulatý, Obdélníkový ubrus, ubrus, 30. narozeniny tričko, vodotěsné ubrus, silicon ubrus, narozeninová párty set, plastový kulatý ubrus.


  • Technics: Tkané
  • Styl: Prostý
  • Design: KOLO
  • Použití: Svatební
  • Tvar: KOLO
  • Materiál: Polyester Plain
  • Vzor Typu: Solidní
  • Značka: CHAISANG
  • barva: Bílá,Červená,Slonová kost,Černá,Modrá,Fialová a další barvy
  • Funkce: Jednorázové
  • Číslo Modelu: CXTC-2ds212rrr
  • Velikost: 300cm Round
  • vzor: prostý solidní

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good