Ležérní Taška Přes Rameno Pro Ženy Módní Fluorescenční Zelená Nylon Kabelka Ženské Malé Subaxillary Tašky Dívka Bageta Mini Ruky Tašku

Ležérní Taška Přes Rameno Pro Ženy Módní Fluorescenční Zelená Nylon Kabelka Ženské Malé Subaxillary Tašky Dívka Bageta Mini Ruky Tašku

Ležérní Taška Přes Rameno Pro Ženy Módní Fluorescenční Zelená Nylon Kabelka Ženské Malé Subaxillary Tašky Dívka Bageta Mini Ruky Tašku

  • 182.31 Kč

    396.54 Kč

VELIKOST

(Šířka)23,5 cm * (Výška)15,5 cm * (Tloušťka)6,5 cm ,Ramenní popruh délka: 38cm

Popis

Název položky: Fashion Bageta bag Materiál:nylon

Použití :Párty, cestování, tanec, párty, nakupování, dárek k narozeninám, výročí, párty, přítelkyně dárek, přítelkyně dárek, matka dárek

Poznámka: 1 Palec=2.54 CM, 1 CM=0.39 Inch , Vzhledem k různých dávkách, bag vložka může být různé. Módní návrhář a dobré ceny, prosím, buďte ujištěni, nákup.

( Všechny fotky jsou skutečné fotografie. Ale vzhledem k různým světla a nastavení monitoru, menší barevný rozdíl možná existují. Děkuji za pochopení. )

Q: mohu dropship z vás?

A: výhody drop shipping z usa: Dropship jako šéf, ostatní nechte na nás.

1.Jsme spolehlivým výrobcem, s rychlý servis, kvalitní produkty a konkurenceschopné ceny; je velmi pravděpodobné, že budete dělat peníze.

2. Nabízíme bezpečný dropshipping a bude dodávat pro vás bez faktury, marketingové materiály, nebo jiné informace.

3.Dosáhnout, aby určité množství dropship objednávky, budeme poskytovat zdarma, aby pro vás.

Pokud potřebujete obrázky bez vodoznaku, si můžete stáhnout na produktové stránce s popisem. Neexistují-li vhodné obrázky, prosím, obraťte na náš zákaznický servis.

Jsme velmi touží pomáhat a chtějí budovat silné obchodní partnerství s vámi.

Q: mohu získat další slevu?

A: Díky za váš zájem o naše zboží. Tam jsou pevnou částku off slevy a kupóny v našem obchodě, můžete jej použít, pokud splňujete podmínky. Nemůžeme nabídnout další slevu, jelikož naše cena uvedena byla pečlivě vypočítána a listy omezený zisk již, doufám, že můžete pochopit.

Q: Proč ruské zákazníky, je třeba vyplnit informace o cestovní pas?

A: Když budete dělat objednávku, vaše informace o cestovní pas, bude vyžadováno místními zvyky v Rusku. Ujišťujeme vás, že vaše údaje nebudou nikdy být řekl, aby třetí strany, a to je bezpečné pro vás, aby informace na www.brudermodely.cz.

Otázka: Kdy obdržím svou objednávku?

A: Rozhodně musíme zajistit váš balíček do 1-3 dnů, ne více než 5 dnů. Pokud je to naléhavé objednávky, prosím, dělat poznámky, když si místo pořadí, nebo kontaktujte náš zákaznický servis, aby naléhala pro vás.

Q: Kdy bude balíček dorazí?

A: balíčky obvykle dorazí v 7~20 pracovních dnů, nepočítaje svátků a víkendů. Můžete zobrazit čas odeslání obraz své země na konci této stránky.

Q: Zpožděné logistika v Brazílii, Mexiku a Chile.

A: Pokud vaše zásilka dorazila do své země, doufám, že si můžete dát trochu více času, protože poštovní systém v Brazílii, Mexiku a Chile je obvykle pomalý. Pokud se vám stále nedostávají to v rámci 2 týdnů, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis.

Q:nejsem spokojen s bodem.

A: vrácení peněz nebo Vrácení, jak budete chtít!

Pokud nejste spokojeni s naším produktem, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis volně, můžeme mluvit vyřešit problém a dá vám spokojen odpověď.

Q: Jaký je váš návrat politiky?

A: Naše návratové politiky: pokud to je problém s kvalitou zboží, nebo zboží poslat chybě, nabízíme plnou náhradu; Pokud kupující koupil špatné zboží, kupující musí zaplatit náklady na dopravu vráceného zboží, může být také plnou náhradu.

Otázka: Kdy obdržím vrácení peněz?

A: náhrady bude řízení v rámci 3-15 dnů od www.brudermodely.cz. Pokud máte nějaké problémy s to, prosím, kontaktujte s Alipexpress zákaznický servis! Díky.

Všechny zprávy budou odpověděl do 24 hodin, vaše šťastná služby garantované v nás.

Štítky: mui ženy pytel, kabelka, taška ženy, 2020 taška ženy, taška přes rameno, taška, louis vui, vintge bageta bag, malé mini kabelku, taška guess.


  • Hlavní Materiál: Nylon
  • Počet Kliky/Popruhy: Jeden
  • Tvar: Bageta
  • Typ Closure: zip
  • Podšívka Materiál: Polyester
  • Interiér: Vnitřní Kapsa Na Zip
  • Původ: KN(Původu)
  • Dekorace: NIC
  • Vzor Typu: Solidní
  • Exteriér: NIC
  • Styl: Ležérní
  • Číslo Modelu: OC008
  • Příležitosti: Univerzální
  • Tvrdost: MĚKKÉ
  • Pohlaví: ŽENY
  • Kabelky Typ: Tašky Přes Rameno
Susanjj 606 2021-01-06

Came later for 10 days but in good condition

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good