Auto Kryt z Nerezové Oceli, Zadní Dveře Spodní části Zadních výklopných dveří Rám Desky Čalounění 1ks Pro Suzuki Vitara 2016 2017 2018 2019

Auto Kryt z Nerezové Oceli, Zadní Dveře Spodní části Zadních výklopných dveří Rám Desky Čalounění 1ks Pro Suzuki Vitara 2016 2017 2018 2019

Auto Kryt z Nerezové Oceli, Zadní Dveře Spodní části Zadních výklopných dveří Rám Desky Čalounění 1ks Pro Suzuki Vitara 2016 2017 2018 2019

  • 1 032.74 Kč

    1 075.79 Kč

Související produkty

O NÁS

Naše společnost zaměřila na výrobu a prodej auto díly, auto díly, přes vylepšený design aktualizace, aby se naše auta, krásnější a trvanlivé. Pokud jste auto člověka, budete vědět, co to nezbytná věc.

Hlavní produkty patří různé modely Automobilů z Interiérových Doplňků a Exteriérové doplňky , a tak, například: Plynový pedál, dveře, kliky a misky, klíčenky, Zadní Přední výplň, a tak dále.

Doprava

1) používáme China Post Air Mail odeslat vám zboží zdarma . Můžeme také poslat své produkty tím, EMS, DHL, Fedex, UPS na základě vašich požadavek , a my vám poskytne rychlý způsob dopravy, ale budete muset zaplatit navíc expediční poplatek.

2) Obvykle jsme poslat balík přes China Post Air Mail. Doba dodání 7 až 35 dní

3) Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

4) Pokud je to nutné, můžete zanechat vzkaz, aby řekněte nám, jak moc chcete psát na obalu.

5) Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka

Platba

1) přijímáme Alipay, visa, West Union, bankovní převod, TT . Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Návrat A Vrácení Peněz

1) přijímáme vrátit tuto položku, pokud se vám nelíbí, že poté, co jste si to. Ale měli byste zaplatit přepravní náklady při odeslání zpět. Naše zpáteční adresa je napsán na www.brudermodely.cz , tak prosím pošlete zboží zpět na naši adresu. Pokud nemůžete najít to, prosím, kontaktujte nás, pak budeme vám podrobnosti o naši adresu.

2) Guangzhou Qingfu Autoparts vždy nabízíme šest měsíců záruka , to znamená, i aby uzavřel po několik dní, a můžete ještě dostat záruku od nás! Mohli bychom dát nějakou slevu na další objednávku, nebo zašleme náhodně dárek snížit vaše vrátit vrátit náklady, prosím, laskavě pochopení.

3) Pokud jste neobdrželi své položky a tato situace trvá až 35 den, prosím, kontaktujte nás. PLNÁ NÁHRADA bude vydán, aby vám ŽÁDNÁ OMLUVA. Nechceme, aby vám špatný nákup zážitek, i když doprava je mimo naši kontrolu.

4) Pokud nechcete, abychom na vrácení vaší platby, můžete se nás zeptat na odeslat nové pro vás najednou, to není žádný problém. Jsme rádi, dokud nebudete spokojeni.

5) Pokud je pro vás obtížné získat USD platby ze zahraničí, můžete nás požádat zlé, nový, pak jsme vám nové číslo pro sledování. To není žádný problém.

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli otázky týkající se dopravy a kvality, pls, neváhejte a kontaktujte nás. Budeme řešit to pro vás do 24 Hodin.

Poznámka :Naše cena je včetně daně, nebo vzdálené oblasti za poplatek . Pls zanechte nám svůj e-mail na adresu v případě jakékoli jasné, díky.

Zpětná vazba

Štítky: znak mitsubishi lancer, grand vitara pneumatiky, motocykl kolo pásu, e350 coupe spoiler, zuzuki vitara 2019, klika dveří c w204, vitara, mercedes w202, spojka suzuki vitara 2019, středové konzole pro suzuki.


  • Položka Výška: 1cm
  • Šířka Položky: 1m
  • Externí Testování Certifikace: ISO9001
  • Položka Průměr: 1cm
  • Položka Délka: 1cm
  • Modelový Rok: 2016-2019
  • Název Modelu: 6FS84VSD6V85S65
  • Speciální Funkce: Dekorace&Ochrana&Bezpečnost
  • Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Hmotnost Položky: 0.37kg
  • Model Vozu: Pro Vitara
  • Značka: GUANG-E

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good