Sinzean 100KS 3D Slitiny Titanu edge Pro iphone 12 pro max/12 mini/ X/XS/XS MAX/XR přední a zadní Tvrzeného Skla screen protector

Sinzean 100KS 3D Slitiny Titanu edge Pro iphone 12 pro max/12 mini/ X/XS/XS MAX/XR přední a zadní Tvrzeného Skla screen protector

Sinzean 100KS 3D Slitiny Titanu edge Pro iphone 12 pro max/12 mini/ X/XS/XS MAX/XR přední a zadní Tvrzeného Skla screen protector

  • 1 869.30 Kč


C olors: Black / Silver/ Gold / Rose gold

Materiál: Premium Tvrzené Sklo

Původní Země: Shenzhen, Čína

Tloušťka: 0,3 mm

Okraj Radian: 3D Slitina

Tvrdost: 9H

Průhlednost: 99%

Funkce:Anti-scratch, Otisk prstu-odolný, HD, Ultra-tenké, Vodotěsné Dozvědět více o retail box,PLS klikněte zde:

1X Temperované Sklo Screen Protector

1 X Vlhčené Ubrousky

1 X Suché Ubrousky

1XDust-absorbér

1.Přijímáme Alipay, West Union, TT, Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2.Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3.Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. Objednávky budou odeslány do 3 workingdays po potvrzení platby;Bude mít zpoždění trochu během prázdnin;

2. Prosím, zabývající se Celní Povinnost sami. Rádi bychom prohlásit hodnotu a název, aby na

Celní Faktura, jako byste nám řekli, Pokud je nutný;

3. Prosím, trpělivě čekat, poté, co jsme poslali balíček,Služba Tranzitní Čas je poskytována dopravce.Pokud z e ní získat čas,NE Otevřít Spor,kontaktujte nás jako první.Díky.

4.Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat

zásilky a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka.

1. Vrací Balení:máte 7 Dnů, kontaktujte nás a 30 Dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.

Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2.Ujistěte se, že všechny vrácené zboží Musí Být v původním obalu a Musíte nám Poskytnout přepravní sledovací číslo, a konkrétní důvod pro návrat.

3. Náhrady:Nejprve Vzít fotografie z obalu a vnitřního zboží,také hmotnost balení tak Dlouho, Jak našel chybu balíčku.Pak nám pošlete ty fotky,budeme mluvit o vracení peněz.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka za vady zboží (Kromě vymyslel damagement nebo (misusage). Každý výrobek bude být testovány na 100% před porodem.

2. Zákazníci jsou zodpovědní za dopravu zpět k nám s řádnou balení opravit, a pak bychom být zodpovědný za odesílání poštovné kupující. Prosím, kontaktujte nás nejprve, než se chcete vrátit. Budeme poskytovat kompletní adresu.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!vaše spokojenost a Pozitivní zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání.prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud nejste spokojeni s tímto nákupem,prosím, neváhejte a Kontaktujte nás,místo toho, aby negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít Spor.budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud problém vyřešen.

Štítky: iphone12 pro, mám telefon 11 pro max apple falešné kamery, akryl screen protector, iphone 12 mini skleněný štít, iphone 12 max pro tvrzené sklo screen, iphone x max edge screen protector sklo, film pro iphone 11 pro, fotoaparát iphone11, mocolo glass screen protector, iphone 12 mini případ pásky retro.


  • Použití: mobilní telefon
  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní Telefon Značky: Apple iPhone
  • Kompatibilní iPhone Model: iPhone12 Pro Max.
  • Typ: Přední Fólie
  • Značka: sinzean
  • Edge-to-edge Pokrytí: Ano

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good