Držák Montážní Multifunkční Příslušenství Fotoaparátu Nastavitelný Krk Čelistí, Upevňovací Flexibilní Selfie Stick 19 Společné Pro Gopro Hero

Držák Montážní Multifunkční Příslušenství Fotoaparátu Nastavitelný Krk Čelistí, Upevňovací Flexibilní Selfie Stick 19 Společné Pro Gopro Hero

Držák Montážní Multifunkční Příslušenství Fotoaparátu Nastavitelný Krk Čelistí, Upevňovací Flexibilní Selfie Stick 19 Společné Pro Gopro Hero

  • 167.82 Kč

    239.65 Kč

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

Používá se pro držitele krku pro sportovní kamery, odpovídající svorku můžete nainstalovat sportovní kamera na některé objekty vhodné pro fotografování, čelisti mohou grip svůj sportovní kamera bezpečně

S tato nastavitelná montážní krku, může realizovat různé úhly záběru, je výhodné a užitečné

Vhodné pro Hero/SJCAM/XIAOMIYI sportovní kamery, včetně Gopro1/2/3/3+/4/5 Pro SJ 4000/5000/6000

Upozornění: pouze včetně nastavitelný krk, svěrka není součástí balení

Typ Položky: Nastavitelný Krk

Materiál: Plast

Typ: Mini Stativ

Funkce: pro GOPRO Montáž

Vhodné Pro: pro Hero/SJCAM/XIAOMIYI Sportovní Kamery, včetně 1/2/3/3+/4 Pro SJ 4000/5000/6000 Sportovní Kamera

Délka: 45 cm/17.7 v

Hmotnost: 130 g

Barva: Černá

Obsah Balení: 1* Nastavitelný Krk

Poznámka: Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích, ale ne stejný výkon na různých orgánech jako na modelu.

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2, Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1) NA CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dnů ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je třeba 2-8 týdnů.Ale všechny z nich jsou závislé na zemi, dodáno.

2) SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

1) Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2), Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.

3) Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.Děkuji vám za pochopení!

Štítky: gopro mount nut, gopro držák plošiny, flexibilní telefon gopro držák, 4k go pro, wowstick 1f plus pro, flexibilní míč mount gopro, imx377, akční kamera gitup, 1f wowstick, gopro způsobem.


  • Číslo Modelu: c
  • Kompatibilní Akční Kamera Značky: gopro
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ: Měkká Taška
  • Značka: Woopower
Goatfield1 2020-10-18

Quick, all perfect

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good