7Pcs Twist Uzel Drát Kola Kartáč pro Vrtačku Zvlněný Šálku Drát Kola Kartáč Set pro Vrtačku s 1/4-palce Dříku

7Pcs Twist Uzel Drát Kola Kartáč pro Vrtačku Zvlněný Šálku Drát Kola Kartáč Set pro Vrtačku s 1/4-palce Dříku

7Pcs Twist Uzel Drát Kola Kartáč pro Vrtačku Zvlněný Šálku Drát Kola Kartáč Set pro Vrtačku s 1/4-palce Dříku

  • 486.02 Kč

    540.00 Kč

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; barva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-nadpis { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: zdědí; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[KVALITNÍ MATERIÁL A DLOUHÁ ŽIVOTNOST] Mosaz zvlněný drát pohár kartáč, vázané oceli drát pohár kartáč a oxidu uzel konec drátu kartáč, který jsou vysoký Výkon může zabránit rozbití drát pro dlouhou dobu použití. Ideální pro odstranění rzi, koroze a barvy. 1Hardened oceli drát snížit drát zlomení a dlouhá životnost

[HEAVY DUTY] Pečlivě vybrané prémiové oceli drát, vázané a vyvážené odborně a správně dohromady za bezkonkurenční vázané integrity pro delší životnost, bezpečnost, plynulost a snadnost použití.

[UNIKÁTNÍ VLASTNOSTÍ] Inovativní spirála vázané a Zvlněné dráty, kartáč konstrukce pro úzký obličej a přesné odstraňování otřepů, čištění důkladně bez zbytkového skvrny, uzel konec drátu kartáč konstruován s vnitřním drží desku, aby zajistily soudržnost a bezpečnost.

[ŠIROKÁ APLIKACE] Snadno a hladce odstranit těžké korozi, rzi, barvy, cákanec a odstranění vodního kamene a zároveň čistí svarové hrany, debur kovu a barvy. Vhodné jak pro kov a dřevo, se používá k čištění kovových povrchů, také pracuje dobře pro odstraňování rzi, barvy a korozi.

Materiál:Ocelový drát

barva:Stříbrná šedá

Obsah Balení:

1 * 4 palce (100 mm) Twist Uzel Drát Kola Kartáč

1 * 3 palce (75mm) Twist Uzel Drát Kola Kartáč

1 * 3 palce (75mm) Kroucení Vázané Drátěné Kolo Pohár Kartáč

1 * 2,5 palcový (65mm) Kroucení Vázané Drátěné Kolo Pohár Kartáč

1 * 1.2 inch (30mm) Drát PenBrush

1 * 1 palec (25 mm) Drát Pero, Štětec

1 * 0,78 palce (19 mm), Drátěný Kartáč Pero

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O sledovací číslo aktualizace: Pokud váš sledovací číslo, není logistické informace, jako tisíce balíků zasílaných do zahraničí, logistické společnosti se neaktualizuje logistické informace, prosím, kontaktujte nás na první čas, Prosím, laskavě se nemusíte přímo otevřít spor. Budeme poprvé pro vás řešení! Čas odeslání: Všechny produktu, můžeme lodní dopravy v rámci 5~8 den v týdnu, obvykle jsme podle objednávek zákazníků čas na balení a doručení, musíme pečlivě kontrolovat kvalitu zboží před Loď, Takže trvat nějaký čas, aby se ovládal. Dodací doba: Vzhledem k vyšší moci faktory: hurikány, přívalové deště, vliv lety. Vedoucí logistiky zpoždění. Jsme poctiví prodejci, vás nenechá trpět žádné ztráty. Prosím, dejte logistické společnosti trochu času na zpracování, budeme čekat na balík dosáhne vaší straně. Pokud vaše logistické informace dorazí na místní poště: Pokud místní poště se nestalo, kontaktujte, prosím, obraťte se na místní poštovní úřad co nejdříve, aby si váš balíček. Jinak, přesčas příjem z pozemků, místní pošta vrátí zásilku, důsledky self-zodpovědnost. Ochranu, čas se krátí: Kdy jsme dokončili čas doručení, pokud produkt ochranná lhůta krátí, prosím, prodloužit produktu ochrana období sami, nebo kontaktujte nás, Prosím neotvírejte sporu přímo. Dovozní cla Daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za Dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost

Když obdržíte zboží, pokud tam je nějaký problém, prosím, kontaktujte nás a ne přímo otevřít spor. Slibujeme vám spokojen řešení poté, co jsme potvrdili to. Také jsme vám pozitivní hodnocení. Upřímně zveme vás na dovolené nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení (DSR) 5 Hvězdiček . Když ukážete vaši pěknou fotku na náš kontaktní oblasti, prosím zašlete zprávu řekněte nám, další objednávky, kontaktujte mě, bude další překvapení. Pořadí množství 100 amerických dolarů více než ve stejnou dobu , můžeme doprava zdarma DHL,EMS, UPS, bude naše VIP zákazníky, nyní další výhody pro celý život.

Štítky: kartáč vrták sada, digitální manometr tlaku vzduchu metr, tvrdý vosk sada, kroucený drát kola kartáč, kartáč pro vrtačku, altán ocelový drát kola, jig pocket díra kit sada, konektor trubky, 24 awg konektor, kartáč na vrtačku.


  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: Xzante

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good