Přenosná Kabelka Cestovní EVA Storage Bag Pouzdro Pro GoPro Hero 9 DJI Osmo Akce DJI Osmo Kapsy Insta360 One X Akční Kamera

Přenosná Kabelka Cestovní EVA Storage Bag Pouzdro Pro GoPro Hero 9 DJI Osmo Akce DJI Osmo Kapsy Insta360 One X Akční Kamera

Přenosná Kabelka Cestovní EVA Storage Bag Pouzdro Pro GoPro Hero 9 DJI Osmo Akce DJI Osmo Kapsy Insta360 One X Akční Kamera

  • 297.83 Kč

    541.47 Kč

Bullet Body: 1、Kompatibilita a Kapacita: pevný PU úložný kufr je speciálně navržen pro GoPro Max, pro GoPro Hero, pro DJI Osmo Akce, pro DJI Osmo Kapsy, pro Insta360 One X, a další malé sportovní kamery a příslušenství dodáván, jako jsou selfie tyče, kamery, stojany, baterie, Nabíječka případě, filtr na objektiv, nabíječku, kabel, atd.

2、Módní Design: mimořádně elegantní design činí z tohoto kufru lepší než jiné obyčejné případy mobilního telefonu na trhu.Povrch přijímá diamantový vzorek a měkká sametová podšívka, aby to vypadalo více módní.

3、Vynikající Ochranu a Vodotěsné Vysoce kvalitní nepromokavá PU povrchem, vodotěsné a odolné proti vlhkosti. 3 vrstvy měkké sametové vnitřní prostor můžete uložit své věci.Double-vrstva elastické mesh bag poskytuje vynikající úložný prostor pro kabely a další příslušenství.

4、DIY Vnitřní Přepážka: měkký samet oddíl uvnitř nemůže být stanovena a může být upravena tak, aby jakýkoli styl, aby vyhovoval vašim požadavky na úložiště, což vám umožní ukládat a přenášet kamery a příslušenství různých velikostí.

5、Snadné Přenášení: Mějte svůj fotoaparát a příslušenství, bezpečný a spořádaný.Malé a snadno uložit do batohu nebo příruční zavazadlo, je doporučeno pro cestování a domácí skladování.

Vlastnosti:

1. Zahuštěný tlakové materiál, nastavitelná a rozšiřitelná.IPX4 vodotěsné a odolné proti oleji, PU a EVA účinně odolává vodní a olejové skvrny.

2. Hák-a-smyčka oddíl design, spodní prostor má 4 odnímatelné hák-a-smyčky, které mohou být pružně odděleny pro snadné skladování.

Specifikace:

Název: Upgrade Storage Bag

Velikost: cca 24*14.5*12 cm/9.45*5.71*4.72 palec

Hmotnost: přibližně 305g

Materiál: PU a EVA

Balení Seznam:

Skladovací Taška*1

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Štítky: sjcam 7000, gopro 9 hrdina, fpv část, dome gopro hero 9, insta360, republikánská strana, diy dji osmo, action cam, insta360 x2, video kamera.


  • Kompatibilní Akční Kamera Značky: gopro
  • Číslo Modelu: Skladování balení
  • Typ: Pevný Vak
  • Značka: tmddotda
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: EVA
Kingshayesteh2008 2020-12-07

The time to ship was a problem

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good