Notebook díly pro DELL XPS13-9370 XPS 13 9370 palmrest typ klávesnice USA 2NTHR 02NTHR

Notebook díly pro DELL XPS13-9370 XPS 13 9370 palmrest typ klávesnice USA 2NTHR 02NTHR

Notebook díly pro DELL XPS13-9370 XPS 13 9370 palmrest typ klávesnice USA 2NTHR 02NTHR

  • 2 079.34 Kč


Jméno

pro DELL XPS13-9370 DLAŇ ODPOČINKU

DÍLY Číslo P/N CN - 02NTHR

Stav

Nové

Kompatibilní DELL XPS13-9370

Balíček

Krabičce+bublinková taška

Záruka

2months, protože balíček poslat

Poznámka

Prosím, podívejte se na obrázek a Fru číslo pečlivě !Naše

Záruka: 1, DOA 30 pracovních dnů. 2, Všechny objednávky nepřijímají náhradu pro non-kompatibilní problém, prosím, laskavě potvrďte, než se koupit! Také můžete kontaktovat s námi kompatibilní problém, než koupit. Dodání podrobnosti: 1, Dodávky do Ruska Letecky: Obecně 25~60 pracovních daysorder. O nás:

Jsme profesionální notebook dodavatele dílů, výpis je včetně všech našich produktů, pokud budete potřebovat notebook díly nebo nástroje, nemohl zjistit z našeho skladu, prosím, laskavě pošlete zprávu nebo kontakt s námi on-line. Naše Pracovní Doba: 2, Dodání do Brazílie Letecky:Obvykle 30~90 3 pracovních dnů, Dodávka do USA b y Letecky: Obvykle 10-20 pracovních dnů. 4, Dodávky do Kanady,AU, velké BRITÁNII a dalších Evropských zemích trvá asi 25-45 pracovních dnů. Pokud potřebujete položky velmi naléhavě, prosím, kontaktujte nás pro expresní dopravu. Pokud jste se dostali do lodní čas, prosím, ne, neváhejte nás kontaktovat.Budeme kontrolovat to vám pošta a celní. Protože někdy to bude mít zpoždění provozu nebo letové zácpy.Prosím neotvírejte sporu k nám. Vezměte prosím na vědomí: Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Ztracené kvůli nedoručené adresy, je odpovědnost na kupujícího. --Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, jak moc se tyto dodatečné náklady budou před nákupem. Podmínky prodeje: Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojeni kupující a příjemné nakupování s námi. Prosím, napište nám před odjezdem žádné 1 nebo 2 hodnocení, negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor, Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit žádné problémy. Uděláme, co bude v našich silách, aby vám pomohl vyřešit problémy. Termín platby: přijímáme www.brudermodely.cz platbu pouze nepřijmou žádný pokles lodní dopravy. Prosím, laskavě ujistěte se, že adresa je správná, než místo pořadí. O nás: Jsme profesionální notebook dodavatele dílů, výpis je včetně všech našich produktů, pokud budete potřebovat notebook díly nebo nástroje, nemohl zjistit z našeho skladu, prosím, laskavě pošlete zprávu nebo kontakt s námi on-line. Naše Pracovní Doba: pondělí až pátek(Čínské Svátky se nezapočítávají) 09:30 do 18:30( UTC+8 ) Všechny odpovědi bude do 24 hodin (Sat. & Sun. vyloučeny) prosím, laskavě zkontrolujte, zda vaše www.brudermodely.cz některé zvlášt

Štítky: dell xps 13 3 případ, dell xps 9560, pouzdro dell, xps13 9350, dell xps 12 kryt klávesnice, 14 notebook pouzdro, dell xps 13 9365, dell xps 9365, pouzdro dell xps, laptop slim taška.


  • Typ Closure: Hasp
  • Číslo Modelu: DAZ80
  • Balíček: Ano
  • Typ: Notebook Vyměňte Kryt
  • Materiál: Mikrovlákno
  • Styl: Notebook Případech
  • Pohlaví: Unisex
  • Značka: GAAHOO
  • Vzor Typu: Solidní

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good