Krátké Matka Nevěsty Šaty Mint 2021 Koleno Délka Peplum Dlouhý Rukáv Přední Štěrbinou vestido de madrinha farsali Weddding Strana

Krátké Matka Nevěsty Šaty Mint 2021 Koleno Délka Peplum Dlouhý Rukáv Přední Štěrbinou vestido de madrinha farsali Weddding Strana

Krátké Matka Nevěsty Šaty Mint 2021 Koleno Délka Peplum Dlouhý Rukáv Přední Štěrbinou vestido de madrinha farsali Weddding Strana

  • 1 707.58 Kč

    2 845.96 Kč

Velikost:

Můžete si šaty na standardní velikosti nebo vlastní velikost.Pokud potřebujete přizpůsobit prosím, vyberte "Vlastní Velikost" možnost volby, když jste se podívat a zanechte své podrobné měření těla v poznámce objednávky(Prosím, klikněte na "Speciální Instrukce Pro Prodejce" na stránce košíku). Zde jsou všechna měření budeme potřebovat pro přizpůsobení:

1.Plné Poprsí:=____________ cm nebo palcích.

2.Pas: =_______________

3.Boky: = ________________

4.Rameno k podlaze (s boty):= ___________

5.Rameno, na patře (bez bot):=_________

6.rameno rameno:=_______

7.rameno k pasu:=_________

8.Šaty barva =______________(jako obrázek nebo Jakoukoli barvu si vybrat ,nebo nahlédněte do našeho vzorníku)

9.Vaše telefonní číslo =______________(třeba to, když loď)

10.Šaty zpět:zip nebo šněrování zpět ? = _____ (Doporučujeme použití krajky-up)

11.Lhůta potřebujete tyto šaty=____

Pokud tyto šaty mají rukáv nebo Bolero/Bunda ,prosím, sdělte nám tyto měření:

12. Armseye (průramky) :=___ cm nebo palce.

13.Biceps :=___ cm nebo palce.

14.vámi požadovaná délka rukávu je :=___ cm nebo palce.

Poznámka: pokud máte nějaké šaty specifické požadavky , prosím, řekni mi znovu, když jste mi poslat rozměry .

Důrazně doporučujeme, aby jste vaše měření profesionální s pod sebe na před nákupem jakékoliv šaty

Perfektní padnoucí šaty začíná s perfektní měření. Před objednáním na míru šaty z www.brudermodely.cz, důrazně doporučujeme najít místní profesionální krejčího, který vám pomůže přesně měřit. Zde vám ukážeme, která měření jsou potřeba, a jak správně vzít. Upozornění: měření doma je složitější, než si myslíte! Pro dosažení nejlepších výsledků, vždy mít vaše měření pořízena profesionální místní krejčí.

Poznámka:

A: svatební šaty nezahrnuje veškeré příslušenství, jako jsou rukavice, svatební závoj a krinolína petticoat ( ukázal na obrázky). Nabízení je pro jednoho šaty jen!

B: Před objednáním, prosím, přečtěte si tento výpis opatrně, a požádat všechny vaše otázky. Budeme odpovídat na vaše dotazy během 12-48 hodin.

C: důrazně doporučujeme, aby jste vaše měření profesionální před nákupem jakékoliv šaty on-line. Prosím, postupujte podle měření instrukce a měření sami pečlivě.

D: Šaty Mohou Být Vyrobeny v Vlastní Velikost, Barva, Design.

E: Všechny šaty nejsou na skladě. Pouze strated vyrábět po zaplacení potvrzena.

Doprava

a. My jen loď do vaší potvrdil adresu. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná, než nákup, P. O. Boxy a vojenské adresy (apo, FPO) nemůže být doručena.

b. Pokud jste přišel z Brazílie nebo Ruska , prosím zanechte vaše plné jméno. (podle upravená poštovní politiky Ruska a Brazílie, příjemce jméno musí být celé jméno.)

Návrat A Vrácení Peněz

a. Pokud bychom vyslat špatný styl, nebo špatné barvy, můžeme vrátíme vám peníze, nebo reship. Zboží, které je poškozené nebo chybějící součásti, není vratná.

b. Pokud si nejste 100% spokojeni s kvalitou vašeho nákupu, prosím, kontaktujte nás na první čas, nejméně do 7 dnů od data předložení. Můžeme také přijmout svůj návrat. Kurýrní služby nákladní dopravy by mělo být hradí kupující.

c. Pokud je zboží poškozeno při přepravě, mějte, prosím, veškerou dokumentaci a balení a kontaktujte nás do 7 dnů od obdržení za vrací pokyny.

Poznámka

a. Obrázek v důsledku fotografie stavu, možná má chromatické aberace, pokud si nejste jisti, o barvách, prosím, kontaktujte nás dříve, než si místo pořadí.

b. Pokud uděláte šaty značky rozbité, nemohou být vráceny nebo vyměněny

Štítky: šaty eam, sekera nůž, diy nůž set, polka dot vestu, africké dashiki maxi šaty, šaty matka, řeznický nůž set, krátké obřady šaty, eam ženy, nůž vývrtka.


  • Módní Prvek: Jednoduché
  • Šaty Délka: Kolena Délka
  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: M390
  • Značka: OKOUFEN
  • Dekorace: Přehodil
  • Typ Položky: Matka Nevěsty Šaty
  • Vestavěný Podprsenku: Ano
  • Skutečné Obrázky: Ano
  • Tkanina Typ: Polyester
  • Délka rukávu(cm): Plné
  • Silueta: Pouzdro
  • Rukáv Styl: Pravidelné

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good