Zawaland Ženy Muži RU Vlajky Úst Maska na Obličej NEMŮŽU DÝCHAT Tištěné Masky Důkaz prachu Ústa-muflové Masky, Ochranné Masky, Filtry

Zawaland Ženy Muži RU Vlajky Úst Maska na Obličej NEMŮŽU DÝCHAT Tištěné Masky Důkaz prachu Ústa-muflové Masky, Ochranné Masky, Filtry

Zawaland Ženy Muži RU Vlajky Úst Maska na Obličej NEMŮŽU DÝCHAT Tištěné Masky Důkaz prachu Ústa-muflové Masky, Ochranné Masky, Filtry

  • 71.62 Kč

    127.91 Kč

POZNÁMKA

Prosím, laskavě poznamenat,uvedených výrobek je vyráběn a distribuován v zahraničí a podléhá zákonům své země původu.Adult Maska Proti Prachu Ústa Masky PM2.5 Dospělých Maska na Obličej Vlastnosti: Pohlaví:unisex Věk:Dospělý Materiál:Polyester Vzor Typ:Print Popis: 1. Materiál: Polyesterová tkanina, měkké, prodyšné, omyvatelné a opakovaně použitelné 2. Karikatura tisk vzor, 3D design, módní a roztomilý 3.2-vrstva ochranné filtrace, účinně blokuje škodlivé látky, což umožňuje dětem volně dýchat 4. .Nastavitelný visící uši, snížit ušní tlak, pohodlné na nošení

Obsah balení: 1x Maska x 2 Filtry Velikost:22.5cmx13.5 cm Poznámka: 1.Prosím, dovolte 1-2cm chyba vzhledem k ruční měření.pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku. 2.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Pokud potřebujete filtry, klikněte prosím na tento odkaz:

Tipy:

1. Filtry nejsou omyvatelné, je doporučeno použít 1 filtr po dobu 3-7 dnů.Pokud jste v prostředí s těžkou znečištění ovzduší, je doporučeno vyměnit jednou za 3 dny.

2. Pokud je filtr znečištěn cizími předměty, olejové skvrny, atd., prosím, vyměňte ji v čase.

3. Pokud máte potíže s dýcháním, není vhodné používat masku.

4. Masky se nedoporučuje, když vzduch je tenký nebo když spí.

1 .Přijímáme AliPay, West Union, Moneybooker a TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2 .Všechny produkuje mít na skladě.Můžete platit přímo.Prosím, kontaktujte nás, do 24 hodin, pokud máte nějaké problémy, platby.

1 .Když se zobrazí položka, a spokojeni s výrobkem, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre DSR.

2 .Pokud nebudete spokojeni s našimi výrobky, prosím, kontaktujte nás okamžitě, než dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách, aby vám dobré řešení.Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit žádné problémy, pokud nevíme o tom.

Zawaland je jedním z předních dodavatelů v ženy módní průmysl.Známý pro své vintage-inspiroval módní, jako jsou dámské sukně, dámské šaty, topy, doplňky a tak dále, poskytuje vzrušující a poutavé on-line nakupování zážitek pro každého v hledání vintage móda pro ženy.

Založena v roce 2013 , BunniesFairy se těší více než 6 let poskytování našich zákazníků s vysoce kvalitní, pečlivě vybrané a dobře-ceny, autentické vintage oblečení a doplňky.

Po integraci průmyslového řetězce Konstrukce, Výroba, Kontrola Kvality, Dodavatelského Řetězce a Zákaznických Služeb v roce 2015, BunniesFairy je schopen dodávat unikátní předměty z původních designérů zákazníkům po celém světě s rychlé dodání.

Zawaland stará o své zákazníky nejvíce, a vždy se snažíme o 100% spokojenost zákazníka.Pokud máte nějaké dotazy, nenechte se neváhejte a kontaktujte nás.Vítejte nakupování v BunniesFairy!Vaše spokojenost je pro nás velký úspěch.

Štítky: maska spojené státy, amerika vlajka maska, kanada maska, vlajka maska, americký maska, evropská unie, zámek signál, francouzské drát, obruba, ferrari ff.


  • Pohlaví: ŽENY
  • Bezpečnostní standard: NIC
  • Vzor Typu: Tisk
  • Původ: Čína Pevniny
  • Materiál: Spandex
  • Třída ochrany: NIC
Weathershavone 2020-11-20

Order Time: 14:07 Oct.17 2020 Got 20.11.2020!!! Masks arrived without damage 2 pieces ordered for the wife and himself! Everything is suitable very well problems and there are no corrections and claims too!!! Vladimir K! Anapa! Russia!!!

Oleg Agi 2020-12-21

Great mask

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good