Yalku 48 v 1 točivý moment wrech Multitool Tiger Klíč Tiger Klíč univerzální klíč 12-zuby 8-10-11-13-14-16-17-19MM momentový klíč klíč

Yalku 48 v 1 točivý moment wrech Multitool Tiger Klíč Tiger Klíč univerzální klíč 12-zuby 8-10-11-13-14-16-17-19MM momentový klíč klíč

Yalku 48 v 1 točivý moment wrech Multitool Tiger Klíč Tiger Klíč univerzální klíč 12-zuby 8-10-11-13-14-16-17-19MM momentový klíč klíč

  • 124.34 Kč

    182.73 Kč

Vlastnosti:

Vhodné pro multi velikost matice, otáčení o 360 stupňů.

Klíč tvar : Dvojitý klíč

Specifikace:

Materiál: nerezová ocel

Velikost: 25x5x4cm/9,84 x 1.97x1.57 v

Balení: PE sáček balení

Funkce: domácnost, šroub, matice ,šroub

Balení obsahuje:

1 * Klíč

P oznámka :

1. Prosím, dovolte 1-3mm chyba vzhledem k ruční měření. prosím, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

2. Vzhledem k světelné efekty, sledování ' s jas kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón fotografie a aktuální položky!

Platba:

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů

Doprava:

Některé z našich výrobků, které s dopravou zdarma,nepodporuje sledování informací, když zásilka dorazila na místo určení zemí.Tyto způsoby dopravy jsou následující:

China Post Obyčejné Malé Paket Plus, Correos Hospodářství. SF Hospodářské Air Mail , ect.

Pokud potřebujete informace o sledování, prosím, vyberte tyto způsoby dopravy jsou následující:

www.brudermodely.cz Standard Shipping, China Post Registrované Letecké Pošty, AliExperss Ušetřit Poštovné,ect.

Dodací Doba: 30-60 dní

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

1.Obecně platí, že budeme deklarovat skutečnou cenu na faktuře/bill, pokud je celní sazebník, poplatky budou hrazeny vámi. Nebudeme nést celního sazebníku. Pokud máte speciální požadavky,prosím, kontaktujte nás.

2.V možnosti odeslání, pokud si vyberete DHL,nemáme zahrnout DHL remote nákladů, celní sazebník, nebo nějaké komise účtované DHL za celní odbavení poplatek nebo skladovací náklady.

Vrácení/Náhrada:

1. Pokud položky jsou nalezeny ve špatném stavu, když obdržel, prosím, kontaktujte nás svobodně. Můžeme vrácení peněz, nebo odeslat nový jeden pro vás.

2. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, protože osobní preference, můžete se vrátit k nám do 7 dnů. Budete muset zaplatit náklady na dopravu.

Zpětná vazba:

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Normálně tak my se pokusíme v našich silách vyřešit jakýkoliv problém.

Pokud jste spokojeni s nákupem a náš celkový servis, věnujte Prosím chvilku nechat nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu. Vaše zpětná vazba je velmi důležité. Prosím neprodleně nás kontaktujte předtím, než dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

Štítky: parker olejové filtry, sada klíč, 360 nástroj, Klíč Od Auta, model tamiya, hazet momentový klíč, multi tool klíč, universual momentový klíč, multitul, tiger klíč nástroj.


  • Původ: KN(Původu)
  • Typ: Další
  • Číslo Modelu: HW123
  • Povrchová Úprava: Pokovování Chrom-vanadiové oceli
  • Funkce: IZOLOVANÉ
  • Série: 8 v 1 klíč Nástroje
  • Materiál: Další
  • Klíč tvaru: Dvakrát klíč
  • Systém: Mezinárodní metrický systém klíč
  • Značka: Yalku
  • Typy: univerzální klíč
Kfc Wowettes 2021-01-22

Everything is fine, thank you! The product corresponds to the description. Shipped quickly.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good