Owiter Dlouhé Hedvábné Saténové šaty Družička Roucha w/ Lace Trim Svatební Roucho Svatební Roucho Spaní Župan Dlouhé Šaty pro Ženy, Modrá

Owiter Dlouhé Hedvábné Saténové šaty Družička Roucha w/ Lace Trim Svatební Roucho Svatební Roucho Spaní Župan Dlouhé Šaty pro Ženy, Modrá

Owiter Dlouhé Hedvábné Saténové šaty Družička Roucha w/ Lace Trim Svatební Roucho Svatební Roucho Spaní Župan Dlouhé Šaty pro Ženy, Modrá

  • 292.16 Kč

    335.84 Kč

1798251267471271 2020 Hot PRODEJ Svatební Nevěsta Róby NÁS 21,99 DOLARŮ / US $ 18.59 / US 19,99 DOLARŮ / US $ 12.30 / US 18,99 DOLARŮ / US $ 6.99 / US 25,99 DOLARŮ / US $ 25.59 / US $ 7.99 / US 14,99 DOLARŮ / US 10,99 DOLARŮ / US $ 19.99 / US $ 7.99 / US $ 3.00 / US $ 20.99 / US $ 7.99 / US $ 29.99 / US 15,99 DOLARŮ / US $ 4.99 / US 25,99 dolarů / Popis Produktu

Vlastnosti: 11-barva satin krajky župany

------------------------------------------------------------------------------------------------------

jedna velikost:

Poprsí 124cm (48.8 v)

oblečení Délka 132cm (51.96)

Šířka ramen 62 cm (24.4 in)

Délka rukávu 37 cm (v 14.56) ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výstřih: V-neck

Rukáv Styl: Krajky rukáv

Styl:Casual

Pokud potřebujete jiné barvy,prosím, kontaktujte nás,můžeme dělat vše, 11 barev

Platba Libra Šterlinků, AU, Euro a USD přijímány přes PayPal až 200 USD. Prodávající si vyhrazuje práva, která nejsou na loď do neoficiální adresu pro více nabídek Dodací údaje Nám zašlete produktů přes China Post a zajistit expresní následující:

1. Registrované letecké pošty(post na většinu země): Normální příjezdu na místo určení 16-29 dnů.

2. E-paketu NÁS podpořit UK AUNormal příjezdu na místo určení 7-15 dnů

3. Express(DHL/EMS, atd): Normální příjezdu na místo určení 3-8 Pracovních dnů.

Následovat bude odhad tabulka doporučeně poštou:

Pokud zboží je ztracen během přepravy s doporučenou poštou, prosím, nechte nám tvrdí, že post office.

Přepravní náklady budou zahrnovat manipulaci, balení poplatků a poplatků za doručení. Položky budou odeslány na paypal potvrdil, adresy, jen, proto, prosím, ujistěte se, že adresa je správná. Jsme schopni přijmout žádnou odpovědnost za případné vlastní zpoždění nebo daně. Protože dodací lhůta je vysoce závislé a poskytuje poštovní Služby (s výjimkou víkendů a svátků) podle mé zkušenosti. Zvykem v zemi je přísný, takže přepravy do těchto zemí někdy může být delší, než další hlavní země: Itálie, Německo, Francie, Španělsko atd. Pokud jste byli z těchto zemí, prosím, buďte trpěliví. Prosím upozornění: to neznamená, že tam nejsou žádný problém určitě zakázku v jiném hlavní země. Kupující Informace: snažíme v našich silách, aby vám nejvíce spolehlivý, cenově dostupný způsob, přepravní služby. Ale někdy mezinárodní dodávky je vysoce závislé na dodávce společnosti a místní zvyky/cel v obou našich zemí. Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další pomoc. Vážíme si vaší pochopení.

Kupující by měl zodpovědný za všechny povinnosti a vlastní obvinění z vaší země. Zkontrolujte prosím, zda se vaše vlastní před nabídku. Výnosy Vrácení a Záruka:

Nabízíme 60 dnů exchange service záruka od data nákupu, pokud položka je vadný.

Pokud položky škody nebo závady způsobené tím, že dodávky nebo pod normální použití. Budete mít nabídku pro návrat.

Pokud jste obdrželi nesprávnou položku, budete mít nabídku pro návrat.

Vzhledem k specifičnosti digitální produkt někdy kupující může myslet, že obdržel vadné zboží (ve skutečnosti to může být dobré ),ale žádný orgán může potvrdit, nebo ne století intuicionizmu důkaz podpory, kupující bude stále nabídka pro návrat.

Vezměte prosím na vědomí, že: všechny vadné zboží musí být vráceno ve lhůtě 2 měsíce od data zakoupen pro výměnu nebo vrácení peněz. Kupující musí vrátit zboží do naší kanceláře v Číně na jeho/její vlastní náklady post-page.

Nárok na BEZPLATNOU výměnu nebo vrácení peněz musí být výrobek:

jsme obdrželi vrátil položky, "jako nové" stavu, a kompletní s příslušenstvím (pokud je to možné, originální krabice a balení).

Tento slib nezahrnuje vady způsobené nehodou, zneužitím, a jiné non-běžné používání.

Zpětná vazba:

Pokud budete mít jakékoliv problémy s výsledkem transakce nebo produktu, prosím, don ' t reagovat s negativní zpětnou vazbu dříve, než nás kontaktovat. Jsme velmi hrdí na naše vztahy se zákazníky a naše zpětná vazba, hodnocení a bude se snažit opravit všechny problémy.

Doporučujeme kupujícímu, kontaktujte nás prostřednictvím E-mailu, který může obsahovat předchozí konverzaci, pokud kupující mají problém na bod, takže můžeme vědět, co se stalo konkrétně, a to rychle vyřešit. O nás Jako profesionální prodejce čínských výrobků, Peking yuxin mezinárodní Obchod Co, ltd Naše společnost se specializuje na řešení v rouchu Výrobku., šaty svatební roucho,družička šaty ,Můžeme poskytnout nejlepší ceny na trhu a celou řadu produktů,Jako mezinárodní podnik, jsme, aby naše zvýšit podíl na trhu v Americe, Evropě, Asii .byli jsme rádi, že vypořádat se s jakýmkoliv prodejce a zákazníka .

Štítky: oblečení na spaní žena kostkované, šaty st, muži sexy župan, župan, nevěsta župan, ženy župan, družička šaty, měkké sametové roucho, roucho ženy, svatební kimono.


  • Původ: KN(Původu)
  • Styl: kimono
  • Spodní Prádlo Velikost: žádné spodní prádlo
  • Šířka ramen: 62 cm (24.4 in)
  • Poprsí: 124cm (48.8 v)
  • Číslo Modelu: LG012
  • Sezóna: jaro
  • Vzor Typu: Solidní
  • délka rukávu: 37cm (14.56)
  • Šaty Délka: Kotník-Délka
  • Značka: Owiter
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Tkanina Typ: Satén
  • Obscénní Obrázek: No
  • MPN: Neplatí
  • Materiál: Umělé Hedvábí
  • Oblečení délka: 132cm (51.96)
  • Složení Materiálu: 95% polyester 5% spandex
  • Délka rukávu(cm): Tři Čtvrtletí
Adrianpestana 2020-10-31

The best seller! Product of great perfect quality

Mindblast35 2020-10-27

Seller has done a good job. All 6 items were well stitch and imprinted.

Anita1910 2020-11-09

Beautiful I love it

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good