Přírodní Fuchsiová Červený Kámen Tygří Oko Náramek Kulaté Korálky Pro Výrobu Šperků DIY Příslušenství 4/6/8/10/12mm Vybrat Velikost 15 palců

Přírodní Fuchsiová Červený Kámen Tygří Oko Náramek Kulaté Korálky Pro Výrobu Šperků DIY Příslušenství 4/6/8/10/12mm Vybrat Velikost 15 palců

Přírodní Fuchsiová Červený Kámen Tygří Oko Náramek Kulaté Korálky Pro Výrobu Šperků DIY Příslušenství 4/6/8/10/12mm Vybrat Velikost 15 palců

  • 71.20 Kč

    142.40 Kč

☺ Materiál :Tygří Oko

☺ Barva : Fuchsia Red

☺ Velikost : 4/6/8/10/12mm vybrat

☺ Quantites :

4 mm o 91pcs/strand, 6mm o 61pcs/strand

8mm o 46pcs/strand, 10mm o 36pcs/strand

12mm asi 30ks/strand

☺ Široké Uplatnění : Ideální pro DIY výrobu šperků a ručních řemesel.Můžete je použít, aby se náramky, náhrdelníky, náušnice, náramky nebo jiné ruční řemesla!

☺Kreativní Dárek : můžete je použít s jinými šperky zjištění DIY vlastní šperky.Bude to váš jedinečný dárek pro přátele nebo rodinu!

☺ Poznámka : Budete dostávat skutečné velikosti výrobku.Obraz může být větší na obrazovce.Barva se může mírně lišit v závislosti na zbarvení jednotlivých monitoru.Prosím, podívejte se na velikosti před nákupem.

1.Objednávky jsou obvykle odeslány do 2-3 pracovní den poté, co vaše platba je dokončena. (Sat.Slunce.a svátek vyloučeny)

2. Způsob dopravy a Dodací lhůta

△Částka objednávky je nižší než $10 , Budeme nabízet volné Hospodářské Lodní dopravy jako Cainiao Super Hospodářství Globální nebo Čína Poštou malý balíček plus, který je třeba trvat asi 30-50 dní na místo určení.

△Objednané množství je více než $10 , Budeme nabízet zdarma Standardní Lodní dopravy, jako www.brudermodely.cz Standard shipping, China Post Registrované Mail nebo Epacket, které je třeba trvat asi 15-35 dní do místa určení.

△Objednané množství je více než $150 , Budeme nabízet zdarma rychlé Express, jako je DHL, Fedex, TNT, který je třeba trvat asi 3-7 dnů na místo určení.

3. Všechny celní poplatky, cla a daně pro dovoz do vaší země nejsou zahrnuty v položce cena nebo přepravní poplatek.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Doufám, že můžete pochopit.

Q: Můžete nabídnout dropshipping ?

A: Ano, samozřejmě!Nebudeme včetně prodeje info na pozemku.

Q: Jak mohu získat slevy ?

A: můžeme nabídnout další slevy, pokud vaše objednané množství je více než $30. Pokud byste chtěli velkoobchod custome, pls kontaktujte náš zákaznický servis zdarma a my vám nabídneme dobrou cenu.

Q: Jak mohu dělat s touto situací, jsem neobdržíte zásilku nebo mám problém položky.

A: Pls kontaktujte nás okamžitě.

Obecně platí, že Pokud neobdržíte zásilku, budu kontrolovat a nabídne vám info nebo vrácení peněz, nebo znovu odeslat.

Pokud tam je nějaký problém položky, můžeme vám nabídnout řešení podle konkrétní situace.Nebojte se.Nenechám tě ztráta.

Pokud budete přijímat objednávky a je v dobrém stavu, bychom být tak vděčný, že byste nás nechat 5-Hvězdičkový ✮✮✮✮✮ Pozitivní zpětnou Vazbu pro transakce.

Pokud nejste spokojeni s položkou, pls Kontaktujte nás, a ne dočkat, až opustit negativní zpětnou Vazbu první.

Děkuji!!!

Prosím, laskavě zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu:

ALLBUYA je velké dodavatele, který poskytuje vysoce kvalitní šperky dělat zásoby na 10 let v režimu Offline .V roce 2020, jsme se otevřít on-line obchod v www.brudermodely.cz.Existuje tolik www.brudermodely.cz prodejci koupit zboží od nás.Z kamenné korálky, akrylové korálky atd. šperky zjištění, jako je skok prsteny, spony, korálky čepice, koule atd. w e cílem je nakrmit všechny své potřeby do řemesla.

My sloužit maloobchodní zákazníky a nabízíme dropshipping s praktičností šperky řemesla zásoby .A nabízíme velkoobchodní ceny pro firemní zákazníky.Jsme nejlepší volbou pro vás.

ALLBUYA slibuje poskytnout zákazníkům nejlepší zkušenosti a služby.

Štítky: fuchsie kameny, korálky, fuchsie silikonový korálek, fuchsie neprůhledné korálky, náhrdelník dži korálky, fuchsia náušnice, korálky, fuchsie korálky šperky, 4mm fuchsie korálky, fuchsie květ korálky, 6mm fuchsie korálky, fuchsie polnice korálky.


  • Volné Korálky: Korálky pro výrobu šperků, DIY náušnice, náhrdelník
  • Vnější Průměr: 8mm
  • barva: Fuchsie Bicolor
  • Kovový Typ: NIC
  • Velkoobchod korálky: Minerální šperky
  • Číslo Modelu: All00124
  • Typ Položky: Korálky
  • Materiál: Semi-drahých kamenů
  • Velikost: 4mm, 6mm, 8mm, 10mm 12mm
  • Distanční Korálky: Ručně vyráběné ručně DIY Korálky
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Tvar Předmětu: Kulatý Tvar
  • tiger eyeFunction: Rovnováha zdraví
  • Značka: ALLBUYA
  • Typ Kamene: Tygří oko
  • Hmotnost Položky: 10-70g

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good