5D Diy Diamond Malování Kříž Steh malé černé psí hlavy plné Diamond Výšivka francouzský buldoček samolepka na Zeď Mozaika štěně-L92

5D Diy Diamond Malování Kříž Steh malé černé psí hlavy plné Diamond Výšivka francouzský buldoček samolepka na Zeď Mozaika štěně-L92

5D Diy Diamond Malování Kříž Steh malé černé psí hlavy plné Diamond Výšivka francouzský buldoček samolepka na Zeď Mozaika štěně-L92

  • 81.91 Kč

    136.52 Kč

Vítejte AsNiLi Store Obchodu jméno : Funkce : Plné Náměstí/Kolo diamond malování Aplikace : domácí/hotel/kancelářské dekorace a dárkové Barva Množství : 10-45 Barvy O Vrtání : 100% Plné náměstí/kolo vrták Materiál : Náměstí/Kolo Pryskyřice Diamantové Obrázek velikost : Jakýkoli velikost může být vlastní O Rám : Bez Rámu, Po dokončení potřebné pro přilnavost na místní koupit Rám Plátno Balíček : Roll up , Vyhnout se Záhyby Balíček Zahrnuje : Plný vrták diamond , tištěné tkaniny, nástroje Nová Starost Evropské Diamond Malování Prosím, zkuste cloose oka , Obraz, kdykoli ložnice, obývací pokoj a dětský pokoj . Všechny jsou visí diy diamantový malování pro vaši rodinu . Je to velmi horké a plné štěstí. Prosím, neváhejte a užijte si pocit z celé rodiny diy to togethger . Vezměte Prosím Na Vědomí : 1. Všichni diamond malby jsou baleny dobře pro vás , zákazníky, potřebují své vlastní ručně, není hotová, můžeme poskytnout potřebné nástroje a materiály. 2. Fotografie je plná oblasti diamond malby , tam jsou dost diamanty. prosím, buďte ujištěni, nákup . výrobky mají spoustu diamantů, bude tam může být malá část z vady, každý obrázek, zašleme vám navíc 20% -30% diamanty . pokud diamanty není dost, můžete nás kontaktovat přímo .náš obchod bude znovu odeslat diamanty zdarma , budeme loď na vás, jak brzy jak je to možné. 3. Neváhejte a dejte nám vědět, pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich diamond malování produkty, jsme dvacet čtyři hodin ve frontě . 4.POZNÁMKA: mozaikový obraz není HD obrazu, které jsou odlišné, jiný styl. Diamanty v velikost 2.5 * 2.5 mm (např. Pixely obrazu). tak, že velké velikosti, bude to lepší efekt. pro velikost: velikost je velikost obrazu, ne velikost obrazovky, má některé chyby (1-2 cm).

Klikněte pro vstup do tématu produkt

Vezměte prosím na Vědomí : Diamond Malba velikost je velikost obrázku ne velikost obrazovky (1-2 cm chyba).

Mozaika obraz není HD obrazu. oni se liší od umění styl. větší velikost bude efekt lepší! vzhledem k malé velikosti účinku je to, chudé, malé rozměry pro začátečníky a děti do praxe, díky !

Q: Má diamantový vrták na plátno kompletní ? Odpověď: Milý příteli , všechny naše výrobky jsou Plný Vrták Obraz , je to 100% cvičení , kompletní cvičení , celé plátno potřebovat vrták diamond . Q: Jaký je tvar diamantu malování? A: Drahý příteli , diamant je Kolo diamond výšivky Q: Co je to za balíček používá k malování ? A: Drahý příteli , jsou všechny naše produkty jsou dobře zabaleny , ( srolované v Papírových pytlích) , budeme balení carfully befoer zboží poslal ven . Q:Jak dlouho budu dávat své použití prostředků komunikace na dálku poté, co jsem zaplatil mé objednávky ? A: budeme poslal zboží do 1-4 dnů poté, co jste zaplatili vaší objednávky , budete mít své zboží v 15-60 dní . Q: Co mohu dělat, když nemám dostatek oblázky?

A: Vážení, můžete nás kontaktovat znovu odešlete drahokamu pokud zjistíte, že tam není dost.(poslal je rychle pro vás ) Q: mohu, aby diamant barvy z vlastní fotografie?

a: Ano, příteli, můžeme diamond obraz jakékoli velikosti a všechny obrázky. (vyhledávání "costom" v mém obchodě)

Q: Jak mohu poslat své vlastní fotografie?

A: Vážení, můžete zadat message center a klikněte na tlačítko "" Nahrát fotografie", " poslat vlastní fotku na mě. Děkuji, že jste si vybrali Oue Obchod. vždy se snažíme v našich silách poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby. vždycky jsme pečlivě zkontrolujte před odesláním zboží, nicméně produkty mohou získat poškození během dodací lhůty. pokud narazíte na jakýkoliv problém s kvalitou, prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů po obdržení zboží. Pojďme řešit problém s vámi . Z jakéhokoli důvodu, pokud si jen chcete vrátit produkty, kontaktujte nás, prosím, do 7 dnů po obdržení. mějte produkty v jejich původním stavu a zaplatit náklady na dopravu sám, jsme vám plnou náhradu po dostávají se vrátil produktu. pokud se vám líbí naše produkty, prosím neváhejte a dejte nám 5 hvězdiček. pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni, prosím, ne přímo opustit negativní zpětnou vazbu, kontaktujte nás, budeme se snažit v našich silách, aby jste spokojeni.

Diamond malování: 1-Vysoce Kvalitní Diamond

Diamond malování : 2-HD Obraz canvas High defintion plátno jasnější.Humanizace barva načítání operace pohodlnější.

Diamond malování:3-Free sady

Následující jsou zdarma, jak si odstranit starosti .

Diamond obraz:4-Ideální kroky

Snadné se naučit,Vhodný pro všechny věkové kategorie!

To je hotové práce ,podívejte se,je to velmi krásné ,ne? Jen si myslel, že tohle je můj hotový ,tak šťastný!

Štítky: korálky diamond malování, 5d diamanty malování, zemědělské půdy diamond malování, francouzský buldoček, modré kalhoty, , diamond malba bílá, crystal diamond malování papoušek, topper svatební jméno a datum, diamond malování pes, diamond dog výšivky.


  • Diamantový Tvar: Plné Náměstí/kolo
  • Použití: Home decor&wall art&nástěnné dekorace
  • Plátno Způsob Balení: Srolované
  • Typ: Full / DIY Diamantový Výšivka / Diamond Malování / Diamond Mozaika
  • Vnější Obal: taška
  • Rám: No
  • Vzor Typu: Zvíře
  • Zvíře Malování: Zvíře Pes ,Diamond Malování Cross Stitch
  • Podrobnosti: Plné pryskyřice diamanty s obrázkem
  • PlateUse: Rodina a hotel dekorace, narozeninové a vánoční dárky
  • Vkládání Oblasti: Plné
  • Styl: Moderní
  • Diamantový Malování Zvířat: Pes umění zdi ,nástěnná malba
  • Značka: magic master
  • Formulář: Trojrozměrný
  • Víceúčelový: Ložnice, Jídelna, Pracovna, Domov, Kancelář, Hotel, Bar
  • Počet Barev: 10-60
  • Sada Typ: Cross Stitch Diamond Malování
  • Materiál: Pryskyřice
Karinbelli 2021-01-26

bien

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good