Wireless Presentation Remote 2,4 GHz Typ-C USB Wireless Presenter PowerPoint Remote Ovladač Pro Windows/Mac Laserové Ukazovátko Pero

Wireless Presentation Remote 2,4 GHz Typ-C USB Wireless Presenter PowerPoint Remote Ovladač Pro Windows/Mac Laserové Ukazovátko Pero

Wireless Presentation Remote 2,4 GHz Typ-C USB Wireless Presenter PowerPoint Remote Ovladač Pro Windows/Mac Laserové Ukazovátko Pero

  • 254.35 Kč

    403.69 Kč

Wireless Presentation Remote 2,4 GHz Type-C a USB Wireless Presenter s hypertextový Odkaz, Ovládání Hlasitosti PowerPoint Dálkový Ovladač Kompatibilní s Windows/Mac

Funkce:

Snadné Použití: Vybaven USB a TYPE-C přijímač, bezdrátové ovládání až do vzdálenosti 15m. Červené laserové ukazovátko, které je skvělé pro kreslení pozornost, nebo s důrazem na klíčové body, zvýraznění klíčových oblastech pro vaše snímky, takže se můžete volně pohybovat po místnosti, komunikovat se svým publikem.

Kompaktní a Uživatelsky přívětivý Design: Oddělená Tlačítka s očividně kontury jsou snadno klepněte na tlačítko. Silikonové tlačítka podpora intenzity indukce, přesné reakce, přináší pohodlné dotykové pocit.

Další Funkce: Podpora hypertextový odkaz(pouze pro Office). To také spojuje Page Up, Page Down, Full Screen, Černá Obrazovka, Hlasitost Nahoru/Dolů pro Prezentaci aplikace PowerPoint bez ukončení nebo pozastavení snímky.

Plug & play: mini USB/TYP C přijímač podporuje plug and play technologie. Žádný ovladač je požadováno. Vestavěný dokovací bay obchodech přijímač,snadné přenášení a skladování, jednoduše zapojte přijímač ke spuštění prezentace.

Široce Kompatibilní Pro: Tato prezentace dálkové vhodný pro Windows 7/8/10, Windows 2003, XP, Vista, Mac OS, Linux, Android a PowerPoint, Keynote a Prezi software.

Popis produktu:

Funkce:

Technologie: Radio Frequency

Frekvence: 2.4 GHz

Baterie: 1,5 V AAA*1 (není součástí balení)

Barva Světla: Červená

Ovládání Vzdálenost: 15m

Světlo Vzdálenost: >330ft (100m)

Třída Laseru: 2

Max Výstup:

Hypertextový odkaz funkce: Jeden clicke vyberte hypertextový odkaz, dvakrát klikněte na otevřít hypertextový odkaz, prosím, na vědomí hypertextový odkaz funkce mohou být použity pouze na Kancelářský software, nemůže podporovat Keynote.

Široce Kompatibilní Pro: Podporuje PowerPoint, MS Word, Excel, ACD See, webové stránky, iwork (Keynote A Čísla A Stránky), Gooles Skluzavky, Prezi,apod.; Podporované OS: Win2000,XP,Vista,Win7,Win8,Win10,MAC OS, Linux .

Upozornění:

Nesměřujte paprsek na nějaké létající objekty, pohybující se vozidla a jakákoli veřejná nebo soukromá struktur; ukazatel by neměly být zaměřeny na lidi nebo zvířata, prosím, použijte to správně.

Balení Obsahuje:

1 x Bezdrátové ukazovátko Laserové Ukazovátko Pero

1 x Bezdrátový Přijímač

1 x Uživatelská Příručka

Štítky: ukazatel powerpoint, ovládání aplikace powerpoint, bluetooth, dělená zadní s, ir blaster usb c, závěrky, dac, bluetooth dac, ir mikro usb, powerpoint, usb c av.


  • Značka: Prozore
  • Použití: Projektory
  • Balíček: Ano
  • Podpora APLIKACE: Ano
  • Frekvence: Další
  • Číslo Modelu: USB Wireless Presenter
  • Kanál: 1
  • Bezdrátová Komunikace: IR

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good