Nastavitelný Stativ s Mobilní Držák, Stropní Telefon Držák, Stolní Výuky on-Line Stojan pro Live Streaming

Nastavitelný Stativ s Mobilní Držák, Stropní Telefon Držák, Stolní Výuky on-Line Stojan pro Live Streaming

Nastavitelný Stativ s Mobilní Držák, Stropní Telefon Držák, Stolní Výuky on-Line Stojan pro Live Streaming

  • 377.85 Kč

    466.49 Kč

#{TIT LE}

Vysoce kvalitní Materiály: Vysoce kvalitní konstrukce pro zajištění vynikající kvality.Stabilní, tam bude žádná rez a jiné problémy, můžete stabilizovat váš mobilní telefon v úhlu, bez posunu.

Silná Stabilita: Všechny díly jsou pevně spojeny šrouby.Lichoběžníkový podpora základnu, může poskytnout stabilní a spolehlivou podporu; silné konzolové může stabilně udržet letadlo.

xtensive Kompatibilita: vybavený mobilní telefon klip je vhodný pro mobilní telefony o šířce 6-8 cm.Je vybavený mobilní telefon klip může být horizontální i vertikální, volně přepínat, a také můžete zápas mobilní telefon klip sami.

Výškově Nastavitelný a Flexibilní Úhel: Výška může být nastavena bez tlaku v rozmezí.S tímto podstavcem, nemusíte držet váš telefon na dlouhou dobu.To může být použit pro snímání on-line přednášky, jíst a vysílání, natáčení, atd.

Snadná instalace: Stačí sestavit produkt a získat kompletní výrobek ihned, velmi snadná instalace.Velmi vhodný pro výukové kurzy kniha online s učiteli, a podrobné vysvětlení krásy položky, nebo fotografování a video zátiší.

Může Nést Hmotnost: cca 500g

Úhel snímání: 30-150 stupňů naklonění dopředu a dozadu

Způsob instalace: montáž

Teleskopická rozsah: 25-40 cm teleskopická, může být snížena na 5 cm, když se naklonila dopředu, maximální šířka podpory mobilního telefonu je méně než 8 cm/500 g

Hlavní použití: bodování a střelba testovací papírky/kanceláře, snímání dokumentů/live ruční kreslení

barva:Černá

Materiál:kov

velikost:46.5 x 40 x 20cm

Obsah Balení:

1 x Univerzální Klip držák

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Štítky: superstrong držák telefonu, yunteng monopod, iphone režijní stát, otočná telefon stojan, telefony celulares, overhead stativ, držák telefonu, pero mont, live stream držák telefonu, pro telefon stativ.


  • Značka: SODIAL
  • Původ: KN(Původu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good