ZABEUDEIR 100 ks/lot Nový Náhradní klíč, gumové tlačítko pad držet Pro Hyundai případě Pro Kia držet klíč shell gumové tlačítko, žádné logo

ZABEUDEIR 100 ks/lot Nový Náhradní klíč, gumové tlačítko pad držet Pro Hyundai případě Pro Kia držet klíč shell gumové tlačítko, žádné logo

ZABEUDEIR 100 ks/lot Nový Náhradní klíč, gumové tlačítko pad držet Pro Hyundai případě Pro Kia držet klíč shell gumové tlačítko, žádné logo

  • 545.88 Kč


Porovnejte prosím pečlivě před uvedením pořadí

Obraz je skutečný produkt. Ne stažené z internetu

Prosím, pečlivě porovnat tvar čepele před uvedením pořadí

Poznámka: Tato položka není dálkovým klíč a je to jen vzdálený klíč shell případě nahrazení. Ne elektronické vestavby

není vnitra (dálkové / elektronika / transpondér čipy/baterie ) jednotky uvnitř.

Balíček zahrnuje:

100X Klíčové Tlačítko

Produkt Obraz:

O zásilce!

Položky jsou dodávány do 7 pracovních dnů až po úplném zaplacení je vyřešena.Pokud se nemůžete dostat vaše položky v čase,prosím, kontaktujte nás nejprve jsme wil kontrolovat a řešit to pro vás brzy.Odpovíme vám váš mail do 48 hodin normálně. někdy mají trochu zpoždění v důsledku víkend nebo dovolenou.Pokud se nemůžete dostat náš mail po 48 hodinách,zkontrolujte prosím spam nebo se obraťte na nás s dalšími mailovou adresu.

(RUSKÝ ZÁKAZNÍK, PROSÍM, VĚNOVAT POZORNOST, PŘIJÍMAČ NÁZEV POTŘEBOVAT VAŠE CELÉ JMÉNO.)

Návrat A Vrácení Peněz

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a váš projekt.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.brudermodely.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

O zpětnou vazbu

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: hyundai klíč shell, i20 key pad, klíčové santa fe, hyundai i20 klíč nahradit, auto key pad, ix35 klíč, klíčové sonata, auto santa fe oxid, hyundai klíčenka, 3 tlačítka, náhradní rubber key pad pro hyundai já.


  • Typ Materiálu: Gumové
  • Další Číslo Dílu: no
  • R/C Funkce: bez
  • Přizpůsobení: Ano
  • Výměnu Číslo Dílu: no
  • Země/Region Výroby Automobilů: Čína
  • Výrobce Číslo Dílu: no

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good