Josef Korálkové Slim Fit Pánské Sako S Kalhoty 2021 Formální Party Svatební Oblek Ženicha Kabát Kouření Obchodní Tvídové Obleky Set

Josef Korálkové Slim Fit Pánské Sako S Kalhoty 2021 Formální Party Svatební Oblek Ženicha Kabát Kouření Obchodní Tvídové Obleky Set

Josef Korálkové Slim Fit Pánské Sako S Kalhoty 2021 Formální Party Svatební Oblek Ženicha Kabát Kouření Obchodní Tvídové Obleky Set

  • 2 914.22 Kč

    3 885.63 Kč

WELCOEM NA NAŠÍ PRODEJNĚ Máme VLASTNÍ Profesionální Továrny,podporujeme vlastní Muži/Ženy Obleky, Svatební Šaty,Družička Šaty,Květina Dívka Šaty,Křtiny Šaty,Matka Nevěsty Šaty,Svatební Bundy atd. pokud máte nějaké fotky chtít, obraťte se na nás a ukaž mi, můžeme vám nejlepší cenu, děkuji ! Měření Průvodce : Vlastní Plně Následovat Infromation poté, co jste zaplatili : Prosím pozvěte své národní profesionální krejčí pro měření...

Vaše velikost je d.

Poznámka: Toto je informace, které potřebujete, aby poskytnout.

Velikost Jednotky: Centimetry nebo palce

Položka Color =____(obrázek nebo vlastní barvy, vlastní barvy viz náš barevný vzorník)

1.Výstřih =___CM nebo palců

2.Rameno na rameno =____CM nebo palců

3.Délka ramene = ____CM nebo palců

4.Průramky= ____CM nebo palců

5.Manžeta = ____CM nebo palců

6.Hrudník =____CM nebo palců

7.Břicho=____CM nebo palců

8.Pas =_____CM nebo palců

9.Boky= _____CM nebo palců

10.Oblečení Délka =______

11.Kalhoty Délka= _____ CM nebo palců

12.Stehna=_______CM nebo palců

13.Výška=_______CM nebo palců (od vrcholu hlavy k podlaze, s holé nohy)

14.Hmotnost=_____Liber

15.Potřebujete obleky na poslední datum dodání ____

Model Show

Způsoby Dopravy:

Položky budou posílat přes TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, China Post, atd.

Dodací lhůta:7-10 Pracovních dnů TNT, UPS, FedEx, DHL atd.

Jedná se o mezinárodní přepravu. Zboží bude doručeno z Číny na vaši adresu.

Můžeme složit šaty naruby chránit navlékání korálků nebo krajky. Budeme klást šaty v pytli. Parní lis je doporučeno po mezinárodní dopravy. Před odesláním budeme dělat pečlivé vyšetření, snažil se být žádné problémy. Ale pokud kupující si zboží našel problémy, prosím, kontaktujte nás, pomůžeme vám správně řešit.

O Celní Poplatek:

Abych byl upřímný, ve většině době, kupující nemusí platit celní poplatek. Ale někdy celní daň se platí. Obvykle prodávajícího nevím odpovědný žádné celní poplatek, prosím, podívejte se na celní politiku na své vlastní místo.

Pokud budete muset zaplatit celní poplatky, je to vaše povinnost, aby své vlastní zemi, kupující by měl pochopit tuto situaci. Upřímně děkuji vám za vaše pochopení!

Vrácení A Vrátit Podmínky :

Vezměte prosím na potvrzení vaší objednávky (správnou velikost, barva, styl) pozorně, než se rozhodnete objednat. Všechny příkazy jsou uspořádány podle vašeho potvrzení objednávky. Jako vždy, pokud tam je nějaký problém, nebo-li položka je nevyhovující, prosím, kontaktujte nás nejprve pro rychlé a uspokojivé řešení, jako náhrady nebo výměny další novou položku pro vás. Prosím, laskavě kontaktujte nás pro návrat na první do 48 hodin po obdržení zboží.

Vrácené zboží musí být v perfektním stavu, jako to bylo zasláno na vás, nebyl změněn a nebyl nošen. Pokud tam je nějaký prach, špinavé skvrny, změny a tak dále, nebudeme nabízet náhradu. Nabízíme BEZPLATNOU OPRAVU na své šaty! Ale poštovné zaslat zpět a re-náklady na dopravu k vám bude na váš účet. Je nutné, aby položka nebo šaty by měly být vráceny k nám within14 dní po návratu žádost přijata.

1. Q: Jak mohu získat slevu?

A: Prosím, oblíbené našem obchodě, a můžete dostat naše kupony.

2. Q: mohu přizpůsobit velikost?

A: Ano, velikost lze upravit podle vašich vlastních měření. Pro více informací, prosím, kontaktujte nás, díky!

3. Q: Můžete mi poslat nějaké fotografie přizpůsobit šaty?

A: Můžeme si dělat, přizpůsobené šaty podle fotografie a vašich požadavků. Pokud naše aktuální výpisy nejsou atraktivní pro vás, prosím, pošlete nám fotografie, které jste vždy snili.

4. Q: Můžete mi poslat nějaké reálné fotky?

A: Vážení, všechny naše šaty jsou přizpůsobené. Pokud budeme připravovat nějaké další fotky, ukážeme v detailech. Můžeme také posílat vám nějaké šaty obrázky vyrobeny v naší továrně pro váš odkaz. Prosím, kontaktujte nás, pokud je to nutné.

5. Q: mohu, aby změna na originální design ?

A: Zdarma poplatek za malé střídání, jako je přidat rukávy atd. Ale všechny požadavky musí být vzneseny před zahájením výroby začala.

6. Q: Jak podobné si můžete udělat šaty?

A: Všechny šaty, které jsme udělali jsou z 95% ~ 99% podobné původní obrázek, protože různé tkaniny a krajky vzor. Pokud chcete 100% přesně stejné, prosím, odpusťte. Tam jsou žádné dva identické listy na světě. Děkuji vám za pochopení.

7. Q: Jak dlouho mohu získat to?

A: Obvykle jsme need7work dny na to, aby šaty, a dodací lhůta je závislá na zemích. Můžete nás kontaktovat pro více informací.

Štítky: bunda tweed ženy, set sako ženy, vlna muži obleky, formální, oblek ženy, peří žena, cha tvídové sako, sako pro muže doprava zdarma, muži obleky nstopos, bunda tweed, kabát muži oblek.


  • Značka: muriel lester
  • Typ Closure: Jediné Breasted
  • Pohlaví: MUŽI
  • Styl: Formální
  • Materiál: Polyester
  • Termín dodání: Do 3-7 Dnů Poté, Co Zaplatil
  • Oblečení Délka: Pravidelné
  • barva: Seznam barev A knihy
  • Typ Položky: Vyhovuje
  • Fit Typ: Hubená
  • Číslo Modelu: ML35
  • Přední Styl: Byt
  • Původ: KN(Původu)
  • Velikost: Standards And Customized
  • Pant Typ Closure: Zip Fly

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good