Tablet Stojan Držák pro Ipad 9.7 10.5 Inch Joylink 360 Stupňů Otočná Generic Řemínek na Ruku Kožené Hýčkat Grip s Elastický Pás

Tablet Stojan Držák pro Ipad 9.7 10.5 Inch Joylink 360 Stupňů Otočná Generic Řemínek na Ruku Kožené Hýčkat Grip s Elastický Pás

Tablet Stojan Držák pro Ipad 9.7 10.5 Inch Joylink 360 Stupňů Otočná Generic Řemínek na Ruku Kožené Hýčkat Grip s Elastický Pás

  • 247.63 Kč

    412.72 Kč

【Popis Produktu】

Jednoduše připojte jeden konec popruhu na rohu tabletu a pak natáhnout popruh přes tablet do opačného rohu. Navržen tak, aby vám umožní držet tablet s pouze jednou rukou, takže druhou ruku volně dělat jiné věci, jako, jak používat stylus, listovat papíry, použijte telefon, starat se o dítě, jíst svačinu, atd.

【Lehký】

Vyroben z odolného PU kůže. Komfortní zázemí s silné lepidlo zajišťuje extra bezpečnost, pohodlí a lepší manipulaci držte tablet pohodlně pro dlouhé nebo krátké období.Jednoduché, logické konstrukce. Překvapivě odolné a lehké.

【360 stupňů】

360 stupňů otočný pro všechny prohlížení, podržte tablet neustále s elastický pás. Jeho myslí a silná konstrukce dobře chrání před náhodným kapky nebo popraskané obrazovky, zatímco v použití hraní her, čtení .atd.

【Stabilně A Bezpečnost】

Je to rychlé a jednoduché, aby popruh na a vzlétnout z vašeho tabletu, a to je velmi bezpečné. Popruh snadno připevnit a odstranit,Budete nikdy muset starat o vrácení tabletu znovu.

【Kompatibilita】

Kompatibilní s všechny 9.7"-10.5" tablety/windows android tablet s nebo bez případ, jako pro iPad 9.7/Pro 9.7/Vzduch 1 2 , atd. pro Samsung galaxy tab 10.1/Samsung galaxy tab s2, atd. pro Huawei mediapad M2 10.0, atd

【Více Barev K Dispozici】

Černá/Modrá/Fialová/Hnědá/Stříbrná

FAQ

Otázka: Má tento fit pro Samsung galaxy tab 10.1 tablet?

A: Ano, je Kompatibilní s všechny 9.7"-10.5" tablety/windows android tablet s nebo bez případ.

Q: Znamená to, že funguje dobře pro děti, stejně jako dospělí?

A: To pravděpodobně ano.

Q: jsem nešikovný člověk,a já chci vědět, jestli se popruh může dát dobrý grip pro iPad?

A: posuňte si ruce za poutko, tak to dává určitou stabilitu, aby nedošlo k pádu.

Balení

1 Ks Tablet Stojan Držák.

Související Produkt

Své oblíbené shopping guide podívejte se na nejnovější nové nabídky.

Teplé Tipy

1. Z důvodu různých nastavení monitoru a osvětlení, může to má nějakou barvu rozdíl od skutečné položky.Ale zaručujeme, že styl je stejný jako na obrázek, který ukazuje. díky a prosím, laskavě pochopit. 2. Jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte a napište nám, budeme odpovědět do 24 hodin, vaše spokojenost je náš první gól. 3. Nad 2 ks je preferovaný ,a bude mít, stejně jako 5% slevu. 4. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 5. Máme loď do 2 dnů po zaplacení.SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. 6. Pokud jste neměli dostávat svůj pozemek v době, kontaktujte nás prosím. Budeme kontrolovat a dostat zpět k vám spokojený odpověď.

O Zpětnou Vazbu

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, vážíme si, aby nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdičkový hotel. 2. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu nebo sporu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit problémy a dá vám spokojen odpověď. 3. Spokojenost zákazníka je náš nejvyšší cíl! Přejeme vám příjemné nakupování.

Příběh Značky

JOYLINK může být tučné nebo to může být jemné.Bez ohledu na to, kdo jste nebo jak jste vyjádřit sám sebe Dovolte nám usnadnit život a Užijte si to! Naší společnosti jde o "rozumné ceny, efektivní výrobní čas a dobré po-prodejní servis", jako naše krédo. Dodržovat zákaznicky orientovanou obchodní filozofie,neustále zlepšovat výrobu a kvalitu služeb s wholeheart. Upřímně.

Štítky: ruku na vlak, ipad držák na zeď obrázek, android tablet, samdi stát, polštář tablet, první sníh, káva držák do auta, pro tablet stand, ipad pro, ipad vysoký stojan.


  • podpora 2: pro Asus Transformer Pad 10.1
  • Materiál: Kůže
  • Kompatibilní 1: Pro Samsung Galaxy Tab 4 10.1
  • Číslo Modelu: pro všechny 9.7~10.5 palcový Tablet
  • Kompatibilita: všechny 9.7~10.5 palcový tablet
  • Značka: Joylink
  • Původ: KN(Původu)
  • Balíček: Ano
  • Funkce: Podpora 360 Stupňů Otočná
  • Kompatibilní 2: Pro Samsung Galaxy Tab S 10.5
  • podporuje 1: pro iPad 9,7 palcový
Twalterbabez 2021-01-20

As per piece belt with rubber initially seemed me behind the road, but well that it I bought because is very convenient and great lies in your hand. Holding in it tablet czyje that is firmly embedded and me will not fall out. Handle can be to hand as well as how to properly ustawi movable block it meet function stand in horizontal stacking. Shipment szła 12 days

Elsol357 2020-12-10

Clearly made for a wide male hand, and I'm great. I have to suture so that my hand does not hang out. But for idea-5.

Rhsballer42 2020-09-04

Ordered the strap but the seller shipped a ipad case to me instead. Totally wrong product. Though the seller resend the correct item after that but the entire process take months. The quality is average only for this price.

Vormsiki36 2020-09-13

Until the 7th generation for iPad perfectly. Inches Windows based Tablet Mount fit quality wasnt EE FYI-ee

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good