12 palcový Mobilní Telefon Zesilovač Držák s Bluetooth Reproduktor 3D Video HD s Velkou obrazovkou Audio Telefon Obrazovky, Zesilovač Stojan

12 palcový Mobilní Telefon Zesilovač Držák s Bluetooth Reproduktor 3D Video HD s Velkou obrazovkou Audio Telefon Obrazovky, Zesilovač Stojan

12 palcový Mobilní Telefon Zesilovač Držák s Bluetooth Reproduktor 3D Video HD s Velkou obrazovkou Audio Telefon Obrazovky, Zesilovač Stojan

  • 157.74 Kč

    375.75 Kč

Funkce:

S francouzským Fresnel optika technologie, která se displej telefonu je zvětšené třikrát v HD obrázek, obraz jasný a živý, dynamický pocit silnější.

Produkt modelování jednoduché, elegantní, nízká hmotnost, malé rozměry a snadné přenášení, vhodné pro použití v různých příležitostech - v interiéru, kempování, silnici, volný čas a tak dále.

High definition optická technologie zesílení, nemají vlastní pohon, ne-náklady, úspory energie a ochrany životního prostředí.

Popis:

Typ položky:Lupa Obrazovky

1. Výkonný Bezdrátový reproduktor Bluetooth-Telefon Lupa Obrazovky (Reproduktor Bluetooth) , užijte si s vysokým rozlišením stereo zvuk s impozantní objem zda se budete dívat na TV nebo poslouchat hudbu,telefon lupa obrazovky použít High Definition Akrylátové Čočky je 1,5 mm silná ,zvětšovací obrazovce telefonů 2 krát větší. které bude zmírnit nepohodlí a vizuální únavu způsobuje tím, že dlouhý čas se zaměřením na malé obrazovce.

2.Dva druhy nabíjení způsoby-telefon lupa obrazovky zahrnuty 18650 baterie , Po instalaci baterie ,můžete se těšit na film kdykoliv a kdekoliv , a může být dokonce použit jako mobilní zdroj pro dalších zařízení. Obvykle,to může být účtovány přímo s Android nabíječku.

3. Jak používat-Zapněte hlavní vypínač ,počkejte na L2-L8 se objeví na vašem zařízení Bluetooth v seznamu , klepněte na něj spárovat s vaším mobilním telefonem. a Jednoduše přesunout na obrazovku, ze složené polohy, zatáhněte na chytrý telefon držák umístěný na základně za obrazovku otočit a umístit svůj mobilní telefon v horizontální /boční výhled pozici.

4.To, co potřebujete-Telefon lupa obrazovky + Bluetooth reproduktor .

Telefon Lupa obrazovky (S Bluetooth Reproduktor)

Materiál :High Definition Akrylové Čočky + ABS Rám

Velikost:20.5*19.2*3.1 cm

Velikost obrazovky 12v

Položka baterie:18650

Doba nabíjení 2-3H

Použít čas 4H-5H

Vhodné pro Všechny mobilní telefon

Produkt mix se spoustou inovativních technologií (národní patent), jednoduchý, pevně porazit, může se vešly všechny typy mobilních telefonů.

Zejména mobilní sledování filmů 3D stereo efekt je silný! Ale také jako tradice pomocí zvětšovací sklo, protože jeho velká část, kterou chcete zvětšit, vhodnější pro starší lidi, číst knihy, noviny, číst zprávy na internetu.

Balení Obsahuje:

1XThe Telefon Lupa obrazovky (S Bluetooth Reproduktor)

Prosím, kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém,budeme vám ty nejlepší služby a vyřešit problém co NEJDŘÍVE.Děkuji moc.

Štítky: bluetooth palubě stereo, reproduktor držáky, levné stand psací stůl converter, telefon práce, reproduktor bezdrátový, dřevěný bluetooth reproduktor, diy stojany psací stůl, android telefon domů, dřevěné reproduktory stojan, hi-fi rack.


  • Feature1: 3D Screen Video Zesilovač
  • Původ: KN(Původu)
  • Feature2: Telefon Lupa obrazovky S Bluetooth Reproduktor
  • Funkce: Žádné Funkce
  • Má Reproduktor: No
  • Kompatibilní Značka: Univerzální
  • Značka: HiMISS
  • Nabíječka: No
  • Feature3: Univerzální 12 palcový Mobilní Telefon Zesilovač
  • Číslo Modelu: Obrazovka Zesilovač

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good