BRISTLEGRASS turecké Modré Evil Eye Retro Drahokamu Crown přívěsky na Klíče Kroužek Držák Keychain Amulet, Talisman, Požehnání, Ochranu

BRISTLEGRASS turecké Modré Evil Eye Retro Drahokamu Crown přívěsky na Klíče Kroužek Držák Keychain Amulet, Talisman, Požehnání, Ochranu

BRISTLEGRASS turecké Modré Evil Eye Retro Drahokamu Crown přívěsky na Klíče Kroužek Držák Keychain Amulet, Talisman, Požehnání, Ochranu

  • 57.55 Kč

    104.81 Kč

Popis Produktu

BRISTLEGRASS turecké Modré Evil Eye Retro Drahokamu Crown přívěsky na Klíče Kroužek Držák Keychain Amulet, Talisman, Požehnání, Ochranu splněna podmínka: Zbrusu Nový Materiál: Slitina A Sklo Barva: Multi-Barva Velikost(cca.): 5.91*1.18"(150*30 mm) n. w.: 24g Balíček Obsahuje: 1 ks TEPLÉ TIPY: 1. Mírné poškrábání a vzhled rozdíl existuje, protože položky jsou 100% ruční práce a není fajn článek, jako jemné šperky; 2. Nepatrná chyba měření existuje způsobené ruční měření; 3. Barevný rozdíl možná existují způsobené fotografování osvětlení a počítačové monitory. Prosím syntetizovat obrázek a textový popisek. Platby přijímáme Alipay & Paypal.

Vaše rychlé platby bude vysoce ocenil.

Vyřešíme s vaší objednávky, jakmile vaše platba potvrzuje.

Jakékoli další otázky, prosím neváhejte a kontaktujte nás. Údaje pro doručení Pro všechny objednávky, prosím, na vědomí, že:

1. Dovozní cla, daně, DPH a další skryté poplatky NEJSOU zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.

2. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před biddingying.

Položky budou odeslány do 48 hodin po úplném zaplacení byla potvrzena. Můžeme také loď položky prostřednictvím expresní služby(DHL, UPS, a tak dále), pokud jste připraveni zaplatit poplatek. Chcete znát podrobnosti, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím zpráv.

Doba dodání:

Dodací termíny patří prodávajícího manipulační čas, původu, PSČ, místo určení PSČ a čas přijetí a bude záviset na vybrané přepravní služby a obdržení platby vymazány. Dodací lhůty se může lišit, zejména ve špičkách.

V případě, že zásilka je v držení místní zvyky, bude to způsobit zpoždění dodávky.

Mezinárodní doprava je mimo naši kontrolu. Vážíme si vaší velké pochopení. Návrat Politiky 100% Kvalita, Záruka, koupit s důvěrou!

Pokud jste nespokojeni s položkou obdržel, prosím, vrátit do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz.

Prosím, kontaktujte nás pro VÝZKUM (Návrat Potvrdit Číslo) před montáží se vrátíte a označte jej na váš návrat balíček jako VÝZKUM: XXX, Všechny vrátit balíčky nebude podepsána bez RCN na obalu.

V případě, že vhodný náhradní není k dispozici, pak plná náhrada bude vydán. Zpětná vazba 1. Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětné vazby s 5 hvězdami. Jsme bude vysoce ocenil a oceněny.

2. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás a získejte lepší řešení, než si nechat neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách sloužit vám lépe. Zákaznický Servis A Pracovní Dobu Peking Čas: 9:00-18:00 HODIN, s Výjimkou Víkend A Svátky.

Maily budou zodpovězeny do 24 Hodin.

Pokud neobdržíte naši odpověď, prosím, re-poslat svůj e-mail a my vám odpovědět co NEJDŘÍVE.

Pokud byste chtěli koupit velké množství, prosím, napište nám.

Štítky: amulet slovanské, mignify kroužek na klíče, modré oko, společnost klíčenka, klíčenka, korunu krále nálepka, štěstí, kouzlo klíčenka, oční kroužek, řeznický nůž, lego swat vozidla.


  • Číslo Modelu: SKC0145
  • Kovová Barva: STŘÍBRNÁ
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Položky: Klíčenky
  • Kovy Typ: zinkové Slitiny
  • Styl: Náboženské
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Funkce: Nikl-Free, Eco-Friendly
  • Pohlaví: Unisex
  • Vhodné pro: Amulet,Talisman,Požehnání, Ochranu A Dar
  • Značka: BRISTLEGRASS
  • Tvar\vzor: Klíč
  • Materiál: Kovové
Sergei Zyusko 2021-02-04

Schön

Jstan1018 2021-02-08

A little curve key quality for 3

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good