Uhlíkových Vláken Violoncello Luk Dřeva, Kůže, Měkký Sladký Tón, No Balance Master Pro Ruční Sólista MELLOR S1C Violoncello Díly Příslušenství

Uhlíkových Vláken Violoncello Luk Dřeva, Kůže, Měkký Sladký Tón, No Balance Master Pro Ruční Sólista MELLOR S1C Violoncello Díly Příslušenství

Uhlíkových Vláken Violoncello Luk Dřeva, Kůže, Měkký Sladký Tón, No Balance Master Pro Ruční Sólista MELLOR S1C Violoncello Díly Příslušenství

  • 2 362.88 Kč

    4 725.77 Kč

S1C je základní model z vysoce kvalitních Uhlíkových Vláken Violoncello Luk Mellor. Jeho hůl je silné uhlíkové vlákno jádro s dřevo kůže. Tento druh luky mají pevnost, pružnost, trvanlivost, hratelnost a dlouhou životnost. Premium kvalitní koňské žíně, nikl stříbrný kování, zcela ručně starý zkušený výrobce. Budete mít silné a rychlé reakce hybridních uhlíkových vláken luk. Pokud hledáte pro dobrý pernambuco violoncello luk, ale silnější, S1C model by to být překvapení pro vás.

14 dnů vrátit nebo náhrada jako naše záruka, po položka dorazila.

3% zpoždění slevu. Pokud položky dorazil zpoždění, prosím, zprávu nám a nabídnout svůj Paypal účet, zašleme částku. Nebo 5% sleva pro další nákup.

Pokud je položka ztracena nebo úplně poškozené, nabízíme plné vrácení peněz nebo odeslat stejnou položku okamžitě.

Jako produkt je vyráběn ručně, může tam být nějaké mírné rozdíly v hmotnosti, délce a dalších částí. Žába a šroubek jsou zdobeny přírodní abalone shell, takže vzor každý kus je jedinečný, ale všechny z nich jsou krásné. Kupující je odpovědný za méně příchozí povinnosti, pokud existuje. Podle statistiky prodeje z našich předchozích objednávek, více než 95% objednávek neměl vzniklé povinnosti. Pokud jste povinni zaplatit celní poplatky, je to vaše povinnost, aby své vlastní zemi. Díky za pochopení.

Jak víte, vlasy luk jsou spotřební materiál. Všechny luky je třeba rehaired po několik měsíců hrát. To je normální, pokud jeden nebo více chloupků přerušit během hry. Ale tato pravděpodobnost je velmi malá ve srovnání s luky jiných značek.

DHL 3~8 pracovních dnů.

EMS 6-14 pracovních dnů.

TNT 3~8 pracovních dnů.

Dostupné způsoby dopravy pro zboží s původní cenou nižší než 90USD: ePacket/ DHL eCommerce/ HongKong Post. (12-25 dní do většiny zemí,35 a více dní do zemí v Jižní Americe)

Můžeme použít jiný způsob dopravy nahradit/optimalizovat metodu jste zvolili, pro rychlejší přepravní rychlost a bezpečnější dopravu. Obecně platí, že sledovací číslo a kurýrní jméno bude nabídnuto k vám do 24 hodin.

Pro jakékoli záležitosti, než si koupit, prosím don t zaváhal, Kontaktujte Teď . Odpovíme vám na první dobu a poskytnout odpověď, jak podrobně, jak můžeme. Pokud máte PROBLÉM po koupi, jen Kontaktujte . My vám uspokojivé řešení na poprvé. Pokud naše zboží nebo služby, nemůžete získat vaši Pozitivní zpětnou Vazbu a ★★★★ + , mohl bys, prosím, kontaktujte nás, dejte nám šanci na zlepšení? Díky předem!

Štítky: podavač plochý, protec violoncello luk případě, violoncello část, sanlida luk černá, broadlink s1, pěna strom, luk uhlíku housle, housle dřeva, violoncello mute, bmg cr10.


  • Hmotnost: 80+/-1g
  • Použití: Violoncello Použití
  • Velikost: 4/4 (approx. 72cm)
  • Držet Tvar: KOLO
  • vlasy: Přírodní Mongolsko Žíní
  • žába: Ebony s Abalone Shell Vložkou
  • Číslo Modelu: MELLOR. S1C
  • Řemeslo: Hand Made
  • barva: hnědá
  • Stick Materiálu: Hybridní Uhlíkových Vláken
  • Kování: nikl stříbro
Mdzcwhxpfhmcik 2020-10-14

Thank you! I got a bow. Well answers the Jumping strokes. But does not correspond to the declared weight. Weighs 77 grams. Stated 80. It doesn't suit me. Easy. Very sorry. And, of course, it's not worth 8,000. Took from another seller-cheaper and the weight corresponds. Ordered 25.09 received 14.10 in Siberia.

Alenowka 2020-12-02

It arrived in 5 days. It is a beautiful carbon like wood grain. It weighs 78g. I like it because it's very smooth and easy to play. Thank you so much.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good