UMGODLY Luxusní Značky 1 KS Žluté Zlato Barva Listů Vavřínu s Turquesa Korálky Náramek Vydláždit CZ Zirkony Kamenů Módní Šperky

UMGODLY Luxusní Značky 1 KS Žluté Zlato Barva Listů Vavřínu s Turquesa Korálky Náramek Vydláždit CZ Zirkony Kamenů Módní Šperky

UMGODLY Luxusní Značky 1 KS Žluté Zlato Barva Listů Vavřínu s Turquesa Korálky Náramek Vydláždit CZ Zirkony Kamenů Módní Šperky

  • 376.80 Kč

    483.08 Kč

Vlastnosti:

Nový a vysoce kvalitní.

Nejlepší dárek pro vaše přátele a sebe

Velmi individualizovat, ať vás příliv najednou

Divoký, osobnost, velmi populární

Barva: Černá Oxidace,Speciální Zatímco může udržet po dlouhou dobu

Materiál: Měď + Zirkony

P ackage Balení:opp taška

1. Obrázky ukazují pouze některé vzorky, můžete obdržet různé styly na základě objednávky.

2. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou na účet kupujícího, pokud tam bude účtován.

1. www.brudermodely.cz přijmout následující způsoby platby: Visa,Mastercard,QIWI,Western Union a T/T(bankovní převod) 2. Kupující Chránit: www.brudermodely.cz pouze vydání platebních se k nám po vás potvrzení doručení vaší objednávky.

1. Jsme dopravu zdarma všechny naše položky podle EMS/DHL/UPS/RPX nebo DHL Global Mail /ePacket / China Post ,přepravní cesty bude záviset na celkové výši vaší objednávky: Pořadí hodnota Pořadí hodnota Pořadí hodnota >$200,doprava přes DHL, Fedex,SF,ect. 2. Někdy to může trvat až 4-7 týdnů kvůli přísné vlastní Inspekce. 3. Naše cena nezahrnuje daně, DPH, nebo jiných poplatků. 1. Pokud výrobky nejsou stejné jako desription nebo rozděleny v tranzitu. Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz pro vás. 2. Z jakéhokoliv důvodu nejste spokojeni s předměty, akceptujeme vrácení a výměny do 7 dnů poté, co jste obdrželi své položky a budete muset zaplatit za zpáteční lodní náklady 3. Můžete nás kontaktovat pomocí Trademanger nebo nám zanechal zprávu na www.brudermodely.cz nebo napište nám, odpovíme vám do 24 hodin, a během 36 hodin o Víkendu Naše pracovní doba: GT AM 8:30~ 6:00 PM

1. Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat e-mailem nebo on-line,Budeme rádi pomohou a snaží se dostat zpět k vám do 24 hodin.

2. Vaše spokojenost, náš výkon. Necháme pozitivní zpětnou vazbu pro všechny kupující při pořadí skončil. Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, jsme upřímně zveme vás na dovolené nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre hodnocení, To bude jen trvat 1 minutu.

3. Pokud jste nespokojeni s tím, prosím, napište nám před odjezdem negativní nebo neutrální nebo skóre 1 nebo 2.Budeme se snažit v našich silách vyřešit to, aby vaše satisfactoy a aby váš zážitek z nakupování příjemný zde.

Štítky: družička pokrývka hlavy, laurel, 10ml injekční lahvičky a čepice, vlasy laurel, koruna list, řecké pokrývka hlavy, vavřínový list, bobkový list, vz, řecké vlasy.


  • Styl: Trendy
  • Spona Typ: Box-s-jazyk
  • Materiál: Kubické Zirkony
  • Typ Řetězec: Had Řetěz
  • Nastavení Typu: Napětí Nastavení
  • Kovy Typ: Slitiny Mědi
  • Kompatibilita: Všechny Kompatibilní
  • Náramky Typu: Chain & Link Náramky
  • Číslo Modelu: 050-60
  • Značka: UMGODLY
  • Pohlaví: ŽENY
  • Tvar\vzor: ROSTLINA

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good