38MM 42MM Móda z Nerezové Oceli Ok Watchband pro Apple Watch 1 až 4 Stříbrné Hodinky Popruh Pin Spony Náramek Náhradní

38MM 42MM Móda z Nerezové Oceli Ok Watchband pro Apple Watch 1 až 4 Stříbrné Hodinky Popruh Pin Spony Náramek Náhradní

38MM 42MM Móda z Nerezové Oceli Ok Watchband pro Apple Watch 1 až 4 Stříbrné Hodinky Popruh Pin Spony Náramek Náhradní

  • 191.55 Kč

    255.40 Kč

Vlastnosti: 100% Kapela Nový a Vysoce Kvalitní. Kapela Materiál: Nerez Spony Typ: Pin spona Model: Pro Apple Hodinky 38mm/42mm Šířka Pásma: 2.2 cm Kapela Délka: Cca 22 cm (2.54 cm=1.00 inch) Balíček Obsahuje: 1 x Hodinky Kapela PLATBY

1. Jsme accepet Visa, Mastercard, Podmíněná, a tak dále.

2. Ruský kupující ATTENETION: Prosím, zanechte nám vaše plné jméno pro Rusko politiky.

DOPRAVA

1. Budeme posílat zboží do 2-3dnů (pracovní dny, není sezón) po zaplacení je potvrzeno www.brudermodely.cz.

2. Lodní Pravidelná doprava v 35-45 pracovní dny (Brazílie obvykle třeba 50-70 dní). Pokud potřebujete položku naléhavě, prosím, zaplatit příplatek za rychlejší způsob dopravy.

3.Někdy by to být delší, protože špatné počasí, ztráta času při celním odbavení.

4. Když obdržíte vaši objednávku, do 24 hodin, prosím, zkontrolujte si to pečlivě. Prosím, kontaktujte nás přímo, pokud máte nějaké problémy.

5. Pokud jste se dostali do lodní čas, prosím, kontaktujte nás bez váhání. Budeme kontrolovat to pro vás lodní společnost a zvyky.

NÁVRAT A NÁHRADA POLITIKY

Pokud máte jakýkoliv dotaz, nebo tam je nějaký problém položky, prosím pošlete nám e-mail, jakmile je to možné. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit problém co nejdříve. Jsme přesvědčeni, že dobré komunikační dosáhne dobrého výsledku. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležité!

ZPĚTNÁ vazba

1. Pozitivní zpětnou Vazbu (5 Hvězdiček) je pro nás velmi důležité, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby zanechte prosím 5 hvězdiček zpětnou vazbu. Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu dříve, než nás kontaktovat, budeme brát odpovědnost, aby vyřešit jakýkoliv problém.

2. Prosím, kontaktujte nás E-maily nebo dopisy před odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní (1-2 hvězdičky) zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit problémy. Negativní zpětnou vazbu nic neřeší. S Pozdravem.

Štítky: vintage watchband, zámek pro náramek hodinky, z nerezové oceli popruh watchband, kapela ok, kůže watchband, zamknout hodinky, 22mm mesh, armáda watchband, diesel kožený řemínek, 22 mm kovový pásek.


  • Typ Položky: Hodinek
  • Kapela Typ Materiálu: Z Nerezové Oceli
  • Kapela Délka: Další
  • Značka: YISUYA
  • stav: Nové s tagy
  • Číslo Modelu: ok watchband
  • Spona Typ: Pin spony
Sgtcrabber 2021-01-02

The strap is clearly male, I think it is necessary to specify it in the description. My woman's hand is huge. Money to the wind

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good