Encoder strip pro HP Ink Tank WL 415 Vše v Jednom Tiskárna Součástí Kompatibilní Nové

Encoder strip pro HP Ink Tank WL 415 Vše v Jednom Tiskárna Součástí Kompatibilní Nové

Encoder strip pro HP Ink Tank WL 415 Vše v Jednom Tiskárna Součástí Kompatibilní Nové

  • 210.03 Kč


věnovat pozornost

To má žádné puntíky a tečky, ne smajlík symboly na trojúhelník a na konci ,To je skutečný záběr, černé pruhy jsou mimo původní pozici, Ale to nemá vliv na normální používání stroje,Pokud nemůžete přijmout, Prosím, nekupujte ,Ale to vyřeší váš Encoder Strip problém 100%, díky

Vezměte prosím na vědomí:

1. Vzhledem k celní politiky rozdíly, případné daně hradí kupující , jako vzorek, vezměte prosím na vědomí, že celní prohlášení výše, díky 2.Pokud cílový patří do vzdálené, můžeme zvolit jiné způsoby dopravy,nebo navíc zaplatit náklady na vzdálené klienty.

použito v těchto Modelech:

HP Ink Tank WL 415 All-in-One Tiskárna

Poštovné A Balné:

Objednávky jsou obvykle odeslány na stejný den po obdržení plné platby.(Mon-Sat). Všechny balíčky jsou spolu s Sledovací číslo. To obvykle trvá asi 7-25 obchodní dny, aby se dospělo rychle všechny země, pokud váš položka nedorazí včas, prosím, kontaktujte nás na trati to pro vás!

Návrat Politiky :

Prosím, kontaktujte nás, pokud se chcete vrátit nic. Výnosy jsou přijímány pouze tehdy, pokud položka je v novém stavu a s původním obalu. Náhrady jsou vyrobeny jakmile zboží je vrácena. Nenabízíme náhrady za vrácení přepravní poplatky. Vrátit zboží musí být v originálním balení a mají žádné známky zneužívání! Prosím, kontaktujte nás první, pokud potřebujete vrátit položky zpět!

Kontaktujte Nás :

Prosím, kontaktujte nás první, pokud tam je nějaký problém s položkou, nebo doručení! Náš Zákaznický Servis je čas: 9:00 - 18:00 Pekingského Času (18:00-03:00 Tichomořského Času)!

Štítky: kódování pás, encoder strip hp officejet, m0h51a, m0h50a, vše v jednom i7, encoder strip tiskárny hp, inkoustem a uv, kódování epson, hp print, t 120 hp.


  • Napětí: 220V
  • Číslo Modelu: Ink Tank WL 415 Vše v Jednom Tiskárna
  • stav: Nový kompatibilní
  • Balíček: Obecné průmyslové balení
  • Značka: TIANYING

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good