Vintage Anti-ztracené Masku Popruh Přírodní Kámen Válec Korálky Non-slip Brýle Řetězy Módní Brýle Držák Kabel Brýle Lano

Vintage Anti-ztracené Masku Popruh Přírodní Kámen Válec Korálky Non-slip Brýle Řetězy Módní Brýle Držák Kabel Brýle Lano

Vintage Anti-ztracené Masku Popruh Přírodní Kámen Válec Korálky Non-slip Brýle Řetězy Módní Brýle Držák Kabel Brýle Lano

  • 252.04 Kč

    420.07 Kč

Vítejte v mém obchodě

MÓDNÍ DŮM ŽENA Šperky je kolekce populární šperky R & D, výroba a prodej integrované společnosti, produkty jsou vyváženy do světa.můžete najít produkty, které potřebujete z obchodu . Pokud tam jsou, není to, co potřebujete, můžete nám říct, a my vám může pomoci najít zdroj.

Pokud byste chtěli velkoobchod, prosím zanechte vzkaz, aby nám, nebo nás kontaktujte. budete získat dobrou slevu.

Obchod fanoušky získat další slevy na některé zboží v tomto obchodě

Poznámka:

1.Jakékoliv dotazy bude odpověděl do 12 hodin-24 hodin

2. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, barvy položky mohou být mírně rozdílné z obrázků.

3.Prosím, aby 0.5-1.5 cm chyb vzhledem k mannual měření.Ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním.

4.Prosím, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte jakékoliv dotazy, po obdržení zboží. Prosím, neváhejte nám dát špatné hodnocení. My vám uspokojivé řešení.

Děkuji vám za vaše undnterstanding!

1. V současné době můžete platit pomocí Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankovní převod. Více platebních možností bude k dispozici na www.brudermodely.cz v budoucnosti. 2. Uveďte vaše speciální požadavky (Barva, Balení, Hodnota Prohlášení, atd.) když uděláte platby. Objednávky budou zpracovány do 24 hodin od potvrzené platby.

1. Příprava Čas: musíme 5-10 pracovních dnů na přípravu vaší objednávky podle našich četných objednávek každý den.

2. Po celém světě dopravy. My jen loď, aby potvrdil adresy. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší dodací adresu.

3. Položky budou pečlivě zkontrolovat před odesláním ven. Necháme podrobné zprávy o doručení a balíček k vám. 4. Pokud je objednávka nižší než US $ 5, pošleme vám používat Základní a Ekonomika logistiky. Pokud objednávka je více než US $ 5, pošleme vám používat Standardní logistiky. Pokud objednávka je více než US $ 150, budeme odeslat vás k použití Zrychleného logistiky. Poznámka: Pokud zvolíte dopravu zdarma možnost, vaše zásilka bude přímo vaší domácnosti pouze jeden čas, nebo je zašle na vaši místní poštu, pak budete muset vzít své sledovací číslo a vaše osobní ID sbírat své položky.Budeme vás informovat ihned, jakmile vaše zásilka byla odeslána. Pokud zvolíte expresní dopravu, prosím, nezapomeňte zanechat své kontaktní číslo, toto je nutné pro expresní dopravu.

1. Budeme se snažit nahradit všechny rozbité položky. 2. Uvědomte si prosím, že všechny výnosy musí být v původním obalu. 3. Vrácení částky bude vztahovat pouze na výši vašeho nákupu, nabídek, a nebude obsahovat žádné poštovné / balení. 4. Pro vaše dobro, prosím, vzít nějaké fotky, než se vrátí k nám. 5. Pokud nejste spokojeni s našimi produkty, prosím, vrátit položku v Nevyužité Stavu a my vám vrátíme poté, co jsme obdrželi položky. 6. Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás přes www.brudermodely.cz zpráva 7. Kupující je odpovědný za všechny vrátit náklady na dopravu. 1.Nemůžeme zaručit konkrétní čas odeslání. Odhadovaný čas příjezdu je znázorněno tím, že www.brudermodely.cz je pouze pro referenční účely. Můžeme zaručit, že vaše objednávka bude odeslána co nejdříve po obdržení objednávky. 2. Položky obdržel nepoužité, nepoškozené a v původním obalu. 3.Budete mít plnou náhradu, pokud vaše objednávka nedorazí do dodací lhůty slíbil www.brudermodely.cz

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd . a 5 hvězdiček pro podrobné hodnocení vaší objednávky. Jakmile nám ukázat screenshot jak 5 hvězd , dáme vám SLEVU na vaši další objednávku. 2. Pokud nebudete spokojeni naši porducts, pls kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení. Garantujeme budeme 100% slove žádný problém pro vás.

Štítky: šedá maska na krk, sportovní ústa masky, měď maska, řetěz maska, maska popruh, hoffen držák tyč, měď maska na obličej, maska na krk, brýlové řetězce perola, popruh na krk.


  • Položka Délka: 73cm
  • díkůvzdání řetězy: maska na obličej řetězce
  • brýlové řetězce: šňůrky na krk
  • maska řetězce: maska řetězce držák
  • Pohlaví: Unisex
  • sluneční brýle příslušenství: Maska Na Krk
  • Původ: KN(Původu)
  • Brýle Příslušenství: Řetízky A Šňůrky Na Krk
  • maska na obličej ženy: Maska pro obličej, móda
  • Číslo Modelu: LA0122
  • Typ Položky: Brýle Příslušenství
  • vánoční řetězy: halloweenské řetězy
  • Vzor Typu: Solidní
  • brýle řetězy: maska popruh náhrdelník
  • Kovy Typ: Měď

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good