28mm šířka Bezdušové 45/58/80mm Kotoučové brzdy carbon ráfky UD matný povrch Nové kolo

28mm šířka Bezdušové 45/58/80mm Kotoučové brzdy carbon ráfky UD matný povrch Nové kolo

28mm šířka Bezdušové 45/58/80mm Kotoučové brzdy carbon ráfky UD matný povrch Nové kolo

  • 2 961.48 Kč


Výkon Ráfky, Materiál: Toray T800 full carbon fiber Surface Vazba: UD povrch Model: 58mm Disc carbon kola povrchová úprava: matný-původní barva Profilu: Bezdušové/Trubkové Brzda šířka stopy: 28mm velikost: 700 C Max. Tlak v Pneumatikách: 120 psi Max rider váha: 150kg Vrtačky: Přední:24holes Zadní:24holes(celní otvory) záruka na Výrobek 3 roky, Celková hmotnost

540g ±15g/kus za pádný důkaz

POZNÁMKA: Po vaší objednávce, prosím vyberte si z následujících pořadí spec šablony a odeslat zpět k nám. VAZBA: UD nebo 3K? ÚPRAVA: Matný nebo Lesklý?

SUPER LEHKÉ, ALE ODOLNÉ

Materiál je rozhodující pro rim, tak jsme se vybrat materiál velmi pečlivě. Existují 3 hlavní místa výrobu uhlíkových vláken materiálu, jsou Japonsko, Tchaj-wanu a Číny Pevniny. Toray Japonsko je největší a nejlepší uhlíku výrobce na světě, jejich výrobky jsou používány v mnoha letadel.

Oxid používáme je T700SC od Toray, i když Toray ceny jsou téměř 2X než ty z Tchaj-wanu a 3X než Pevninské Číny, porovnání odolnosti a tuhosti přináší, je rozhodně hoden.

Dosažení Rovnováhy Mezi Hmotností A Kvalitou

Až budete chtít přestat, jak hladký a tichý, jak budete chtít, budete muset použít nějaký speciální materiál s povrchu brzdění a brzdové destičky, protože tradiční uhlíkových vláken a dřeva brzdové destičky nemůže trvat dlouho z nadměrné brzdění, vlastně nosí velmi rychle.

To je důvod, proč jsme použití Čedičových Vláken pro brzdění povrchu a Keramické Vlákno pro brzdové destičky, pracují společně jako brzdový systém, aby vám hladký a tichý brzdění, a to i v dešti, klimatizovaná přihrád

navrhli jsme nový box s silnou vnitřní strukturu. To bude chránit vaše kola z násilně házení a tlak na dlouhý výlet. Box může být poškozen během přepravy, ale dostanete kompletní a zbrusu nová kola konečně. Záruka:

Garantujeme dvojkolí zakoupené od nás bude bez výrobních vad po dobu 3 let od data, kdy jste si objednali. Nicméně, záruka se nevztahuje na:

Při sériové číslo nebo výrobní kód byl úmyslně změněn, poškozeno nebo odstraněno.

Štítky: 700c dvojkolí, kola de uhlíku, vidlice, kotouč brousit, bezdušový ventil pneumatiky, velká vidlička, tubular carbon ráfek 700c, lert 700c kola, široké karbonové ráfky, cívky ka1.


  • Dokončovací: UD/3K
  • Velikost: 700c
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: Fitlite
  • Brzdový Systém: Kotoučové Brzdy
  • Číslo Modelu: 58mm důkaz trubkové
  • Použitelné Kolo: Silniční Kola
  • Mluvil Díry: 20 - 24H
  • Kolo Materiál: uhlík

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good