10L Vodotěsné Hydratační Batoh Trail Kempování, pěší Turistika Batoh Muži Vodní Vak Běží Batoh Cyklistika MTB Batoh

10L Vodotěsné Hydratační Batoh Trail Kempování, pěší Turistika Batoh Muži Vodní Vak Běží Batoh Cyklistika MTB Batoh

10L Vodotěsné Hydratační Batoh Trail Kempování, pěší Turistika Batoh Muži Vodní Vak Běží Batoh Cyklistika MTB Batoh

  • 319.04 Kč

    637.87 Kč

Podrobnosti o produktu: Název: jízda na Kole batoh, Cestovní batoh, Barva : Modrá, Černá , Červená, Šedá ,Růže červená, Tmavě modrá, Kapacita : 10 L Použití: běh , cestování, horolezectví, trekking , jogging, pěší turistika , cyklistika , camping , rybaření, atd .Odpovídající : batoh může být použit spolu s 2 L vodní vak 10L sportovní batoh, ale také poskytuje velký volný pokoj pro venkovní náležitosti včetně další oblečení, sportovní ručník, telefon, klíče, atd. uložení věcí v pořádku a pohodlnější .

Vlastnosti : Nepromokavé, prodyšné, odolnost proti roztržení.Vhodné pro běžecké sporty, cyklistické sporty, sportovní ochranné pomůcky, příslušenství, venkovní sportovní tašky, Různé nakládací systémy mohou splňovat vaše různé potřeby.Tipy : tento produkt odkaz, tam jsou různé kombinace produktů.Prosím, vybrat správné možnosti produktu dle vašich potřeb

O Kapacitu

10L sportovní batoh, ale také poskytuje velký volný pokoj pro venkovní náležitosti včetně další oblečení, sportovní ručník, telefon, klíče, atd. uložení věcí v pořádku a pohodlnější .

Stylové a Pouze 0,32 kg cycling pack s širokou a prodyšné ramenní popruhy distribuovat váhu efektivně, snižuje sílu spotřebu.Běh batoh vám poskytne maximální podporu a min zátěž.

Batoh je vyroben z vysoce kvalitní nylon mesh tkanina, odolné a lehké.Ergonomický čalouněný opěrák design poskytuje vynikající zážitek, pohodlné a prodyšné.

O Aerodynamický Design

MAXIMÁLNÍ POHODLÍ: Prodyšný & air flow systém, aby se vaše záda v pohodě a suché,měkké polštáře na zadní straně batohu pro pohodlí vašich zad, nastavitelný ramenní/prsní popruhy aby se perfektně hodí vaše tělo.

O podrobnosti

Vynikající Detaily Designu, Promyšleně navrženy s high-zatížení pasu přezkou, píšťalka spony, karabiny, extra hladký zipy, reflexní pásky, nastavitelný ramenní pás a bederní popruhy.Seznamte se vaše každodenní požadavky snadno, mezitím zajištění své bezpečnosti v co největší míře.

Vody močového Měchýře je volitelné, 100% BPA a PVC free.

Potravinářské FDA schválila PEVA materiál pro močového měchýře, měkká ústa-kus pití trubice vhodné k pití.Vody močového měchýře vlastní uzavíratelné otevřít s extra-široký průměr, který dělá to jednodušší, aby nalít vodu nebo přidejte led.Vytáhněte gumový náustek a voda stříká.Zatlačte gumovou úst kus zpět na blízko.Žádné další znepokojující informace o obtížnosti vody, pít při běhu nebo jízdě na kole.

Rozsáhlé Aplikace-vodotěsné a robustní batoh si klade za cíl doprovázet vaší cesty na Jogging, Běh, Maraton, Turistika, Lezení, jízda na Kole, Pěší turistiku, Backpacking, Camping ,atd.

Štítky: arizona trail běžecká, taška kožená luxusní, drum bag batoh, camelbak, batoh spustit, camelbak hydrobak hydratační batoh, Batoh, naturehike cyklistika hydratační batoh, zlaté venkovní bag, močového měchýře vody.


  • Původ: KN(Původu)
  • Kapacita: 2L
  • Materiál: PEVA
  • Teplotní Rozsah: -20 až 50 stupňů celsia

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good