Děti Stan Toy Pop Up Play Stan Procházení Tunely A Míč Pit Domeček Hračky Pro Děti, Chlapci, Dívky, Batolata

Děti Stan Toy Pop Up Play Stan Procházení Tunely A Míč Pit Domeček Hračky Pro Děti, Chlapci, Dívky, Batolata

Děti Stan Toy Pop Up Play Stan Procházení Tunely A Míč Pit Domeček Hračky Pro Děti, Chlapci, Dívky, Batolata

  • 850.64 Kč

    1 134.18 Kč

Body:

1、Premium, Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní 190T polyester taft, stan je velmi vysoce odolné a prodyšné. Tři-kus kombinaci stan je plně v souladu se všemi bezpečnostními normami USA.

2、Děti Hračky: dobrodružství stan a tunel, sada obsahuje čtvercový stan dům. Jako samostatný produkt, stan a tunel může být použit společně nebo míč tube dětské hřiště, závodní tunelu, mateřská škola, a piknik.

3、Prodyšný Stan: Dvě malé díry náměstí stany a dlouhé tunely poskytují další hračky pro děti. Stan pro psy, kočky a domácí zvířata.

4、Snadné Přenášení: Vybaven skladování taška pro snadné přenášení; stan a tunel set může být lisované, když otevřel, a to nebude mít vliv na váš provoz, když je složený rychle. Vybaven kabelka pro snadné jít ven.

5、Široké Použití: Velmi vhodné pro dětské oslavy, dvorky, dětské herny, dětská hřiště a dětské denní péče. Velmi vhodný k podpoře fyzické hry a stimulaci dětské fantazii.

Specifikace:

Rozšířená velikost(cca):

Hrad: 100*135 cm/39.37*53.15 palce

Tunel: 115*47cm/45.28*18.50 palce

Ball Pool: 120*79 cm/47.24*31.10 palce

Čistá hmotnost celého výrobku: 1.55 kg

Balení velikost: 48*48*4 cm/18.90*18.90*1.57 palec

Materiál: polyesterové tkaniny, laminát tyč

Balení Seznam:

Hrad *1

Tunel*1

Míč Pit*1

1) přijímáme Alipay , West Union , TT . Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru .

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY .

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ MATC H Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU . Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY ! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU , po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.brudermodely.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

Štítky: dítě procházení tunelem, stan, diys děti stan, procházení tunelem pro děti, tábor venkovní stan, playhouse, smoby domeček uk, hasika tunel stan, děti stan, pes vosk.


  • Typ: stan
  • Číslo Modelu: stan
  • Funkce: Skládací
  • Materiál: Další
  • Varování: NIC
  • Věkové Rozmezí: < 3 roky starý
Cruelito2 2021-02-05

Very nice

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good