10 Kusů Ventilu Core Kolo, Náhradní Duše Jádro pro Bezdušové Silniční MTB Kolo,Cyklistické Doplňky

10 Kusů Ventilu Core Kolo, Náhradní Duše Jádro pro Bezdušové Silniční MTB Kolo,Cyklistické Doplňky

10 Kusů Ventilu Core Kolo, Náhradní Duše Jádro pro Bezdušové Silniční MTB Kolo,Cyklistické Doplňky

  • 80.02 Kč

    137.99 Kč

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; barva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-nadpis { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: zdědí; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Balení obsahuje: 10 kusů ventil jader, dost pro vaše kolo, můžete také sdílet je s rodinou a přáteli, jsou dobré cyklistické potřeby.

Výhody: malý, šikovný nástroj, ca. 1 cm/ 2.6 cm dlouhý, je přijata nahradit únik starý ventil a aby pneumatiky omlazení, zastavit únik vzduchu ze staré ventily,l kompatibilní a dobré vzduchotěsnosti, oni jsou více odolné, bezpečné a spolehlivé.

Odolné a robustní: tyto ventilu jader je vyroben z kvalitní mědi, zvýšení odolnosti proti korozi vložky ventilu a dříkem ventilu, a to zejména při instalaci vložky ventilu do mosazi, dřík ventilu, více odolné, bezpečné a spolehlivé.

Hodí se na presta ventil jader (francouzsky ventil jádro) se používá zejména u jízdních kol,kompatibilní se Stan, Vittoria, Continental, Kenda, Bontrager, silniční a MTB bezdušový ventilek.

Snadná instalace: použití kleští nebo valve removal tool pro šroub na dříku ventilu, již nebudou muset starat o pneumatiky pro jízdní kola, takže můžete jezdit na kole s lehkostí a radostí, když výlet, výlet, nebo zápas s vašimi přáteli.

Barva:Stříbrná

Materiál:měď

Velikost:Délka: cca 26mm

Obsah Balení:

10*Ventil Core

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Dropshipping

1) přijímáme dropshipping, máme mnoho zkušeností v dropshiping a nebude se dát nějaké reklamy a materiálů v pořadí.

2) přijímáme CSV souboru (Soubor aplikace Excel) do rukojeti, aby pro hromadné objednávky. Budete jen muset zaplatit za jednu objednávku na www.brudermodely.cz. Budeme vyřizování vašich objednávek accoring na soubor aplikace excel. můžete nám poslat CSV souboru, který všechny kontakty customerrsquos informace (Jméno, Email, celá adresa etchellip) a informace o objednávce( barva, množství). Nabízím celkovou cenu. Stačí umístit jednu objednávku na www.brudermodely.cz, poté, co budete platit za to. Budeme nahrát váš soubor do našeho systému a vyřizování vašich objednávek ruční dle vašeho souboru.

Poté, co jsme loď z objednávky, pošlu zpět CSV soubor s sledovací kódy.

Štítky: valvula auto bezdušové, bezdušové ventily kole, vundo valvula bezdušové, bezdušový ventil pneumatiky, mijia bezdušové pneumatiky, bezdušové pneumatiky mi, trubice kole valvula, přenosný ventil bezdušový, tmel bezdušové pneumatiky, francouzský ventil bezdušový.


  • Původ: KN(Původu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good