2021 Nové Tuya ZigBee 3.0 Chytrý Vypínač Relé Modul 1 Gang Zigbee+RF Přepínač Modul pro Vzdálenou Práci S Alexa Google Domov

2021 Nové Tuya ZigBee 3.0 Chytrý Vypínač Relé Modul 1 Gang Zigbee+RF Přepínač Modul pro Vzdálenou Práci S Alexa Google Domov

2021 Nové Tuya ZigBee 3.0 Chytrý Vypínač Relé Modul 1 Gang Zigbee+RF Přepínač Modul pro Vzdálenou Práci S Alexa Google Domov

  • 88.00 Kč

    146.81 Kč

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoce Kvalitní!

Každý ZigBee zařízení s těžkými proud může působit jako komunikační relé pro další silnoproudých ZigBee zařízení, jako je zásuvka,vypínač,termostat a tak dále s rozsahem 20 -30m,provedení jako ZigBee Mesh(ZIGMESH) pro vysoce stabilní signál sítě.(Poznámka:Tato funkce není pro lehké aktuální ZigBee zařízení a také není ZIGMESH funkcí vybavený.

ZigBee2MQTT nastavení jsou k dispozici pro tuto zigbee zařízení.

Update1:Multi-ovládání v mnohem jednodušší způsob,

Update2:RF frekvence vestavěný-in pro RF dálkové ovládání

Update3:stav Relé při vypnutí nastavitelný

Update4:přidány Nové tlačítko reset na modulu pro snadnější reset

Update5:Nově navržen pro kompatibilitu s reset a kolébkový přepínač

1.Tento chytrý Tuya ZigBee 3.0 modul je navržen s ZigBee 3.0 protokol speciálně, kompatibilní s Tuya ZigBee hub(Smartthings také podporovány), aby si uvědomit, že celá vazba vašeho domu,opravdu dobrá náhrada za nestabilní Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokolu s mini design obleky pro EU/UK vypínač na stěně krabice ,a snadno skrýt do své skryté vypínače pole své tradiční spínače bez jakýchkoliv vlivů na vaše originální dekorace styl, aby to bylo chytré,dává vaše zařízení ultimate power on/off smart člověka a převést většinu jakékoliv kompatibilní produkty chytří;tradiční vypínač a tento chytrý modul může pracovat nezávisle bez rušení. (Poznámka:Tento modul je vhodný pro rocker a tlačítko reset.)

2.Může být použita jako 1-way nebo 2-way obvodu (2 přepínače ovládání 1 světlo); stačí jen připojit k 1 2 spínače a převést připojeného zařízení do inteligentního jeden (pro 2-way obvodu);2.Nově navržený s RF frekvence RF dálkové ovládání v jiném non-rušivé režimu.

3.Umožňuje hands-free, hlasové a bezdrátové dálkové ovládání, podpora Amazon Alexa Google Domov Yandex hlasové ovládání a Inteligentní Život a Tuya ovládání Aplikace na chytré telefony se speciální Tuya ZigBee 3.0 hub požadované a připojen.;0%-100% stmívatelné pro stmívací spínač modul;stav Relé nastavitelné, když je napájení vypnuté.

4.S ohledem na stav nestabilní síť nebo bez sítě,ZigBee 3.0 switch modul je opravdu nenahraditelný, musí se kombinovat s ZigBee gateway vytvořit domácí LAN,ŽÁDNÉ DALŠÍ STAROSTI žádné a slabé sítě,snadno získat kontrolu prostřednictvím připojených zařízení tak dlouho, jak tam je stabilní ZigBee signál, Umožňuje více připojených zařízení prostřednictvím ZigBee než WiFi protokolu;Smartthings podporována pro tento ZigBee spínací modul zvlášť.

5.Nová přidáno resetovací tlačítko přepínač modul pro jednodušší reset metoda než dříve;Převzít plnou kontrolu připojených spotřebičů s časovače, plány a odpočítávání (1/5/30 minut, 1 hodina, atd.) s Inteligentní Život a Tuya Aplikace; sdílet kontrolu s rodinou a přáteli pro větší pohodlí

Specifikace:

Typ výrobku:ZigBee +RF Přepínač Modul

Napětí:90-250V AC

Proud:10A

Bezdrátový Protokol: ZigBee 3.0

Provozní teplota.:-10℃-+40 ° C

Případ temp.:Tc: +80 ° C (Max)

Provozní rozsah:200 m

Ztlumí (š x h x v):52x47x18 mm

IP hodnocení: IP20

Obsah Balení:

1 * Inteligentní Světlo Přepínač Relé Modul

1 * návod k použití

Poznámky:

Varování

1. To je Zigbee inteligentní modul spínače, které musí být použity v rámci Zigbee gateway připojen rozbočovač s Zigebee protokolu.

2. Instalace musí být provedena kvalifikovaným elektrikářem v souladu s místními předpisy.

3. Udržujte zařízení mimo dosah dětí a daleko od vody, vlhkém nebo horkém prostředí.

4. Nainstalovat zařízení daleko od silný signál souroes jako je mikrovlnná trouba, která může způsobit přerušení signálu za následek abnormální provoz panně.

5. Obstrukce tím, betonové zdi nebo kovové materiály by mohly snížit efektivní provozní rozsah zařízení a měla by být vyhnout.

6. Nepokoušejte se rozebírat, opravovat nebo upravovat zařízení

Štítky: spínač zigbee, zigbee smart přepínače, zigbee zásuvka ce, přepnout wifi, modul relé, remot ovládání spínače, zigbee led vypínač, tuya stmívačem plug, dveře tuya smart, tuya zigbee.


  • Certifikace: NIC
  • Je Inteligentní Zařízení: Ano
  • Původ: KN(Původu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good