Oheň Naviják Plamen Road ZF magie, mentalismu magie close up Magic triky,rekvizity,Trik+on-Line Výuka

Oheň Naviják Plamen Road ZF magie, mentalismu magie close up Magic triky,rekvizity,Trik+on-Line Výuka

Oheň Naviják Plamen Road ZF magie, mentalismu magie close up Magic triky,rekvizity,Trik+on-Line Výuka

  • 367.56 Kč


Demo: http://v.youku.com/v_show/id_XMzczMzQ3MTg3Ng==.html Na jevišti Náhle vytáhl souladu s požární Šokující účinek Zippo fire olej, budete muset připravit sami 1.0 č. zvládnout chapadla mohou být použity pouze ručně 3.0 upgrade je výhodnější použít, a úsek je hladší než 1.0. Níže je fotografie 1.0 Níže je fotografie 3.0 Upozornění:

1).Některé rekvizity mohou mít Instrukce

2).Některé rekvizity mají pouze Čínské nebo Japonské Instrukce.

3).Některé výukové video v Čínštině, mohli byste si přečíst akce

Poznámka:

Od teď,doporučujeme vybrat www.brudermodely.cz Standardní Lodní dopravy, jak si způsob dopravy, to je bezpečnější ,rychlejší a bezpečnější.když potkáte nějaký problém, že zboží je zpožděné a poškozené.Náhrady budou zpracovány do 1-2 dnů.Pokud zvolíte poštovní, tam budou problémy a zpracování cyklus bude delší.

Pokud máte problémy, Prosím, kontaktujte nás ihned a My vám zvládnout se to do 24 hodin.Pokud se nevyřeší, budu znovu odeslat novou objednávku, nebo vám vrátí v příští objednávku (ti Dát nějakou slevu na další objednávku).

[Komunikace], můžete kontaktovat náš zákaznický servis prostřednictvím TradeManager.Pokud jsme off-line, prosím, zanechte vzkaz na TradeManager nebo mi poslat e-mail.

Zprávy jsou obvykle zodpovězeny do 24 hodin v pracovní den.

*Platba*

Přijímáme PODMÍNĚNÁ / Kreditní Karty , VISA .Paypal, Banky do Bank bankovní Převody a Western Union.

Budeme odeslat zboží co nejdříve budeme moci.Prosím, napište jakékoliv otázky před nabízení.

*Návratová Politika*

Dáme plnou náhradu, pouze pokud položka, kterou obdrželi, je odlišný od popisu.Náhrada bude poskytnuta, pokud položka je dostal zpátky do obchodu.To musí být vráceny do 3 dnů od přijetí, a ve stejném stavu, v jakém byla odeslána.Musíte nás kontaktovat před dodáním žádné položky zpět.Nebudeme náhrady náklady na dopravu.

*Dopravu*

1. Můžete se podívat na můj katalog a svobodně si vybrat své klienty ze seznamu.

2. Předložit podrobné informace o požadovaném produktu, když uděláte objednávku.

3. Pošlete mi váš klient zasílací adresu, když si objednáte (můžete také napsat váš klient zasílací adresu přímo)

4.Všechny objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po obdržení platby vymazány.

5. Při nákupu, prosím, zanechte vaši plnou adresu.Ověříme vaši adresu s vámi.

6. Obvykle, vaše objednávky budou odeslány prostřednictvím EMS (2-8 pracovních dní pro doručení) malé objednávky budou odeslány DHL, UPS.TNT nebo FedEx.Hromadné objednávky budou odeslány prostřednictvím námořní dopravy.Pokud nechcete použít expresní doručení, Prosím, kontaktujte prodávajícího.

7. Je to jednoduché, rychlé a top vhodný pro vaše podnikání.

*Daně*

Placení daně je povinností každého občana, kupujícího je třeba, aby odpovědné za všechny daně.Díky daňovým problém, kupující odmítnout převzetí zboží, kupující je třeba, aby Odpovědné za nákladní ven a domů.

*Zpětná vazba*

1.Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět.Proto, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.

2 Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu.Budeme zanechat pozitivní zpětnou vazbu, aby si později.

3, Kontaktujte nás e-mailem nebo naše obchodní manažer,před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Štítky: magie, kouzelnický trik, 6hp21, iluze fázi, mentalismus magie kniha, box magic trik, kodak usb, kouzelník triky, profesionální, velký magický trik, trik.


  • Věkové Rozmezí: Dospělí
  • Materiál: Kovové
  • Není Návod V Ceně: No
  • Pohlaví: Unisex
  • Funkce: Snadné
  • Značka: Žádné Kouzlo
  • Velikost: One Size
  • Číslo Modelu: sdf26
  • Typ: LANO
  • Výkon Formě: Jevištní Magie
Rodolphoteles 2020-10-12

For me this store is on my BLACK LIST (here 20% of crooks). The little item came back right away to the Chinese seller. NEVER GET OUT OF China!!! Not a Custom issue! Crazy! They lost a great customer. I found this trouble because I check my Orders (more 70 less 1 month!)! The seller doesn't care and I must wait 20 days to get my money back from Aliexpress Hell!!! I am sad, I don't buy anymore here even nice items and prices but too much problems.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good