6 Párů iFlight Nazgul T4030 4inch 2 Čepel Vrtule Prop Kompatibilní XING 1404 Motor pro FPV Racing Drone kit

6 Párů iFlight Nazgul T4030 4inch 2 Čepel Vrtule Prop Kompatibilní XING 1404 Motor pro FPV Racing Drone kit

6 Párů iFlight Nazgul T4030 4inch 2 Čepel Vrtule Prop Kompatibilní XING 1404 Motor pro FPV Racing Drone kit

  • 149.12 Kč

    186.51 Kč

POPIS PRODUKTU

Název položky: Nazgul T4030 4inch Odolný 2-Lopatky Vrtule

Model: Nazgul T4030

Nože: 2 nože

Materiál: polykarbonát

Montáž: 1,5 mm středový otvor

Barva: Transparentní fialová, Transparentní modrá , Transparentní šedá

Množství: 2pair/bag Celkem: 6 CW & CCW 6

Hub Tloušťka: 5 mm

Obsah Balení:

6ks x Nazgul T4030 Vrtule CW

6ks x Nazgul T4030 Vrtule CCW

POZNÁMKA: Vrtule jen, motor neobsahuje.

1) přijímáme Alipay, Paypal, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace , jako je kontaktní osoba,adresa,psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace. 2. Obvykle budeme posílat zboží do 1 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena. Pokud platba není k dispozici, vaše objednávka bude automaticky uzavřen. 3.Kupující je odpovědný za veškeré pojištění ,problémy a škody, které způsobil tím, přepravní služby ,jako nehody, zpoždění nebo jiné problémy. Kromě toho, kupující by měl být zodpovědný za veškeré daňové a/nebo daně účtované jejich zemi. 4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 5. Pokud není příjem vaší zásilky do 45 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilky a odpovědět vám co nejdříve, aby si vaše spokojenost!

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dnů vrátit to od data, díly obdržel. Je-li položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a vrácení peněz nebo výměna nebudou akceptovány. A zákazník by měl být odpovědný za všechny poplatky vrácení a reshipping. 2. Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám, včetně krabice a příslušenství. Muži z vady nejsou zaručené, jako jsou rozbité, poškrábaný a tak dále, lodní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

1.Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. 2.Protože vaše zpětná vazba je zvláště důležité pro naše obchodní ' s vývojem, jsme upřímně vážíme vaší pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. 1 minutu jste ,velmi zásadní význam pro nás. 3.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit jakékoli problémy.Díky za pochopení! Vítejte v našem obchodě---SKY RC Hobby. Jsme poctivý prodejce na www.brudermodely.cz. Všechny naše položky z Číny s vysokou kvalitou. Pokud máte nějaké problémy, jsme velmi rádi, že můžete, kontaktujte nás.Budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl.Doufá, že navázat dlouhodobou spolupráci s vámi.

Štítky: vrtule letadla 6, 4 palcový vrtule, mamba motor 1404, 5inch drone rám, 1306 motor, motor xing, blheli esc, hq prop, 3inch rám, žena nazgul.


  • Rozvor: Horní Shell
  • RC Díly A Accs: Vrtule
  • Číslo Modelu: Iflight Nazgul T4030
  • Velikost: T4030
  • Upgrade Díly/Příslušenství: Rám
  • Materiál: Kompozitní Materiál
  • Značka: Soulload
  • Technické parametry: Hodnota 2
  • Pro Typ Vozidla: Letadla
  • Dálkové Ovládání Periferní Zařízení/Zařízení: ESC
  • Použití: Vozidla A Dálkové Ovládání Hračky
  • Nástroj Dodávky: Broušené
  • Čtyři-Pohon kola Atributy: Montáž

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good