500g Alkohol, Kvasnice Aktivní sušené Droždí Kvásek pro Čínské Víno Bílé Destilované Ducha Výroby
500g Alkohol, Kvasnice Aktivní sušené Droždí Kvásek pro Čínské Víno Bílé Destilované Ducha Výroby
- Kategorie: prodej
- Kód Produktu : w64948
- Dostupnost : Skladem
468.17 Kč
600.28 Kč
500g Alkohol, Kvasnice Aktivní sušené Droždí Kvásek pro Čínské Víno Bílé Destilované Ducha Výroby
Bullet Body: 1、Praktické Použití: kvasinky funkce Saccharomyces cerevisiae a Rhizopus zlepšit pšenice alkohol produktivity.
2、Snadné Použití: droždí vlastnosti biologické technologie míchání zjednodušit kvašení provozu, a to je snadné použití.
3、Vynikající, v Použití: droždí dělá kvašení v procesu vaření a non-vaření reality.
4、Odolný Design: datum vypršení platnosti droždí je 24 měsíců. A můžete ji skladovat v chladném, suchém, větraném místě. Teplo a vlhkost může snadno udělat droždí selhání v provozu.
5、Široké Použití: droždí je vhodné pro vaření Čínské tradiční bílý duch, otruby koji (malé siu šu) alkohol, Xiaoqu alkohol a surový kapalný alkohol.
Specifikace: Složení: Saccharomyces cerevisiae, Saccharomyces cerevisiae, Rhizopus
Použití: Vhodné pro vaření Daqu destilované ducha, otruby droždí (malé siu šu) ducha, Xiaoqu ducha a tepelně neupravené přísady bílá tekutina alkoholu.
Datum expirace: 24 měsíců. Skladujte v chladném, suchém, větraném místě. Teplo a vlhkost může snadno udělat pivovarské kvasnice selhání v provozu.
Návod:
1. Solid state kvašení:
Otruby droždí (malé pečené) bílý duch: za prvé se rozpustí 2,5-3 kg pivovarského droždí do 30 kg teplé vody na 32-35 ° C, namočte ji po dobu 10 minut, pak se ochladí na teplotu 28-30 ° C, a pak rovnoměrně posypeme ji na 20--25 ° C nefermentovaných potravin, pak dobře promíchejte, pak dal směs do uzavřené stmelil jámy pro 4-5 dnů kvašení.
Čínské tradiční palírna je bílý duch: za prvé rozpustit 2 --- 2.5 kg pivovarských kvasnic v 30 kg teplé vody na 32-35 ° C, namočte ji po dobu 10 minut, pak se ochladí na teplotu 28-30 ° C, a pak rovnoměrně posypeme ji na 15--20 ° C kvůli kasu, tak pak dobře promíchejte, pak dal směs do uzavřené stmelil jámy po dobu 10-15 dnů kvašení.
Xiaoqu Alkohol: Celá zrna jsou namočené --- první paření --- re-vaření v páře-take-out dušené obilí-po ochlazení na teplotu 24-28 ° c, je třeba, aby se hromadí po dobu 8-12 hodin, teplota 24-30 ° c, kvašení cyklu je 5--7 dnů. Dávkování je 0,3-0,5%, použití je stejné jako výše.
2. Tekuté fermentace:
Namočte vařená zrna ve vodě. Když teplota dosáhne 28 ° C, přímo přidat 2,5 kg pivovarských kvasnic v vařené obilí, pak se míchá se po dobu 10 minut, a těsnění a kvasit směs po dobu 4 dnů.
Jak používat též materiálů (na 100 kg mouky):
První mix syrového materiálu s 300 kg horké vody, a pak čekat na teplotě je přirozeně vychladnout na přibližně 32 ° C (správné míchání během tohoto období, aby se zabránilo srážení), hned poté se přidá 400 gramů droždí a dobře promícháme, a pak kvasit směs po dobu 7-12 dnů. Míchejte směs dvakrát denně po dobu prvních 3 dnů. Teplota by měla být kontrolována v rozmezí 28-36 ° C. optimální teplota kvašení je okolo 32 ° C. krátkodobá maximální teplota kvašení by neměla přesáhnout 38 ° C. Pokud je teplota nižší než 26 ° C, izolace by měla být přijata opatření.
Balení Seznam:
1 * Kvasnice (500 g)
Poznámky:
1. Pro fermentaci tepelně neupravené rýže suroviny, obilí nebo zlomkové rýže může být použit pro přímé fermentace, ale kvašení období by měla být prodloužena o 10-16 dní.
2. Doba kvašení cyklu je spojena s faktory, jako jsou různé suroviny, stupeň drcení surovin, množství droždí a fermentační teplotu. Když stupeň drcení surovin je v pořádku a množství kvasinek je velký, kvašení období by mělo být krátké, jinak, kvašení období by mělo být delší.
Štítky: alkohol droždí, víno droždí, activ sušeného droždí, startovací jogurt, čínské víno sada, sexy plavky bez ramínek, profesionální destilační zařízení, instantní droždí, rýže droždí, anděl kvasinky.
- Pečení & Pečivo Nástroje Typ: Další
- Číslo Modelu: alkohol droždí
- Certifikace: CIQ
- Typ: Pečení & Pečivo Nástroje
- Kit Číslo: 1
- Funkce: Eco-Friendly
- Materiál: Další