Kůže Kamera Rukojeť Poutko pro Fujifilm X-H1 X-T20 X-T10, X-T2 X-T1 X-E3 X-E2s X-E2, X-E1, X-A10 X-A5 X-A3, X-A2, X-A1, X-M1

Kůže Kamera Rukojeť Poutko pro Fujifilm X-H1 X-T20 X-T10, X-T2 X-T1 X-E3 X-E2s X-E2, X-E1, X-A10 X-A5 X-A3, X-A2, X-A1, X-M1

Kůže Kamera Rukojeť Poutko pro Fujifilm X-H1 X-T20 X-T10, X-T2 X-T1 X-E3 X-E2s X-E2, X-E1, X-A10 X-A5 X-A3, X-A2, X-A1, X-M1

  • 308.33 Kč

    560.58 Kč

Vlastnosti Produktu:

Velikost:Jedna Velikost | Barva:Černá / Červená / Bílá / Hnědá

Snížit vaše ruce a paže únava a snížit šanci umístíte váš fotoaparát s nastavitelnou kameru rukojeť. Nezáleží na tom, pokud jste jej použít pro osobní nebo profesionální důvodů, váš Digitální fotoaparát je investice, která musí být chráněna. A zda jste strávil celý den držel v ruce, nebo jste se snaží chytit, že dokonale šikmé skále šanci, musíte ji chránit před náhodným kapky. To je důvod, proč budete potřebovat Pravé Kůže Kamery, Ruční Popruh, aby se vaše kamery bezpečnější a ruce méně unavené. Hezký Kožený Vyrobeny z prémiové kůže s leštěné zlaté patentky, tento nastavitelný popruh na zápěstí nabízí větší stabilitu v každém záběru a umožňuje snížit vaše "grip" sílu snížit předloktí a zápěstí napětí, jak jste jít o svůj obraz-přičemž den. Podrobnosti o produktu: Premium Pravé Kůže Nastavitelný a Tvoří Kování Chrání Proti Kapky a Snižuje Ruka/Paže Kmen se Váže Rychle a Snadno Navržen pro všechny Standardní Digitální Fotoaparáty

LEPŠÍ FOTOAPARÁT BEZPEČNOST - zajištění vaší drahé DSLR fotoaparát s nastavitelný popruh na zápěstí, který pomáhá zabránit náhodnému kapky nebo nestability.

STYLOVÉ KOŽENÉ POHODLÍ - Vyrobeno z kvalitní měkké pravé kůže, naše ergonomická rukojeť popruh dodává pohodlí, styl a funkčnost vašeho fotografování.

UNIVERZÁLNÍ KOMPATIBILITA - MegaGear pravé kůže, rukojeť je speciálně navržen tak, aby se vešly všechny standardní SLR a DSLR fotoaparát značky a modelu. (Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Panasonic, Fujifilm, Leica)

RYCHLÁ A SNADNÁ INSTALACE - ruční popruh se připevňuje ke spodní straně fotoaparátu zašroubováním do stativ a horní uchycení popruhu smyčky.

SNIŽUJE RUCE A PAŽE NAPĚTÍ - Nastavení rukojeti, aby se vaše kamery pevně proti dlani pomáhá snížit napětí a zlepšit podporu po dlouhém dni, fotografování a cestování.

Balení obsahuje:

1x Fotoaparát Řemínek na Ruku

Upozornění: Prosím ujistěte se, tato položka může uspokojit všechny vaše potřeby před nákupem (velikost Položky jen pro váš odkaz).

Záruka a Záruka:

1.Pokud nejste spokojeni, když obdržíte položky, prosím, vrátit je do 30 dní na výměnu nebo vrácení peněz. Prosím, kontaktujte mě před vrátit.

2.Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se k nám v rámci záruční doby. Musíte nám říct, co vada je. Dopravu zpět hradí Kupující.

3. nejsme zodpovědní za zpoždění způsobené celní,Dovozní cla, daně nebo jiné celní poplatky

4. Pokud máte nějaké problémy s objednávkou nebo lodní dopravy, prosím, kontaktujte nás před otevřít spor. budeme velmi ocenil!

Feadback:

Budeme velmi rádi za vaše 5 hvězdiček zpětnou vazbu, jakmile je objednávka kompletní, my vám poskytne vynikající zpětnou vazbu absolutně.

Štítky: xh1, x t20, fujifilm x t20, fujifilm xe3, fujifilm x-t1, fujifilm lcd, nikon z6, x box e3, odkaz mini, cameratas caden.


  • Styl: rukojeť je speciálně navržen tak, aby se vešly všechny standardní Kamery
  • Řemínek: Jedna Velikost
  • Funkce 2: Unisex
  • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitní měkké pravé kůže
  • Aplikace: DSLR / SLR / Kompaktní kamerový Systém
  • Použití: Zápěstí
  • Značka: CADeN
  • barva: Černá / Červená / Bílá / Hnědá

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good