SIM900A modul \ SMS \ desky \ GSM \ GPRS \ STM32 \ bezdrátový přenos dat

SIM900A modul \ SMS \ desky \ GSM \ GPRS \ STM32 \ bezdrátový přenos dat

SIM900A modul \ SMS \ desky \ GSM \ GPRS \ STM32 \ bezdrátový přenos dat

  • 153.95 Kč

    163.83 Kč

SIM900A modul \ SMS \ desky \ GSM \ GPRS \ STM32 \ bezdrátový přenos dat

Tento modul požadavky na napájení: 5VPower dodávky, zprovoznění computercomputerUSB poweredMeet požadavky. Protože jsme přidali velké kapacitě 1000UF. Doporučená doba přenosu dat přes velké elektrické energie 1A DC, úroveň TTL sériový port kompatibilní adaptivní 3.3 V a 5V mikrokontroléru.

A, SIM900A modul Úvod

Tento modul požadavky na napájení: 5VPower dodávky, zprovoznění computercomputerUSB poweredMeet požadavky. Protože jsme přidali velké kapacitě 1000UF.Doporučená doba přenosu dat přes velké elektrické energie 1A DC, úroveň TTL sériový port kompatibilní adaptivní 3.3 V a 5V mikrokontroléru. To může být připojen přímo k mikrokontroléru. V pohotovostním režimu kolem 80MA, může být zlikvidován o stavu spánku 10MA nízká spotřeba energie.Počítači ladění USB - 232 a USB - TTL lze, podle jejich příslušenství může být.Podpora SMS, datové, multimediální, Internet a tak dále. Reset pin vést, může být provedena na místě bez dozoru dálkový reset funkce DTMF dálkové ovládání funkce.Největší výhodou je retenční modul 232, v učení nebo vývoje může sledovat provádění 51 low-end mikrokontroléru modulu a instrukce k více rychle identifikovat příčinu, šetří čas potřebný pro vývoj a učení. [Podpora 2,3,4 G telefonní karta ].

Další prodej více 3.5--4.5V1.5A SIM900A DC napájecí modul přizpůsoben k napájení 3.7 V lithium baterie. Musíme kontaktovat zákaznický servis. Oddíl modul Kompatibilní s TTL 3,3 V systému, 5VTTL systému řídicího modulu 232 potřebovat.

Tento modul výhody:

Sériový obvod: pomocí magnetické korálky a TELEVIZORY ochrany zařízení k ochraně rady tak, že rada nebude bolet přepětí, vysoké napětí. SIM karta obvod: zvýšení SMF05C čip elektrostatický výboj. Obvodu antény: garantované krátké a rovné, tak, aby bylo zajištěno, že síla signálu. PCB show: hedvábí označit každé rozhraní, pohodlné sekundární vývoj, plně v souladu SIM900A hardware design, design manuál. Celou cestu 5V napájení Rozhraní: udělali Jsme ochranu, ani zvrátit, to nebude hořet palubě. Počáteční uvedení do provozu computerUSB-poháněl počítače může; Doporučená doba přenosu dat přes DC 1A s větší kapacitou. Celou cestu TTL rozhraní: Podporuje 3.3 V a 5V jednočipové mikrořadiče. Tento druh podpory 51 5V mikroprocesor a mikrokontrolér STM32. Dva anténa rozhraní: SMA anténa rozhraní, IPX MINI anténa rozhraní (default ne svařované). 232 celou cestu na úroveň rozhraní: můžete modul, který je připojen k počítači prostřednictvím zvýšené 232 --- USB sériový kabel přímo. Také to může být USB - TTL připojen k počítači, na základě jednotlivých částí okolností. Není třeba utrácet peníze na příslušenství, to je u jiných prodejců a to je největší rozdíl.

Detaily modulu SIM900AFine úvod:

Metoda ovládání počítače modul:

V slovo, řídicího modulu přes sériový port posílat příkazy (AT příkazy). Zde jsou dva způsoby, jak ovládat společný modul SIM900A:

První: Musíme TTL modul prodeje CP2102 USB, počítač ladění SIM900A modul.

Druhý:Přes USB - 232 sériový lineThe modul je připojen k počítači, pak přístup na 5V.

Výchozí faktury sim900a modul * 1 GSM modul anténa 1 * * modul napájecí zdroj line,

Štítky: gsm, anténa sim800l, STM32, arduino uznání, AITEXM ROBOT, sim900, stm32f103c8t6, arduino ctr, stm8, arduino nano.


  • Příslušenství Typ: Rozšíření Představenstva
  • Značka: SZFYDOSH
  • Původ: KN(Původu)
  • Kompatibilní s: arduino

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good