30x100mm 50 ml Skleněné Láhve s Bambusovým Víčkem Vysoká Borosilikátové Sklo Sklenice bambus Glycyrrhiza Sladkosti Potravinářské Těsnění Nádob, Lahviček

30x100mm 50 ml Skleněné Láhve s Bambusovým Víčkem Vysoká Borosilikátové Sklo Sklenice bambus Glycyrrhiza Sladkosti Potravinářské Těsnění Nádob, Lahviček

30x100mm 50 ml Skleněné Láhve s Bambusovým Víčkem Vysoká Borosilikátové Sklo Sklenice bambus Glycyrrhiza Sladkosti Potravinářské Těsnění Nádob, Lahviček

  • 241.54 Kč


Výška: 100 mm+6mm , lahve je 100 mm ,Bambusové čepice je 6mm jako obraz vnější průměr: 30 mm Otvor průměr: 26mm hmotnost balení: 35gram (patří korek) množství: 5ks 20ks 50ks prostě něco jiného cena, barva:Čirá jednotky: Prázdná Láhev s Bambusové Víko 1. Je to bezpečné ? Je to lead free? Ano, to je bezpečný, to je lead free food grade 2. je na lahve s uzávěrem nebo jen láhve všechny lahve s uzávěrem 3.Co je láhev materiál? Víčko víko:Bambusu a s gumovou těsnící kruh, láhev : jasné vysoké borosilikátového skla (HBG) 4.co je na láhev lze použít pro ?Vzduchotěsný obal pro Skladování Čaje, Lékořice Cukroví šafrán Potravin Prášek Písku Mnoho dalších Dekor Dekorace Řemesla, šperky, Doplňky 5. Je prázdné lahve ?ano ,lahve jsou prázdné !

O Mé Společnosti ★.Měli jsme Profesionální Továrna Vyrábějící tu nejlepší lahve V Číně! ★.Garantujeme všem svým zákazníkům obdrží svůj balíček bezpečně v dobrém stavu a kvalitní položek ★.Rychlé dodání, Můžete Získat Pozemky 7-20 Dní jako Normální ! ★.Drop Shipping Kdekoli, pokud budete potřebovat ! ★ Pokud se vám nebude dostávat váš balíček do 45 dnů od doručení,můžeme znovu poslat balíček, nebo vrácení plné peněz. ★ Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte mě kontaktovat.

zásilka

1.každá objednávka je doprava zdarma

2.objednávky méně než 150usd doprava zdarma tím, že přes post air mail

3.objednávka více než 150usd doprava zdarma DHL/fedex/EMS (Pokud potřebujete)

Balení

Každá objednávka je odeslána pomocí Bublinková obálka nebo multil ayer krabičce.Chrání položky z poškození při přepravě, když dosáhne každý zákazníků straně.

Platební metody

Jen pocit jistoty platit nám přes www.brudermodely.cz Podmíněná prostřednictvím Visa, MasterCard, QIWI,Western Union a Bankovní Převody.Vaše platba je pouze vydala se k nám po vás potvrzení, že jste obdrželi zboží.

Zpětná Vazba A Po-Prodejní Servis

Je to ocenil, že si mohl nechat nás pozitivní ohlasy, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Jen neváhejte a kontaktujte nás na první době, kdy splnění žádný problém, máme více než deset let cenné zkušenosti v této oblasti, jako výsledek můžeme vyřešit jakýkoli problém pro vás.Prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor.Věřte nám, žádné nehody bude vyřešen.

Štítky: sklenice, bambusové sklenice víko, bambusový stojan, cabernet merlot, sluneční brýle ženy, bambusové koření, barevné skleněné kořenky, Jar, koupelna křemíku, sklenice plastová.


  • Potravinářské: Vedení Zdarma
  • Prázdný: Prázdné lahve
  • vzduchotěsné nádoby: Únik Důkaz
  • Na Zakázku: Láhev s Bambusovým Víkem
  • cap: Bambusové Víko
  • Materiál: Jasné vysoké borosilikátového skla
  • Cena: Modrá cena velkoobchodní
  • Styl: Retro a Nostalgické/Starý Nábytek
  • Typ: Víceúčelový Skladování Lahví, Sklenic
  • Značka: Jarvials
  • používá: Čaj Lékořice Cukroví šafrán Potravin, Prášek, Písek
  • Spodní: Plochá láhev
  • Kapacita: 50ml (50CCM)
Vrilpituvif 2020-12-08

Nice bottles. Packed perfectly, reached without problems. There was vinegar inside.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good