Novorozenou Holčičku 0-24M Ovoce Tisk Roztomilé Body, Ananas Jahoda Dětská Kombinéza Sunsuit Letní Oblečení Oblečení Čelenka

Novorozenou Holčičku 0-24M Ovoce Tisk Roztomilé Body, Ananas Jahoda Dětská Kombinéza Sunsuit Letní Oblečení Oblečení Čelenka

Novorozenou Holčičku 0-24M Ovoce Tisk Roztomilé Body, Ananas Jahoda Dětská Kombinéza Sunsuit Letní Oblečení Oblečení Čelenka

  • 76.87 Kč

    99.77 Kč

Nejnovější Novorozence Dětské Kombinézy Čelenka Oblečení !!

Vysoce kvalitní a Zbrusu nové 100%

Hlavní Barva: JAKO Na Obrázku

Nové Módní Materiál: Bavlna Směs

Pozornost plz: Pokud vaše dítě je baculaté, doporučujeme vybrat větší velikost, díky. Prosím, laskavě odkazují na vaše děti skutečná výška a velikost grafu před nákupem/nabídky. Díky.

Obsah balení: 1x Šaty+1xheadband

Velikost Grafu:

Velikost

Romper Délka

Pas

Věk Radu

70

42 CM

22 cm

0-6 Měsíců

80

44 CM

23 cm

6-12 Měsíců

90

46 CM

24 cm 12-18 Měsíců

100

48 CM

25 cm

18-24 Měsíců

Tam je 2-3% rozdíl podle manuálu měření.

prosím zkontrolujte měření graf opatrně, před zakoupením položky.

1 palec = 2.54 cm

Vezměte prosím na vědomí, že nepatrný barevný rozdíl by měl být přijatelný v důsledku světla a obrazovky.

Mezinárodní Kupující Vezměte Prosím Na Vědomí:

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Doba dodání: Letecky: Obecně platí, že dodávky do USA trvá asi 10-20 dní. Dodávky do Kanady,AU, velké BRITÁNII a dalších Evropských zemích trvá asi 14-28 dní. Pokud potřebujete položky velmi naléhavě, prosím, kontaktujte nás pro expresní dopravu. My vám vypočte, expresní přepravní náklady pro vás. Expresní doprava trvá asi 3-7 dny, aby se dospělo. Pokud jste se dostali do lodní čas, prosím, ne, neváhejte nás kontaktovat.Budeme kontrolovat to vám pošta a celní. Protože někdy to bude mít zpoždění provozu nebo letové zácpy.Prosím neotvírejte sporu k nám. Budeme brát odpovědnost na odeslat nebo náhrady za jakékoli ztracené položky.

Přijímáme pouze platbu přes paypal. Prosím, ujistěte se, že váš paypal adresa je správná, než budete platit My jen loď na eBay adresu. Položky budou odeslány do 3 pracovních dnů poté, co jsme si platbu. Dovozní cla, daně nebo poplatky nejsou zahrnuty v ceně, budete platit pro nás.

Návrat je přijata do 30 dnů poté, co kupující obdrží položku. (Kromě vymyslel damagement nebo misusage).100% vrácení peněz-Záruka!

Všechny produkty budou testovány na 100% před porodem.Pokud je položka přeběhl zpracováním poštovné Kupující má do 14 dnů od data přijetí pro

výměnu novou.Všechny přepravní poplatky za vrácené výrobky hradí kupující,Prosím, kontaktujte nás pro zpáteční adresu

Nechali jsme pozitivní zpětnou vazbu pro vás po obdržení platby. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, pozitivní zpětnou vazbu a 5 Skóre DSR je vysoce ceněn.

Prosím, dejte nám vědět před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo 1 bod, 2 body nízké DSR nebo otevřít všechny spory na Paypal a Ebay, prosím, dejte nám příležitost vyřešit veškeré problémy a budeme se snažit v našich silách uspokojit vaše potřeby.

Pokud jakýkoliv dotaz, prosím, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím "Zeptejte se prodejce otázku" ,se snažíme v našich silách odpovídat na vaše e-maily co nejdříve, vzhledem k vysokému objemu denní příchozí e-maily a časové pásmo rozdíl, jsme nemusí být schopen odpovědět na vaše e-maily okamžitě. Prosím, aby 1-2 pracovní dny pro nás odpověď.

Štítky: bmw povyk pedál, štětina divočáka v, auta hrát dítě, brefcase slitiny, velký tv brýle, bmw f900 pilot, biastape černá, bmw f800r film, bmw f800r zprávy.


  • Číslo Modelu: dítě rompers
  • Název Oddělení: dítě
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Vzor Typu: Tisk
  • Typ Položky: Obleky
  • Límec: O-Krk
  • Délka rukávu(cm): Krátké
  • Pohlaví: Dítě Dívky
  • Materiál: Polyester
  • Styl: Novinka
  • Značka: pudcoco

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good