Auto Předních Nebo Zadních Dveří Zámek Západka Mechanismus Servomotoru Pro Renault Koleos

Auto Předních Nebo Zadních Dveří Zámek Západka Mechanismus Servomotoru Pro Renault Koleos

Auto Předních Nebo Zadních Dveří Zámek Západka Mechanismus Servomotoru Pro Renault Koleos

  • 1 603.61 Kč

    1 743.07 Kč

Pro Renault koleos Dveře zámek Zámek Pohon Podmínka: Zbrusu Nový Super snadná instalace Pozor:Prosím, potvrďte, že výrobek se hodí pro vaše AUTO před nákupem, díky!!!!!.

Doprava 1. Obvykle položka bude expedice do 1-3 pracovních dnů, s výjimkou Číny Festival Dovolenou. 2. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší Dodací adresu.Telefonní číslo je důležité, když necháte vaši adresu 3 Jsme schopni přijmout žádnou odpovědnost za případné celní zpoždění nebo daně.Vzhledem k tranzitní čas je vysoce závislé a poskytuje Pošta.Co můžeme udělat, je loď položku rychlé poté, co jste zaplatili, jsme opravdu nemůže ovládat to, poté, co jsme odeslány Zpětná vazba 1. Naším cílem je poskytovat Nejvyšší Úroveň Služeb Zákazníkům, a náš zákaznický servis specialisté jsou vždy stojí vyřešit jakýkoliv váš problém. 2. Velmi si vážíme vaše 5-HVĚZDIČKOVÝ POZITIVNÍ zpětnou vazbu, a prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, aniž by požádal o pomoc

Štítky: auto centrální zámek, dveře auta zámek, auto latch, honda crv zámku, ford hood, sada zámku ford, zámečnické nástroj, mechanismus dveří otevřít, renault clio, zamykání smart.


  • Značka: Soarhorse
  • Položka Výška: For Renault Koleos Door Lock Latch Actuator
  • Hmotnost Položky: 0.7kg
  • Externí Testování Certifikace: ISO9001
  • Položka Délka: For Renault Koleos door lock latch
  • Název Modelu: Pro Renault Koleos Servomotor Zámku Dveří Mechanismus
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Materiálu: Kov+ABS
Dred1973www 2020-12-16

Got the castle in almost a month. In Yekaterinburg only days 10 imported. The seller sent in a day. There were doubts whether the castle would fit, the seller said should come. The lock as original, is almost the same. Everything came very clearly, everything works, I hope it works as an original Year 10)) thanks to the seller, thank you AliExpress for such an opportunity to buy a lot cheaper than the original. All happiness!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good