3ks Opakovaně použitelných Svačinu Pytel Vodotěsný Chléb Sandwich Bag Pouzdro Pro Školy Kemp

3ks Opakovaně použitelných Svačinu Pytel Vodotěsný Chléb Sandwich Bag Pouzdro Pro Školy Kemp

3ks Opakovaně použitelných Svačinu Pytel Vodotěsný Chléb Sandwich Bag Pouzdro Pro Školy Kemp

  • 71.62 Kč

    103.76 Kč

Vlastnosti:

1、Šetrné k Životnímu prostředí a Opakovaně použitelné: na Rozdíl od papíru nebo jednorázové plasty, svačinu sáčky mohou být vyčištěny a znovu použity znovu a znovu, což je dobré pro životní prostředí a zároveň šetří vaši peněženku a udržet jídlo čerstvé.

2、dvouvrstvá Konstrukce: vnitřní vrstva je vyrobena z bezpečnosti potravin, materiálu a byl otestován. Non-toxické, bez ftalátů, bez PVC, bez BPA, žádné olovo, žádné těžké kovy, žádné škodlivé nátěry, může výrazně zajistili, že vaše jídlo je bezpečné a zdravé. Vnější vrstva je vyrobena z bavlněné tkaniny.

3、Široké Použití: Vhodné pro práci, ve škole, výlety. Když balíte kufry, budou použity jako svačinu pytel pro děti balení sendviče v práci a zajistí, že vaše dítě je aktivní během cesty.

4、Snadné Čištění: mýt v Myčce; to může být také otřít a vyčistit, mastnoty a odolný proti vlhkosti, takže čištění je snadné. Ideální pro školní obědy, krátké výlety nebo kavárna přestávky na oběd.

5、obsah Balení: seznam obsahuje 3ks velké, střední a malé, méně plastové pytle, méně znečištění, méně plastové pytle, čistý; být poctěn, použití šetrné k životnímu prostředí tašky.

Specifikace:

Barva:Jako obrázek show

Materiál: bavlněná tkanina s jídlem-bezpečné polyester podšívka

Velikost(cca):Jako obrázek show

Balení Seznam:

Velké tašky na svačinu*1

Střední tašky na svačinu*1

Malé občerstvení taška*1

Poznámky:

Protože tyto tašky jsou vyrobeny z textilie, nejsou 100% uzavřené, takže není vhodný pro dlouhodobé skladování bramborové lupínky, popcorn a sušenky. Prosím, jíst do 1 hodiny, aby je čerstvé.

Štítky: červená hlava kovové lákat, zavazadla žena kryt, kožené dámské oblasti, nalákat ramenní popruh, neon blue crop tank, neon světlé svatební, jrc 45600 datasheet, nahé dítě křeslo, nabr hodinky náramek.


  • Původ: KN(Původu)
  • Číslo Modelu: skladování potravin tašky
  • Materiál: Hadříkem

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good