FunnyTech®Silikonové Pouzdro pro Xiaomi Redmi Poznámka 9S l Mezi námi podvodník?

FunnyTech®Silikonové Pouzdro pro Xiaomi Redmi Poznámka 9S l Mezi námi podvodník?

FunnyTech®Silikonové Pouzdro pro Xiaomi Redmi Poznámka 9S l Mezi námi podvodník?

  • 154.59 Kč


[Exkluzivní design] exkluzivním designem naší značky, nenajdete jinde. [Skvělou kvalitu tisku] tisk z našich desek je provedeno s nejlepší inkousty a s maximální definice. Naše případy vyniknout jak pro velké viveza jeho barvy a pro své dobře udržované estetiky. [Dlouhotrvající tisk] skvělou přilnavost inkoustu, což zajišťuje, že design není sundat a tudíž větší trvanlivost. [Perfektní] případ zahrnuje přístup díry a kamery specifické pro váš mobilní model. [Vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu] používáme vysoce kvalitní silikonové vytvořit případ estetické provedení detailu. Případ je flexibilní a transparentní. To má další léčbu, aby se zabránilo skvrny a zpoždění nažloutlý tón (nevyhnutelné v tomto materiálu). [Tloušťka 1,5 mm] je ukázáno, že 1,5 mm pouzdro tloušťka poskytuje větší sílu, aby mobilní estetiky. Nebudete všimnete, jen tloušťka případu. [Mini-dot design], aby se zabránilo vakuu osy, které vytvářejí tento typ krytů, přidali jsme téměř nepostřehnutelné mini-bodů, aby se zabránilo tento problém. Děkuji vám za důvěru Techcool pro vaše tech nákupy. Buďte Chytří, chraňte svůj telefon

Štítky: kamera xiaomi 9s, mezi námi, xiaomi redmi note 9s flip pouzdro carbon, Qualcomm Snapdragon 720G, pouzdro nillkin redmi note 9s, podvodník, pouzdro redmi note 9pro, mezi námi plushi, zpět xiaomi 9s, xiaomi redmi poznámka 9 pro max 128gb globální.


  • Značka: TechCool
Arientalis 2020-12-27

the case fits perfectly on the redmi note 9s and the boy loved it for the graphics. the shipping was fast from the Spain warehouse and the packaging was adequate to keep the product safe. very happy and recommend!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good