Univerzální 8MM 10MM nečistoty pit bike motocross doplňky scooter zrcátka moto zpětná elektrický motocykl zpětné zrcátko

Univerzální 8MM 10MM nečistoty pit bike motocross doplňky scooter zrcátka moto zpětná elektrický motocykl zpětné zrcátko

Univerzální 8MM 10MM nečistoty pit bike motocross doplňky scooter zrcátka moto zpětná elektrický motocykl zpětné zrcátko

  • 209.82 Kč


vítejte na našich Zbrusu KooK profesionální Vozidel Částí skladu, užijte si shoppig čas!!!!Jsme přesvědčeni, že naše Motorové Díly je nejlepší kvality na www.brudermodely.cz!

Obutí: unviersal (8mm nebo 10mm Šroub Průměr)

Balení obsahuje: 1 pár Zrcadlo

máme provding velkoobchod,pokud vás nabídka velkoobchodní objednávky vám, neváhejte mě kontaktovat.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po #.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.brudermodely.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt (y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ .

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.brudermodely.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: b elektrický skútr, příslušenství univerzální mobilní telefon, elektrický skútr 9 k, elektrický skútr q02, univerzální moto příslušenství, univerzální příslušenství cyklista, zadní skútr, atv zrcadlo, elektrický skútr 200 k, grant příslušenství univerzální.


  • Šířka Položky: 6cm
  • Typ Položky: Zrcátka A Příslušenství
  • Položka Výška: 21cm
  • Značka: lizoai
  • Název Modelu: K-RM-534
  • Typ Materiálu: Zrcadlo
  • Položka Délka: 12cm
  • Hmotnost Položky: 0.5kg

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good